- Reaction score
- 6
Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!
Απο πλαισιο το πηρες conect;
Απο πλαισιο το πηρες conect;
Πριν απο χρονια ειχα το ιδιο πανι με το ιδιο προβλημα...το πηρα 159ευρω απο καταστημα της καλλιθεας
Η ειρωνία δεν βοηθά..:121:Μαλων τω πανοι ινε ταιτυο γιατη κανοι ωρθωγραφφικα λαθι
Παραδυγμα τω σχάρι ι τελοια που ηχαι θατανενε καπιως λαθως τωνος
Κωστακη, κανενα προβλημα.Μπορει και να ειναι λογω κακου τυλιγματος. Πρεπει κατα την τοποθετηση της οθονης να χρησιμοποιησεις αλφαδι, για απολυτη οριζοντιωση της κασας. Αφου βεβαιωθεις λοιπον οτι η κασα της οθονης οριζοντιωθηκε, τοτε ανοιγοκλεισε την μερικες φορες,να δεις αν διορθωθηκε.
Παντως, εαν θες την προσωπικη μου αποψη, το καταστημανομιζω οι ηρωνιες δεν βοηθανε!εγω δεν ηρωνευτικα ποτε κανεναν!οσο
για τα ορθογραφικα λαθη εχουν χαλασει στο λαπτοπ μου 2 πληκτρα το
η και το γ!!!και οσο αφορα την τοποθετηση η γυψοσανιδα ειναι αλφαδιασμενη και το παινι(το ξανατσεκαρα και χθες για σιγουρια!δλδ το πρωτο πανι που ειχα παρει το brateck δεν ειχε τσαλακες και ζαρες αλλα ιτανε κακοβαμενο!!!τοτε δεν εφτεγε το αλφαδιασμα????απλα ετυχα σε ελλατωματικα πανια και πιστευω ειναι β διαλογης!!!το αποτελεσμα ειναι οτι και αυτο το επεστρεψα πισω και δεν το δεχομαι να εχω καινουριο πανι με ελλατωμα και ζαρες!τα λεφτα μου δινω!!!για αυτο τωρα αυτο που θα παρω θα το ελενξω πρωτα!!αν ξερεις λοιπον κανεις καπιο καταστημα που να το κανει αυτο???ευχαριστω
καλησπερα!!!μετα απο περιπου 2 εβδομαδες εργασιες στο σπιτι ετσι ωστε να δημιουργησω 1 περιβαλλον ωστε να μπορω να βλεπω τις ταινιες μου στον προτζεκτορα,ηρθε και η καταρα να με χτυπησει αλλη μια φορα!ειναι ηδη το 3 πανι
που εχω δοκιμασει και δεν λεει να ερθει εσιο τελος!το πρωτο ηταν το brateck 108 ιντσων οπου ειχε προβληματα στο βαψιμο του.το δευτερο εδω και 2 εβδομαδες αγορασμενο επιχειρησα σημερα να το τοποθετησω σημερα διοτι εκανα εργασιες στο σπιτι(βαψιματα και γυψοσανιδες)και να που η ατυχια ξαναχτηπησε!!!
την ωρα που τελειωσε η τοποθετηση του πηγα να το κατεβασω και επεσε κατω και κρεμασε και δεν ανεβαινε το πανι αφου ακουστικε 1 θορυβος!εμεινε κατω λοιπον....απο την απελπισια μου τιν ιδια ωρα παραγγειλα απο το ιντερνετ το ιδιο πανι και μου το φερανε κατα τις 9 παρα σημερα το βραδυ.το τοποθετησα με τον ανθρωπο μαζι και την ωρα που το κατεβασα να το δω νασου οι ζαρες και 1 μαυρο στιγμα στην πανω μερια απο το βαψιμο(einai to ligra cineroll 244x175).τι να κανω τι να πω ειμαι σε απελπισια!!!!να τα παρατησω ολα και να ξεχασω την ιδεα να βλεπω σε προτζεκτορα????τι να κανω αλλο,τι λυση υπαρχει ?????????εχω απογοητευτει πληρωςςςςςςςςςςςς!!!
Μαλων τω πανοι ινε ταιτυο γιατη κανοι ωρθωγραφφικα λαθι
μαλλον και το κουμπί του αι θα χάλασε και που και που και του υ
Όχι απλώς μορφωμένοι αλλά παραμορφωμένοι... λες και μας πέταξαν οξύ στη μούρη.Καλώς τους μορφωμένους!:141:
Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε από το να ειρωνεύεστε;
Μόνο να δω ένα δικό σας λάθος και θα δείτε τι ωραία είναι να σας ειρωνεύονται!
Εσύ ιδίως κύριε mariospapad και τα δύο μηνύματά σου που έχεις στο avsite,
είναι ειρωνικά στο τρόπο γραφής μελών!
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1031934&postcount=2
Μαλων τω πανοι ινε ταιτυο γιατη κανοι ωρθωγραφφικα λαθι