Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.923
Έχω ζώνη καλέ, δγιο έχω, μια garmin και τη εξαιρετική polar H10.
Με βολεύει όμως πάρα πολύ το ρολόι, πριν έπαιζα με το fenix και ήταν ακριβέστατο, το 955 είναι αργά τα ζά, αργεί να βρει στη αρχή σωστούς παλμούς και στο πάτημα αργεί να ανεβάσει παλμούς, σήμερα ειδικά έκανε πολλά κουλά, πήγαινα σταθερά και μία έδειχνε 130, στο καπάκι έδειχνε 140, μετά 120... Είναι τελείως τζούφιος ο οπτικός αισθητήρας.
Ήρθα μέσω του φόρουμ της garmin σε επαφή μαζί τους, εγώ και πολλοί άλλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα, τους δώσαμε δεδομένα από τις προπονήσεις και υποσχέθηκαν ότι θα το διορθώσουν στο επόμενο firmware uptade, με αυτά και αυτά πέρασαν δγιό χρόνια και ακόμα προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα.
Αν δεν τα καταφέρουν και αυτή τη φορά, θα το σπάσω με σφυρί και θα το ανεβάσω φώτο στο φόρουμ της garmin... Έπειτα θα επιστρέψω στη ζώνη καιναπάνεναγαμηθούν εκεί στη garmin.

Reaction score
164
Βάλε ζώνη μωρε

Εχω παρει την Garmin HRM pro αλλα δεν εχω τιποτε αλλο σε Garmin.

Ειναι αξιοπιστες οι μετρησεις της ?

Την εχω συνδεσει με apple watch... η εφαρμογη της Garmin, δινει στο ρολοι μονο καρδιακους παλμους και αυτους με κενά.
Ειναι φυσιολογικο ?

Το γραφικο των παλμων στην εφαρμογη της Garmin, μου ειναι καταλαβιστικο.... εσεις βγαζετε νοημα απο αυτο ?

Reaction score
24.799
είναι η καλύτερη ζώνη που κυκλοφορεί, δουλεύει και μέσα στο νερό, δουλεύει και χωρίς ρολόι (κρατάει offline μετρήσεις, μέχρι να βρεις να τις κατεβάσεις) ενώ επιπλέον έχει racing dynamics (χρόνο επαφής με το έδαφος, ύψος αναπήδησης , μετράει βήματα , καταλαβαίνει την διαφορά σε αριστερό και δεξί)
με το apple watch τώρα τι να πω, γενικά δεν ξέρω κόσμο με απαιτήσεις να δουλεύει με apple watch σε προπονήσεις, είμαι της γνώμης οτι το πρόβλημα είναι του apple

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.923
Κροκ, νομίζω πως πρέπει σιγά σιγά να πάψουμε να αποκαλούμε τα προϊόντα της garmin ως τα καλύτερα.
Πήρα το καλύτερο ρολόι τους, το καλύτερο edge και υπολειτουργούν και τα δγιό.
Και γω έτσι νόμιζα, μέχρι που μπήκα στο φόρουμ και διαβάζω τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τους χρήστες έχοντας δώσει και ένα τσουβάλι παράδες.

Ξεκίνα διάβασμα @ilias

Reaction score
24.799
μια χαρά είναι η ζώνη, έχω 955 , 1040 , hrm pro , είναι όλα άριστα, τώρα εσύ πας και κατουράς στα ξένα πηγάδια τι α σε κάω δεν ξέρω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.923
μια χαρά είναι η ζώνη, έχω 955 , 1040 , hrm pro , είναι όλα άριστα, τώρα εσύ πας και κατουράς στα ξένα πηγάδια τι α σε κάω δεν ξέρω.
Αϊ ρε χλιάρα που είμαι γω γκαντέμης, μπές και διάβασε το λινκ που έδωσα.

Reaction score
24.799
δεν διαβάζω τίποτα, τα θκαμ δλεβν. Δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Το μόνο θέμα έιναι η μπαταρία του 955 μετά απο 2.5 χρόνια που θέλει κάθε βδομάδα φόρτιση αντί για 10 μέρες , αν φτάσει να μην βγάζει 6-7 ώρες εγγραφή θα γίνει αλλαγή με το επόμενο.

Reaction score
1.214
Αϊ ρε χλιάρα που είμαι γω γκαντέμης, μπές και διάβασε το λινκ που έδωσα.
Να σου πω... σκέφτηκες να στα διαβάσει κανένας παπάς; Είχα Garmin 820, 520 και τώρα το 1040 και απλά κανένα πρόβλημα. Από ζώνη η Polar Η10 επίσης απροβλημάτιστη αλλά δεν είναι Garmin.

Μήπως τα ζορίζεις πολύ και παραπονιούνται :lolsign: ;

Reaction score
24.799
δεν έχει αφήσει πηγάδι για πηγάδι αυτός ρε , κατουράει μπάμιες στα ξένα πηγάδια και τον καταριούνται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.923
Να σου πω... σκέφτηκες να στα διαβάσει κανένας παπάς; Είχα Garmin 820, 520 και τώρα το 1040 και απλά κανένα πρόβλημα. Από ζώνη η Polar Η10 επίσης απροβλημάτιστη αλλά δεν είναι Garmin.

Μήπως τα ζορίζεις πολύ και παραπονιούνται :lolsign: ;
Ρε παιδιά, το φόρουμ της garmin το έδωσα, μπείτε και διαβάστε με τα ίδια σας τα ματάκια.
Και γω είχα πριν προϊόντα της garmin και λειτουργούσαν άψογα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.416