Πλυντήριο πιάτων

Reaction score
309
Το πλυντηριάκι αγορασμένο το 2004 τα 'παιξε. Ο τεχνικός που διέγνωσε τη βλάβη λέει ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί γιατί θέλει καμιά 300άρα (πλακέτα και κάτι ψιλά) και είμαστε σε αναζήτηση νέου.

Έχετε καμιά εμπειρία; Εννοώ, τί να προσέξω τόσο από μάρκες όσο και από χαρακτηριστικά;

Το παλιό είναι ένα siemens 60άρι, ελεύθερο και πολύ ακριβό για την εποχή του (περίπου στο χιλιάρικο και λίγο ακόμη, το 2004) με fuzzy logic κλπ. Βέβαια τώρα οι εποχές άλλαξαν και δεν πρόκειται να δώσω τόσα λεφτά. Θα έλεγα γύρω στα 350 έως βαριά 500 ευρώ.

Κοιτάω skroutzο-μάγαζα και βλέπω ότι έχουν και ένδειξη θορύβου.

Βλέπω Bosch, Pitsos, Whirlpool και άλλες πολλές μάρκες (πιο φθηνές) που δεν τις έχω αγοράσει ποτέ.

Τι λέτε;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
( -να γινει μετατροπη σε πλυντηριο δισκων?! )
θα πηγαινα σε πιτσος, λογω τιμης αποδοσης, δεν τα φτιαχνουν επιτηδες τις συσκευες για να χαλανε και να "παιζει μπαλα" το πραμα.

Reaction score
78
Επειδή έχω κι εγώ ενα πρόβλημα με το πλυντήριο πιάτων (αντλία) και πήγα σε γνωστό τεχνικό μου είπε οτι στα Bosch μπορείς να ελέγξεις την αντλία χωρίς να πάρουν το πλυντήριο στο σέρβις... δυστυχώς δεν έχω Bosch ... για μένα θα ήταν ενα συν...

Reaction score
67
καλησπερα ας τα ξαναπω για μια φορα ακομη εξαρταται ποσα πλυντηρια βαζεις την εβδομαδα αν βαζεις 2 με τρια παρε το πιο φθηνο αν βαζεις καθε μερα παρε ενα siemens, συμβουλη μου κανε +3 χρονια εγγυηση

Reaction score
2.316
Εχουμε τρια whirlpool στην οικογενεια ,διαφορετικα μοντελα.Τα δυο απ το 2004 το ενα απ το 2008.Δουλευουν μια χαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster