Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.394
...κουκιά σπέρνω!
ή, semăn fasole στα ρουμάνικα
ή, semăn fasole στα ρουμάνικα

Λέω μήπως παρέμεινε κάτι απο αυτό στα βλάχικα .... πως είναι στα βλάχικα ;...κουκιά σπέρνω!
ή, semăn fasole στα ρουμάνικα![]()
Semăn okra .... βρε....κουκιά σπέρνω!
ή, semăn fasole στα ρουμάνικα![]()

păr .... μαλλιά .... μου βγάζει.ΘΒ, για βάλε το "φάτα φούτου κούρλου" να δούμε τι μετάφραση θα βγάλει![]()
Κουκιά σπέρνω, είπαμε, όχι μπάμιες...Semăn okra .... βρε.
Δεν απαντάει .... έχει δουλιεά, χαζεύει τις γκόμενες στο Big Brother τώρα. Δεν βλέπω καμία σόι.Σαν την ξαδέρφη σίγουρα όχι.
Πολύ πλαστική έχε πέσει, βλέπω.
¨Εχει και μια χωρίς τατουάζ... πρωτοφανές.
![]()

βάλε faca fut cur να δούμε...păr .... μαλλιά .... μου βγάζει.![]()

Άστο δεν το εχς ντίπ, τώρα στα γεράματα να κάτς να μάθς τη βλάχικη, κομμάτι δύσκολο...păr .... μαλλιά .... μου βγάζει.![]()

Ευχαριστώ. Ακόμα διστάζω να το υλοποιήσω μόνος μου, όμως είναι καλά που έχω ένα σημείο (post) αναφοράς.Ο κανόνας λέει ότι παίζεις +/- 10mm.
θεωρώ ότι είναι υπερβολή ο κανόνας, 1cm μπροστά ή πίσω αλλάζει δραματικά τη στάση πάνω στο ποδήλατο.
Προσωπικά παίζω 2-3mm, στα gaerne τα σχαράκια τα είχα ακριβώς πάνω στα μετατάρσια, τα sidi μετά από δοκιμές τα έβαλα 2mm μπροστά, προς τα δάχτυλα δλδ.
Εδώ ένα άρθρο που τα εξηγεί καλύτερα.
Και μόνο σου μπορείς, σιγά τη πυρηνική φυσική!!Ευχαριστώ. Ακόμα διστάζω να το υλοποιήσω μόνος μου, όμως είναι καλά που έχω ένα σημείο (post) αναφοράς.

Ναι ; Και οι Ηπειρώτες το ίδιο (έχω μια εντύπωση για πιο ποταπό λόγο).Έχει βλάχους στην Ήπειρο (πχ Μέτσοβο, Δροσοχώρι, Συρράκο κλπ), φυσικά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ηπειρωτών, μην τυχόν και τους πεις έτσι.
Υ.Γ. : Να της πείς το παραπάνω (προηγούμενο πόστ μου) που είπα ώστε να φανείς καλός. Πες της είδες τι είναι οι Ηπειρώτες ; Καλύτερα με εμένα τον Θεσσαλονικιό, τυχερή ήοσυν. Εάν και τα ξερουν οι γυναίκες αυτά (απο όπου και νάναι).Ναι ; Και οι Ηπειρώτες το ίδιο (έχω μια εντύπωση για πιο ποταπό λόγο).
Μην πεις στον Κο Χρήστο ότι το είπα αυτό αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή.
Υ.Γ. : Να της πείς το παραπάνω (προηγούμενο πόστ μου) που είπα ώστε να φανείς καλός. Πες της είδες τι είναι οι Ηπειρώτες ; Καλύτερα με εμένα τον Θεσσαλονικιό. Εάν και τα ξερουν οι γυναίκες αυτά.![]()
Εδώ εμένα θα ακούς, ο άλλος έχει μόνο βλάχα κυρά που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Ναι ; Και οι Ηπειρώτες το ίδιο (έχω μια εντύπωση για πιο ποταπό λόγο).
Μην πεις στον Κο Χρήστο ότι το είπα αυτό αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή.
Υ.Γ. : Να της πείς το παραπάνω (προηγούμενο πόστ μου) που είπα ώστε να φανείς καλός. Πες της είδες τι είναι οι Ηπειρώτες ; Καλύτερα με εμένα τον Θεσσαλονικιό. Εάν και τα ξερουν οι γυναίκες αυτά.![]()

Βλάχα ή Ηπειρώτισσα ή Βλάχα Ηπειρώτισσα είναι τελικά ;Εδώ εμένα θα ακούς, ο άλλος έχει μόνο βλάχα κυρά που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι οι αυθεντικοί βλάχοι είναι μαζεμένοι στο Ματσούκι Ιωαννίνων, στα γύρω χωριά είναι πχιο εξευγενισμένοι βλάχοι λόγο επισκεψιμότητας και τουριστών.
Αν θες να σε μιλάει ο άλλος και να μη καταλαβαίντς τι σε λέει, τράβα στο Ματσούκι, ή θα έρθω και γω μαζίς ως διερμηνέας![]()
Αυτοί ωρέ εκεί είναι διακόσιες ψυχές μόνο όταν μαζεύονται όλοι το καλοκαίρι. Έχουν έναν ωραίο καταρράκτη που βγαίνει μέσα απο το βουνό.είναι μαζεμένοι στο Ματσούκι Ιωαννίνων
Επειδή μπορεί να έχασα επεισόδια, το strava λέει κάτι για αυτό; Γενικά έστειλες κανα μήνυμα "που είναι τα watt μου ωρέ; έλιωσα για να τα βγάλω και μου τα τρώτε;;;"Γιατί το στράβα μου πετσοκοβει τα βάτ?