Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.165
Γιώργο ο Nelson είναι πραγματικός, είναι μισοριξιά και απίστευτα δυνατός.
Δυστυχώς έγινε μλκα με τη σούπα στο μπάνιο, αλλιώς θα ήμουν στο πρώτο γκρουπ μαζί του στον προηγούμενο αγώνα.
Απορώ που βρήκα δυνάμεις και έβγαλα όλο τον αγώνα με 300 βάτ /avg.
Μετά απο αυτό ξανά κύλισα, η λεκάνη την άκουσε, πονάει περισσότερο, σήμερα ήμουν κάπως καλύτερα αλλά έρχεται ο επόμενος αγώνας τη Κυριακή, ελπίζω μέχρι τότε να είμαι καλύτερα και να τα πάω καλύτερα.
Ευτυχώς δεν έχει πολλά υψομετρικά, είναι σχετικά γρήγορος αγώνας.
Ωστόσο με το bmc πάνω στο direto τα πράματα είναι πολύ καλύτερα στο ανελέητο και πολύωρο πάτημα, λόγου του άξονα μπαίνει καλύτερα η δύναμη, χωρίς παρατράγουδα.
Με τα quick release στα πολλά βάτ είναι περίεργα τα πράματα, όσο καλά και να τα αφίξεις, υπάρχει πρόβλημα.
Οι αντάπτορας από το direto φαγώθηκαν και πήγαινε να ξεκουμπωσει το ποδήλατο, είχα και αυτό στο νούμ και δεν πατούσα όσο θα ήθελα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.165
Κι εγώ ευελπιστώ να είμαι κατά κύριο λόγο έξω, με νορμάλ ποδήλατο. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα. Για μέσα, δεν θα την παλέψω χωρίς ανεμιστήρα σίγουρα, οπότε πρέπει να υπολογίσω έναν για αγορά.
Και σε αυτό έχω πλέον εμπειρία.
Με τους 2 wahoo Headwind είμαι μετά από τους αγώνες στο E-fondo φρεσκαδούρα, χωρίς τουλάχιστον έναν από αυτούς δεν τολμάς να μπεις σε τέτοιου επιπέδου αγώνες.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΆ...
Η υγρασία εξαπλώνεται παντού, ειδικά τις τελευταίες μέρες όπου η ατμόσφαιρα στη Αθήνα έχει τρελή υγρασία, γίνεται το σπίτι σάουνα, εγώ μένω στεγνός και τα 2-3 λίτρα νερού κόβουν βόλτες μέσα στο σπίτι.
Έτσι τη πάτησα και τσακίστηκα στο μπάνιο...
Δεν λέει να πέσει και η γαμ3νη υγρασία, έχει γ@μηθ3ί, τώρα βρήκε ο γ@μημ3νος ο καιρός να κάνει τόσο υψηλή υγρασία... >:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.165
Το σπίτι που μένω δεν έχει προβλήματα με υγρασία, άρα δεν χρησιμοποιώ αφυγραντήρα.
Έχω έναν στη Λάρσα που κάθεται, μου φαίνεται θα τον φέρω μαναχά για τις προπονήσεις στο trainer

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO