Πλήρης απελπισία!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

το πηρα 159ευρω απο καταστημα της καλλιθεας

Reaction score
6

το πηρα 159ευρω απο καταστημα της καλλιθεας
Πριν απο χρονια ειχα το ιδιο πανι με το ιδιο προβλημα...
Βεβαια εγω δεν ημουν τοσο ατυχος καθως στην πρωτη αλλαγη μου ηρθε το σωστο...
Την επομενη φορα ζητησε να στο ανοιξουν πριν φυγεις απο το μαγαζι ( ετσι ειχα κανει εγω)

Reaction score
0

φιλε αντρεα καλιμερα.το ειπα στο καταστιμα να το ανοιξουν να το δουμε πριν το παρω και δεν το δεχτικαν.θελω να παρω τιν αντιπροσωπεια να μιλισω κατευθειαν με τους ιδιους μιπως ξερεις το τιλ τις ligra cineroll?

υ.g ειμαι τοσο απογοιτευμενος.........

Reaction score
0

Θα σου πρότεινα να στείλεις ένα email και στη Ιταλία. Εχώ είχα μια απλή απορία και μου απάντησαν την ίδια μέρα. http://www.ligra.it/

Reaction score
224

Μπορει και να ειναι λογω κακου τυλιγματος. Πρεπει κατα την τοποθετηση της οθονης να χρησιμοποιησεις αλφαδι, για απολυτη οριζοντιωση της κασας. Αφου βεβαιωθεις λοιπον οτι η κασα της οθονης οριζοντιωθηκε, τοτε ανοιγοκλεισε την μερικες φορες,να δεις αν διορθωθηκε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

Μαλων τω πανοι ινε ταιτυο γιατη κανοι ωρθωγραφφικα λαθι
Παραδυγμα τω σχάρι ι τελοια που ηχαι θατανενε καπιως λαθως τωνος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485

Η ειρωνία δεν βοηθά..:121:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπορει και να ειναι λογω κακου τυλιγματος. Πρεπει κατα την τοποθετηση της οθονης να χρησιμοποιησεις αλφαδι, για απολυτη οριζοντιωση της κασας. Αφου βεβαιωθεις λοιπον οτι η κασα της οθονης οριζοντιωθηκε, τοτε ανοιγοκλεισε την μερικες φορες,να δεις αν διορθωθηκε.
Κωστακη, κανενα προβλημα.
Αν ειναι και η δικια σου τσαλακα μπορεις παντα να την χρησιμοποιησεις
και αλλου

Reaction score
0

νομιζω οι ηρωνιες δεν βοηθανε!εγω δεν ηρωνευτικα ποτε κανεναν!οσο
για τα ορθογραφικα λαθη εχουν χαλασει στο λαπτοπ μου 2 πληκτρα το
η και το γ!!!και οσο αφορα την τοποθετηση η γυψοσανιδα ειναι αλφαδιασμενη και το παινι(το ξανατσεκαρα και χθες για σιγουρια!δλδ το πρωτο πανι που ειχα παρει το brateck δεν ειχε τσαλακες και ζαρες αλλα ιτανε κακοβαμενο!!!τοτε δεν εφτεγε το αλφαδιασμα????απλα ετυχα σε ελλατωματικα πανια και πιστευω ειναι β διαλογης!!!το αποτελεσμα ειναι οτι και αυτο το επεστρεψα πισω και δεν το δεχομαι να εχω καινουριο πανι με ελλατωμα και ζαρες!τα λεφτα μου δινω!!!για αυτο τωρα αυτο που θα παρω θα το ελενξω πρωτα!!αν ξερεις λοιπον κανεις καπιο καταστημα που να το κανει αυτο???ευχαριστω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

νομιζω οι ηρωνιες δεν βοηθανε!εγω δεν ηρωνευτικα ποτε κανεναν!οσο
για τα ορθογραφικα λαθη εχουν χαλασει στο λαπτοπ μου 2 πληκτρα το
η και το γ!!!και οσο αφορα την τοποθετηση η γυψοσανιδα ειναι αλφαδιασμενη και το παινι(το ξανατσεκαρα και χθες για σιγουρια!δλδ το πρωτο πανι που ειχα παρει το brateck δεν ειχε τσαλακες και ζαρες αλλα ιτανε κακοβαμενο!!!τοτε δεν εφτεγε το αλφαδιασμα????απλα ετυχα σε ελλατωματικα πανια και πιστευω ειναι β διαλογης!!!το αποτελεσμα ειναι οτι και αυτο το επεστρεψα πισω και δεν το δεχομαι να εχω καινουριο πανι με ελλατωμα και ζαρες!τα λεφτα μου δινω!!!για αυτο τωρα αυτο που θα παρω θα το ελενξω πρωτα!!αν ξερεις λοιπον κανεις καπιο καταστημα που να το κανει αυτο???ευχαριστω
Παντως, εαν θες την προσωπικη μου αποψη, το καταστημα
δεν μπορει να γνωριζει τι εχει "μεσα στο κουτι" καθως δεν διαθετουν
ακττινες "Χ"
Ουτε και ειναι υποχρεωμενο να την ανοιξει.
Φανταζεσαι να εχει π.χ. 25 οθονες στοκ και να πανε 2-3 πελατες
και να τις ανοιξουν ολες?
Ξερεις ποσο θα πωληθουν, εαν πωληθουν, μετα?:121:

Reaction score
0

ωραια και τι πρεπει να κανω δλδ για να παρω σωστο πανι???στιν θεσι μου τι θα κανατε?και στο συγκεκριμενο πανι δεν φταιω εγω που ιτανε ελλατωματικα!οταν μιλισα με τιν αντιπρσωπεια και τους ειπα τα 2 πανια σας ειναι ελλατωματικα και τους ειπα στειλτε μου 1 αλλο αλλα να το ελενξετε πρωτα καλα αλλα αυτοι προτιμισαν να το επιστρεψω και να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.δεν πρωτιμισαν ομως να με εξιπιρετισουν σαν πελατι αλλα απλα να με αποφυγουν !!!!ετσιιιιι.... ;)και επειδι και εγω ειμαι επαγγελματιας και εχω μαγαζι κοιταω τον πελατι μου και σκιζομαι να τον εξιπιρετισω και οχι να τον αποφυγω!!!αν υπαρει λοιπον κανενα μαγαζι σωστο που το κανει αυτο μου το λετε απλα!!! :)

Reaction score
0

Αν προτίμησαν να μην σε εξυπηρετήσουν τότε λάθος τους (μίλα και με Ιταλία πάντως). Από την άλλη όμως δεν μπορώ να πιστέψω πως μια εταιρία βγάζει κατά εξακολούθηση ελλατωματικά προϊόντα γιατί αν αληθεύει αυτό τότε απλά θα είχε κλείσει.

Αφού πέρασες πάντως τέτοια ταλαιπωρία πάρε τα λεφτά και πήγαινε κάπου αλλού. Να σου ανοίγουν πάντως το πανί και να το δοκιμάζουν όπως είπε κι ο Ανδρέας το βλέπω πάρα πολύ χλωμό!

Reaction score
0

οι φωτος που ανεβασα πιστευω οτι ειδατε οτι ιτανε ελλατωματικα!!και ναι μαλιστα πρωτιμισαν να μου δωσουν τα λεφτακια μου πισω παρα να με εξιπιρετισουν.τωρα μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζεται καποιο καλο καταστιμα πειραια να παρω 1 πανι???ευχαριστω πολυ

υ.γ.το πρωτο πανι που ειχα παρει το brateck που ειχε ελλατωμα στο βαψιμο,το ειχα παρει μεσω ιντερνετ απο ιντερνετομαγαζο οταν τους πιρα τιλ και τους το ειπα,μου ειπανε να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω δεν μπικανε καν στιν διαδικασια να μου το αλλαξουν αρα εχουν καπου λερωμενι τιν φωλια τους ....

Reaction score
0

το επεστρεψα πισω.απλα κοιταζω πλεον για αγορα σε αλλο καταστημα για lumene πλεον.ελπιζω η lumene να ειναι σε καλυτερη ποιοτητα!

Reaction score
0

καλησπερα!!!μετα απο περιπου 2 εβδομαδες εργασιες στο σπιτι ετσι ωστε να δημιουργησω 1 περιβαλλον ωστε να μπορω να βλεπω τις ταινιες μου στον προτζεκτορα,ηρθε και η καταρα να με χτυπησει αλλη μια φορα!ειναι ηδη το 3 πανι
που εχω δοκιμασει και δεν λεει να ερθει εσιο τελος!το πρωτο ηταν το brateck 108 ιντσων οπου ειχε προβληματα στο βαψιμο του.το δευτερο εδω και 2 εβδομαδες αγορασμενο επιχειρησα σημερα να το τοποθετησω σημερα διοτι εκανα εργασιες στο σπιτι(βαψιματα και γυψοσανιδες)και να που η ατυχια ξαναχτηπησε!!!
την ωρα που τελειωσε η τοποθετηση του πηγα να το κατεβασω και επεσε κατω και κρεμασε και δεν ανεβαινε το πανι αφου ακουστικε 1 θορυβος!εμεινε κατω λοιπον....απο την απελπισια μου τιν ιδια ωρα παραγγειλα απο το ιντερνετ το ιδιο πανι και μου το φερανε κατα τις 9 παρα σημερα το βραδυ.το τοποθετησα με τον ανθρωπο μαζι και την ωρα που το κατεβασα να το δω νασου οι ζαρες και 1 μαυρο στιγμα στην πανω μερια απο το βαψιμο(einai to ligra cineroll 244x175).τι να κανω τι να πω ειμαι σε απελπισια!!!!να τα παρατησω ολα και να ξεχασω την ιδεα να βλεπω σε προτζεκτορα????τι να κανω αλλο,τι λυση υπαρχει ?????????εχω απογοητευτει πληρωςςςςςςςςςςςς!!!

μαλλον και το κουμπί του αι θα χάλασε και που και που και του υ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παντως εαν θες να με ακουσεις μην ξανατοποθετησεις την οθονη σου
καθετα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.458

μαλλον και το κουμπί του αι θα χάλασε και που και που και του υ

Καλώς τους μορφωμένους!:141:

Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε από το να ειρωνεύεστε;

Μόνο να δω ένα δικό σας λάθος και θα δείτε τι ωραία είναι να σας ειρωνεύονται!

Εσύ ιδίως κύριε mariospapad και τα δύο μηνύματά σου που έχεις στο avsite,

είναι ειρωνικά στο τρόπο γραφής μελών!

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1031934&postcount=2

Reaction score
0

Καλώς τους μορφωμένους!:141:

Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε από το να ειρωνεύεστε;

Μόνο να δω ένα δικό σας λάθος και θα δείτε τι ωραία είναι να σας ειρωνεύονται!

Εσύ ιδίως κύριε mariospapad και τα δύο μηνύματά σου που έχεις στο avsite,

είναι ειρωνικά στο τρόπο γραφής μελών!

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1031934&postcount=2
Όχι απλώς μορφωμένοι αλλά παραμορφωμένοι... λες και μας πέταξαν οξύ στη μούρη.
....εεεε όταν ισχυρίζεται ότι έχουν χαλάσει τα κουμπιά και δε καταλαβαίνει και από πλάκα τι να πώ??
άντε .... άντε συγγνώμη βρε παιδιά ζε σα το ξανακάμνω

Reaction score
640

Καμμια φορα ξερεις γραφουν και ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει στο εξωτερικο ....
Το να ανορθογραφος επιτρεπεται το να εισαι αγενης οχι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts