Πλήρης απελπισία!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

σας ευχαριστω πολυ παντως για την ολη βοηθεια σας μεχρι στιγμης αλλα και για την ειρωνια σας αλλα αν θυμαστε και εσεις εχετε περασει απο το σταδιο του πρωταρη,αλλα ετσι ειναι ο ελληνας και για αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα κυριοι ειρωνες!!

υ.γ. διορθωστε με κυριε ειρωνα αν εχω κανει καποιο ορθογραφικο λαθος στο κειμενο μου!:109:...ωχ εκανα λαθος στην λεξη ειρωνια?μαλλον γραφεται ειρωνεια???

Reaction score
0

φιλαρακι καλυτερα να μην αναφερουμε ονοματα δεν μαρεσει. παντως σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου μεχρι στιγμης.αν ξερεις κανενα μαγαζι πειραια να εχει lumene πανια?

Reaction score
0

γνωριζει κανεις αυτο το καταστημα:www.limnaios.gr ??επισης ξερει κανεις αυτο το πανι??? Lumene Plazza 2 240 C ???αξιζει??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

γνωριζει κανεις αυτο το καταστημα:www.limnaios.gr ??επισης ξερει κανεις αυτο το πανι??? Lumene Plazza 2 240 C ???αξιζει??
To κατάστημα το ξέρω...

Το συγκεκριμένο πανί δε το ξέρω...

Reaction score
0

φιλε χρηστο πες μου την γνωμη σου για το μαγαζι αυτο.εμενα απο το το τηλεφωνο μου φανηκαν πολυ σωστοι παντως

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Πλήρης απελπισία!!!!!!

φιλε χρηστο πες μου την γνωμη σου για το μαγαζι αυτο.εμενα απο το το τηλεφωνο μου φανηκαν πολυ σωστοι παντως
Δεν θέλω να λέω την άποψή μου για καταστήματα λόγω και της θέσης μου. Μόνο αν είναι να προφυλάξω κάποιον...

Για το συγκεκριμένο κατάστημα μάλιστα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός καθώς τον Μάκη τον γνωρίζω από όταν ήμουν πολύ νέος... μαθητής ακόμα, οι δε γονείς μας είναι γνωστοί από την δεκαετία του '70. Τότε το κατάστημα ήταν δισκάδικο...

Reaction score
224

Κωστακη, κανενα προβλημα.
Αν ειναι και η δικια σου τσαλακα μπορεις παντα να την χρησιμοποιησεις
και αλλου

Χα,χα,χα,ωραιο Αντρικο μου, πολυ πετυχημενο. Υστερα απο αυτα που διαβασα,ξεκουτιασα την δικια μου,να δω τι γινεται,μην την κουβαλαω τσαμπα στο νησι.Ευτυχως ηταν ΟΚ. Παντως ειναι γεγονος οτι οπως λεει κι ο λαος, ''το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι''.

Reaction score
0

φιλε κωστα πιο πανι ειναι ?πως το δοκιμασες και ειναι οκ?

Reaction score
224

φιλε κωστα πιο πανι ειναι ?πως το δοκιμασες και ειναι οκ?
H οθονη ειναι Ligra cineroll 16/9 πλατους 2,00 m.χειροκινητη.(115 ε ). Την ξεκουτιασα,την κρεμασα προχειρα,και τηνξετυλιξα,για να δω αν ειχε ζαρες,λεκεδες,και αν τα μαυρα περιθωρια ηταν ενταξει.Ευτυχως ησαν ολα ΟΚ.

Reaction score
0

ναι ομως αλλο τα 2μετρα πανι και αλλο τα 250μετρα.εκει ειναι το θεμα οτι ειναι μεγαλο το πανι για αυτο και υπαρχουν προβληματα!!!!ναι ομως το προχειρα λεει πολλα!εμενα μου λεγανε με αλφαδια ακριβως να τοποθετηθει και το ειχα κανει.φαντασου δλδ να την ειχα βαλει και προχειρα τι θα ειχε!!!!

Reaction score
0
Συγγνώμη .Όλα έγιναν εν αγνοία μου.
Ένας συνάδελφος εδώ στο γραφείο κάνει χοντράδες μπήκε με τα στοιχεία μου και έγραψε αυτά που έγραψε αλλά έγραψε και με τα δικά του στοιχεία και με τα δικά μου.Ευχαριστώ για την κατανόηση και πάλι συγγνώμη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts