Πλήρης απελπισία!!!!!!

Reaction score
0
καλησπερα!!!μετα απο περιπου 2 εβδομαδες εργασιες στο σπιτι ετσι ωστε να δημιουργησω 1 περιβαλλον ωστε να μπορω να βλεπω τις ταινιες μου στον προτζεκτορα,ηρθε και η καταρα να με χτυπησει αλλη μια φορα!ειναι ηδη το 3 πανι
που εχω δοκιμασει και δεν λεει να ερθει εσιο τελος!το πρωτο ηταν το brateck 108 ιντσων οπου ειχε προβληματα στο βαψιμο του.το δευτερο εδω και 2 εβδομαδες αγορασμενο επιχειρησα σημερα να το τοποθετησω σημερα διοτι εκανα εργασιες στο σπιτι(βαψιματα και γυψοσανιδες)και να που η ατυχια ξαναχτηπησε!!!
την ωρα που τελειωσε η τοποθετηση του πηγα να το κατεβασω και επεσε κατω και κρεμασε και δεν ανεβαινε το πανι αφου ακουστικε 1 θορυβος!εμεινε κατω λοιπον....απο την απελπισια μου τιν ιδια ωρα παραγγειλα απο το ιντερνετ το ιδιο πανι και μου το φερανε κατα τις 9 παρα σημερα το βραδυ.το τοποθετησα με τον ανθρωπο μαζι και την ωρα που το κατεβασα να το δω νασου οι ζαρες και 1 μαυρο στιγμα στην πανω μερια απο το βαψιμο(einai to ligra cineroll 244x175).τι να κανω τι να πω ειμαι σε απελπισια!!!!να τα παρατησω ολα και να ξεχασω την ιδεα να βλεπω σε προτζεκτορα????τι να κανω αλλο,τι λυση υπαρχει ?????????εχω απογοητευτει πληρωςςςςςςςςςςςς!!!

Reaction score
30.485
Απάντηση: Πληρεις απελπισια!!!!!!

Να μην απογοητεύεευσαι . Υπάρχουν λύσεις για όλα . Στείλτο πίσω δδδεν μπορεί το τρίτο θα είναι καλό.Αν δεν είναι τους το φέρνεις στο κεφάλι.

Reaction score
222
Απάντηση: Πληρεις απελπισια!!!!!!

Ωχ , μη μου λες τετοια ,κι εχω παρει μια τετοια οθονη για το εξοχικο,στο κουτι της ακομα.Το στιγμα ειναι στο λευκο? ειναι μεγαλο? Για τις ζαρες ανοιξε την,και αφησε την μερικες μερες ανοιχτη.

Reaction score
0
Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

φιλε κωστα δεν θελω να σε απογοιτεψω αλλα και τα 2 ειχανε προβλιμα!!!το πρωτο μου εμεινε στα χερια εσπασε ο μιχανισμος και ειχε
4 χτυπιματα κατα σειρα πανω στο ασπρο και το δευτερο ειχε ζαρες πανω και δεξια και αριστερα και ιτανε κακοβαμενο......τι να κανω ρε παιδια 1 πανι ζιταω να ειναι σωστο ζιταω πολλα????να παω σε lumene βοιθιστεμε εχω απελπιστει!!!!

Reaction score
6

Το γαμώτο με τις οθονες είναι πως ακομα και το πιο ακριβό να παρεις πιστεύοντας πως δεν θα σου τυχη στραβομούτσονο οι πιθανότητες παραμένουν….
Εχω δει οθόνες απο 150 ευρω εως 2000 ευρω που ειχαν το ιδιο θεμα…
Η διάφορα είναι πως στην πρωτη δεν πονάς ουτε και εκνευρίζεσαι τοσο οσο με τα λεφτα που εχεις δωσει για την ακριβή..
Λογικο…
Είναι παντως λιγο θεμα τύχης το τι πανι θα σου ρθει στο σπίτι..

Reaction score
0

τι να πω ρε παιδια μα τοσι γκαντεμια,3 πανια εχω επιστρεψει!!!τωρα πιγα και το επεστρεψα πισω και λεω να δωσω μια διαφορα παραπανω και να παρω Lumene Plazza II 240C χειροκινιτι τι λετε????

Reaction score
807

Εγω εχω ligra ηλεκτρικη και δεν εχω κανενα θεμα (μεχρι τωρα τουλαχιστον) ουτε με το πανι αλλα ουτε και με το μοτερακι του...

Reaction score
0

δεν μπορω να βαλω σταθερο πανι διοτι ειναι μπροστα σε μπαλκονοπορτα :110:

Reaction score
51

δεν μπορω να βαλω σταθερο πανι διοτι ειναι μπροστα σε μπαλκονοπορτα :110:

Αλλαγή διάταξης?
Πχ να προβάλεις στην απέναντι πλευρά?

Έχεις φωτο του χώρου σου?

Reaction score
0

δυστυχως εχει ξανασυζιτιθει το θεμα ειχα ανεβασει και φωτος και τελικα εκει μπαινει μονο ψιλα πανω σε γυψοσανιδα που εφτιαξα.τωρα τι να πω δεν υπαρχει δλδ πανι που ειναι σωστο??δλδ πως ολοι εχουν πανι σωστο και σε μενα πεφτουν ολα τα ελλατωματικα??

Reaction score
51

δυστυχως εχει ξανασυζιτιθει το θεμα ειχα ανεβασει και φωτος και τελικα εκει μπαινει μονο ψιλα πανω σε γυψοσανιδα που εφτιαξα.τωρα τι να πω δεν υπαρχει δλδ πανι που ειναι σωστο??δλδ πως ολοι εχουν πανι σωστο και σε μενα πεφτουν ολα τα ελλατωματικα??

Μιλάς για αυτές τις φωτό? Ε?
Κάτσε να ρίξω μια ματιά.

Στο θέμα του πανιού, μάλλον είσαι γκαντέμης.
Πρώτη φορά έχω ακούσει για τόσες ατυχίες μαζεμένες

Reaction score
51

Γιατί δεν προβάλεις σε αυτόν τον τοίχο?
Είτε σε σταθερό πανί είτε τον βάφεις και προβάλεις πάνω του

Reaction score
51

Χμμμ...
Μάλλον σε αυτόν θα προβάλεις...Σωστά?
Τι φάρδος έχει ο τοίχος αυτός?
Από την γωνία αριστερά μέχρι την γωνία της πόρτας

Reaction score
0

καταρχιν ειναι παραπλευρα να βλεπεις στα αριστερα δεν ειναι στιν μεσι του δωματιου.και δευτερον ειναι μικρος ο τοιχος 2μ :110:το ιδιο ειναι 2 μ πλυν τα υπολοιπα και το ιδιο ειναι 244μ?:110:τι να πω αυτι ι ατυχια!!!

Reaction score
0

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά υπάρχουν οι Stewart και οι άλλες.
Παίρνεις μια Stewart και κατά 99,99% δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα.
Την ανοίγεις κι έχει ζάρες? Κανένα πρόβλημα! Ανοιχτή 10-15 μέρες κι εξαφανίζονται...!
Εμένα μου έφυγε κι έπεσε πάνω της ένα κανάλι κι έκανε μια γραμμή τεράστια.
Μετά από 10 μέρες έφυγε...!
Αυτά για να μην τρελλαίνεσαι. Λύση υπάρχει...

Reaction score
0

ναι εχεις δικιο φιλε μου αλλα και το αμαξι μου κανει 3500ευρω οπως οι stewart :110: διλαδι ρε παιδια τι πρεπει να κανω να παρω 1 πανι και να αποδεκτω οτι εχει ζαρες και σιμαδια?

Reaction score
0

Απλά άτυχος ήσουν. Αλλαξε την και όλα θα πάνε καλά. Το θεωρώ απίστευτη υπερβολή να δίνει κανείς τόσα χρήματα για πανί.

Reaction score
0

παιδια μολις τοποθετισα το πανι που μου αλλαξανε με ιδιο.λοιπον το κατεβασα και νατο παλι!!!!λοιπον εχει συστημα ομαλου ανεβασματος και μολις ανεβει και τερματισει απο τιν μια πλευρα τερματιζει ι βεργα και απο τιν αλλι πλευρα τιν δεξια εχει περιπου 1 δακτυλο αερα δλδ δεν τερματιζει η βεργα για να ακουμπισει στιν κασα!!!τι λετε ειναι προβλημα και αυτο???????βοηθεια!!:141:
σε λιγο ανεβαζω και φωτος να δειτε
υ.γ εχει βεβαια και πολυ λιγες ελαφρες ζαρες

να και φωτος :

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.647
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale