alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 34.313
Ναι, νομίζω οτι όλες οι άνω των 150hp έχουν inox πιά. Σίγουρα οι Mercury.Η προπέλα είναι Inox;
Πόσο παστρικιά πχιά...Το (μεγάλο, 300 ωρών) σέρβις ξεκίνησε μέσα Δεκεμβρίου και τελείωσε την περασμένη εβδομάδα. Η βάρκα βρισκόταν σε κλειστό θερμαινόμενο χώρο όπως και πέρσι, οπότε δε βιαζόμουν να τήνε πάρω σπίτι.
Τα μαξιλάρια και όλα τα παρελκόμενα είχαν αφαιρεθεί και αποθηκευτεί στις υπόγες απο τον Νοέμβριο.
Έλα όμως που έπεσε πολλή δουλειά στη φιλενάδα μου και μου άρχισε τα "να το βγάλω έξω στο πάρκινγκ χωρίς χρέωση και πάρ' το όποτε θέλεις".
Πήγα και το πήρα αφού έκανα μουτράκια "με χρησιμοποίησες, μου τα πήρες και με πετάς σαν άδεια λεμονόκουπα". Ήταν πουτ@να μέσα γιατί τα μ0υν0πανα δεν έβγαζαν παπούτσια (ούτε εγώ) και χθες έπιασα το πλυστικό, τα σαπούνια και τις βούρτσες. Μετά απο τρεις ώρες άστραψε, πέρασα updates και το σκέπασα για δύο+ ακόμα μήνες.
View attachment 389487
View attachment 389488
View attachment 389489
View attachment 389490
View attachment 389491
View attachment 389492
Πρόσθεσα φέτος πίσω φώτα θέσης στα φτερά του τρέιλερ, γιατί στην Ευρώπη πρέπει να έχουν πίσω ενώ στις ΗΠΑ έχουν μπροστά και το έκανα τελείως καραγκιοζάκι.
View attachment 389493