Πλασμα απο Αγγλια;;;.....

Reaction score
152
Ψαχνω αυτο τον καιρο και μεχρι τις γιορτες τη νεα μου τηλεοραση που θα αντικαταστησει την Panasonic 42UT30 στο σαλονι και θα τη στειλει στην κρεββατοκαμαρα.
φυσικα θελω μια μεγαλυτερη,κυριως για τηλεοπτικο σημα,αντε και κατι παραπανω αν δεν μπορω εκεινη τη στιγμη να ανοιξω προβολεα κλπ....
αρα η αναζητηση ειναι απο 60'' και πανω....
γουσταρω την Panasonic 65ST50 αλλα η τιμη των 2500-2700ε την καθιστά καπως απαγορευτικη....
δυστυχως στις 60'' και ανω,η εγχωρια αγορα ειναι πολυ φτωχη,με αποτελεσμα να λοξοκοιταζω προς τα αλλα ευρωπαικα κρατη,και δη,Γερμανια και Αγγλια......
μεσω του idealo,εντοπισα στο Νησι,το κορυφαιο μοντελο της LG σε πλασμα για αυτην τη χρονιά,την LG 60PM970T,προς 1300 λιρες,δηλαδη κατω απο 1700 ευρω και μαλιστα το μαγαζι στελνει στη χωρα μας.....

η χρηματικη διαφορα μεταξυ των δυο ειναι 900ε περιπου,πραγμα που κανει δελεαστικο το εγχειρημα....
ξερω πως θεμα με το ρευμα δε θα εχω,αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το τολμησω.
με απασχολει λιγο η αρνηση που τυχον θα συναντησω σε καποια βλαβη απο την εδω αντιπροσωπεια αλλα και το αν θα ειναι επικινδυνο το ταξιδι για μια τοσο μεγαλη τηλεοραση....
στο παρελθον εχω φερει με επιτυχια απο εκει μεσω amazon δυο ραδιοενισχυτες.....

οι led τηλεορασεις δε με απασχολουν,θελω η νεα μου tv να εχει καλο μαυρο μιας και εχω καλομαθει απο την Παννυ και το 3D ειναι καλοδεχουμενο μιας και ο προβολεας μου ειναι 6ετιας ....

τι λετε,αξιζει το εγχειρημα αλλα και η συγκεκριμενη τηλεοραση;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πλασμα απο Αγγλια;;;.....

Οι τελευταίες σειρές plasma της LG δεν φημίζονται για το μαύρο τους..

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Πλασμα απο Αγγλια;;;.....

Tα μεταφορικα ειδικα για τν δε συμφερουν, μια ή αλλη ερχεται η διαφορα να την παρεις απο εδω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa