Ποδήλατο

Reaction score
1.242
Με βάζεις σε σκέψεις! Θα δω και πόσο εύκολη είναι η τοποθέτηση όταν τα βάλω. Αν είναι τύπου "αυτό δεν θέλω να το ξανακάνω", θα το σκεφτώ καλύτερα. Αν είναι εύκολο, το κρατάω προς το παρόν έτσι, ούτως ή άλλως έχω ήδη ανταλλακτική σαμπρέλα στο τσαντάκι μου.
Tubeless δαγκωτό...

Reaction score
25.195
Είδα κάτι εχθές που μάλλον δεν είναι κάτι. Είδα σκασίματα σε κάποια σημεία στα GP 5000 tubeless. Τα λάστιχα είναι 10 μηνών και φυλάσσονται μακριά από ήλιο. Αν τα έβλεπα στη μηχανή τα άλλαζα εχθές αλλά εδώ δεν έχουν κλείσει χρόνο και 3000χλμ. Μάλλον επιφανειακό είναι.
Αααα τέτοια είχα και εγώ στον χρόνο πάνω
1000007456.jpg

Δεν είναι καλό σημάδι γενικά , τα άλλαξα και είχαν και λιγότερα χλμ από τα δικά σου. Λογικά είναι μόνο το εξωτερικό μέρος αλλά δεν είναι να το παίζεις στο στοίχημα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.303
Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στα θκάμ 5000, ακόμα και στο μπροστά ελαστικό στο ποδήλατο που έχω πάν στο trainer δεν έχει εμφανίσει σκίσιμο το ελαστικό, μιλάμε τώρα για 2 χρόνια ελαστικό, με μεγάλη φθορά. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με κάποια παρτίδα ελαστικών, κάτι ίσως με τη σύνθεση black chili που χρησιμοποιεί ως γόμα.
Η conti έχει παράδοση σε τέτοιου είδους αστοχίες, στα race king που χρησιμοποιώ στο mtb για μεγάλο χρονικό διάστημα έβρισκα ελαστικά με στραβό σκελετό.

Reaction score
51
Στο είχα ξανά προτείνει, το ξανά βάζω διότι πρόκειται πραγματικά για εξαιρετική περίπτωση.
Σαν να ξέχασα να απαντήσω πάλι...
Εσύ καλά κάνεις και το βάζεις, αλλά όταν είναι στα διπλά από όσα "περισσεύουν", δύσκολα θα το κοιτάξω.
Το endurace allroad έχει παράδοση από Σεπτέμβρη έως και Φεβρουάριο ανάλογα το μέγεθος, οπότε ουσιαστικά κι αυτό βγαίνει εκτός...
Μάλλον θα πάω στο car.gr ή σε 2-3 σελίδες στο fb να βρω κάποιο νορμάλ μεταχειρισμένο γύρω στα 1000€ +-100€. Αλλά εκεί έχω κι άλλο θέμα. Τα περισσότερα είναι Αθήνα και δεν έχω τρόπο ούτε να τα ελέγξω ούτε να ξέρω αν θα μου έρθει καν το ποδήλατο 😆

Oh well. Θα πάω να πάρω τακάκια γιατί ούτε με καθαριστικό φρένων κλπ δεν έφτιαξε το πίσω δισκόφρενο και θα συνεχίσω τις βόλτες μου στην παραλία να βλέπω κώλ.... εεεε..... την θέα ήθελα να πω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.303
χρειάζομαι επειγόντως ενα Shimano Ultegra Di2 FD-R8050, σήμερα στη προπόνηση παρέδωσε πνεύμα και δεν βρίσκω πουθενά.
Βρίσκω αλλά σιγά μη δώσω 300 ευρά...
Οπχιος έχει fb μπορεί να ριξει μια ματιά στις αγγελίες μηπως βρούμε κανένα μεταχειρισμένο.

Reaction score
20.556
Μιλώντας για ξεζούμισμα από Shimano... παρουσίασε νέο λάδι για δισκόφρενα, μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα, που έχει κάποιες διαφορετικές ιδιότητες από το παλιό mineral, με διάφορες αιτιάσεις φυσικά, για καλύτερη απόδοση σε high end σειρές, κλπ (κάτι πρέπει να πει). Το λάδι αυτό (λεει τουλάχιστον) ότι δεν είναι συμβατό με προηγούμενα φρένα, ούτε τα νεά φρένα μπορούν να πάρουν το παλιό. Φυσικά το κόλπο είναι ότι όλα αυτά συνεπάγονται... τεράστια αύξηση στην τιμή!

15 ευρώ το λίτρο το παλιό mineral

54 ευρώ το... νέο LV!

Reaction score
1.242
Εχθές έκλεισα 100 δραστηριότητες με το ποδήλατο. Αν μου έλεγες πριν 1 χρόνο ότι θα κάνεις διαδρομή 40 χλμ με το ποδήλατο στα βουνά και θα είσαι και σχετικά χαλαρός ή ότι θα βγάζεις διαδρομές 100+χλμ θα σου έλεγα "...είσαι τρελός!". Όμως να που έγινε και παρά την αναγκαστική αποχή για 3+ μήνες, συμπληρώθηκαν 100 καταγραφές. Ο σκοπός είναι να συνεχίσουμε, όχι μόνο επειδή είναι διασκεδαστικό, αλλά και για την υγεία μας.

Attachments

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.303
Μπράβο Γιάννη!!
Βάλε στόχους και συνέχισε, τα καλύτερα έρχονται!! ;)

Εγώ είμαι σε αγρανάπαυση, περιμένω το ντεραγιέ... :(
Χάλασε στη χειρότερη φάση, τι να κάνεις, συμβαίνουν αυτά.

Reaction score
1.242
Ευχαριστώ πολύ!

...

Εγώ είμαι σε αγρανάπαυση, περιμένω το ντεραγιέ... :(
Χάλασε στη χειρότερη φάση, τι να κάνεις, συμβαίνουν αυτά.
Υπομονή θα είσαι καλύτερος και ελαφρύτερος :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.303
Στο deda θα το βάλω που είναι πλέον μόνιμα πάν στο trainer, άρα το ελαφρύτερο δεν έχει καμία σημασία. Το deda είναι ούτως ή άλλως πανάλαφρο και μεγάλο όπλο, στο ανήφορο πετάει και είναι σύμμαχος στον αναβάτη.
Ώρες ώρες με έρχεται να το ξανά βγάλω στο δρόμο, με έχει λείψει η ποιοτική και απορροφητική καβάλα του, μερσεντές το έχω ονομάσει!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.657
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44