wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.739
Στείλε email στο support. 
...και μετά θες να κάνω λογαριασμό στο Rouvy... Να σε "πατήσω" σε αγώνα και μετά να βγαίνεις να λες ότι "χάθηκε η σύνδεση" "έμεινα πίσω επειδή χάθηκε το avatar" κι άλλα τέτοια φαιδρά...Οι αποσυνδέσεις είναι γνωστό φαινόμενο στο rouvy, έχει και άλλα χούγια, το χειρότερο είναι η τηλεμεταφορά, ξαφνικά εξαφανίζεται το avatar και μένεις μέτρα πίσω ή φεύγουν οι άλλοι εκατοντάδες μέτρα μπροστά και μένεις σαν το κούκο να πατάς μήπως και μαζέψεις τη διαφορά.
Κατευθείαν streaming, δεν έχω κατεβάσει ποτέ τη διαδρομή.Κι αυτό μέσα είναι...![]()
Χρήστο εσύ κατεβάζεις την διαδρομή πριν ξεκινήσεις, η απλά κάνει streaming και κατεβαίνει την ώρα που κάνεις την διαδρομή; όπως εγώ ως τώρα (είχα κατεβάσει παλιότερα 2-3 διαδρομές, γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα εκεί που είχα πριν το laptop).
Εγώ έχω ξεμείνει με adsl που κουμπώνει max 16mbps, δεν είναι θέμα ταχύτητας, είναι θέμα του rouvy.Με gigabit και πάει αργά ε; Εγώ έχω ξεμείνει... 10 χρόνια σε 50αρα DSL, οπότε καταλαβαίνω τι θα γίνεται, αν υπάρχει κι άλλη κίνηση στη γραμμή μου (από κινητό, desktop, κλπ)![]()
![]()