Ποδήλατο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
καλοταξιδο και απο εμενα !! και εμενα μου αρεσει γιατι ειναι μαυροοοοοοοοοο!! αερα στα πανιααααααααααα!!!!

ενα τετχοιο εχω εγω στο εξωχικο μου... αξιζει να ξανακαβαλησω μετα απο 20-25 τοσα χρονια ?

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Δεν θυμάμαι, έχεις γράψει χλμ. πάνω σε ποδήλατο και ειδικά σε κούρσα?
Αν όχι προτείνω να το πας λάου λάου διότι την πρώτη φορά θα πας μακριά αλλά θα κάνεις κάνα μήνα να το ξανά καβαλήσεις...θα πονάς παντου :biggrin:
να και το δικο μου που ειχα μικρο χαζο"

ενα τετχοιο εχω εγω στο εξωχικο μου... αξιζει να ξανακαβαλησω μετα απο 20-25 τοσα χρονια?
Αν έχεις φυλάξει κάπου τις βοηθητικές ρόδες αξίζει, δεν το συζητώ :biggrin: :tongue:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
Δεν θυμάμαι, έχεις γράψει χλμ. πάνω σε ποδήλατο και ειδικά σε κούρσα?
Αν όχι προτείνω να το πας λάου λάου διότι την πρώτη φορά θα πας μακριά αλλά θα κάνεις κάνα μήνα να το ξανά καβαλήσεις...θα πονάς παντου :biggrin:
απο τα 7 εως τα 10 μου.. τους μηνες του καλοκαιριου στο εξωχικο...και στο αλσος βεικου (ειχε ενα ποδηλατοδρομιο) ..μιας και μεγαλωσα στην κυψελη... (απο τις θωλες αναμνησεις των παιδικων χρονων... θυμαμαι που ειχα μπει αναποδα ...ολοι γυρναγαν counterclockwise...εγω clockwise..) !!
στην καλητερη.. να εχω συμπληρωσει οσα χιλιομετρα εχεις κανει εσυ σε μια μερα..δηλαδη..

Reaction score
5.505
Δεν κάνω πλάκα. Με αυτό έκανα εγώ πιτσιρικάς πριν τριάντα χρόνια.
Τώρα το καβαλάει ο μεγάλος μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόση περηφάνια λέει στους φίλους ότι είναι το παλιό του μπαμπά του.
20200619_173313.jpg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
μα το καταλαβα οτι δε κανεις πλακα.. περασε το ενα αντισκο(υ)ριακο και θα γινει κουκλι !! :)
εχω και εγω βοηθητικες.. αμα θυμηθω να περασω απο το πατρικο θα ξεθαψω φωτογραφιες και ημερομηνιες..

Reaction score
5.505
Είναι περασμένο δύο χρόνια με βερνίκι διάφανο πάνω στο μέταλλο. Rat και έτσι φάση.... Έχει βγάλει μια ωραία σκουριά τώρα. Του χρόνου πάλι βάψιμο.... Ότι χρώμα θέλει ο μικρός.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.424
αμε...αμε... φτου φτου .. μπραβο ο junior !! ετσι ποδηλατα και συμμοριες με ποδηλατα.. οχι μονο πλειστεισον..
ρατ..ασχετο...

Reaction score
5.505
Τα πεταλ είναι από puch γυναικείο που βρήκα κάπου χωμένο στην αποθήκη.... Θα του τα αλλάξω κάποια στιγμή...
Αυτή η γκαραντανα υπάρχει πουθενά? Για να κάνει παρέα σε μια δικιά μου.....

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
BMX βρε φίλε, τι μου θύμησες τώρα... αγάπη τεράστια. Κλασικά με τις βλακίες πως τις λέγανε στη πίσω ρόδα για να καθετε όρθιος κανας φιλος η για τις κλασικές καγκουριες.. πωωω αλλάζαμε λαστιχα κάθε μήνα αφού τα καίγαμε! Εντάξει, παλιόπαιδα με συγκινήσατε

Καλά, έλιωσαααα!! Εκεί ειδικά που ο άλλος του πετάει ρουκέτες και τον περνει στον ποπούλι, με άκουσε όλη η γειτωνια :lolsign: :drinks:

Reaction score
2.324
Κάβ@λα κάβ@λα...
Ποδήλατο ξανά 30 χρόνια μετά. Βγήκα επίτηδες με το χειρότερο pad που έχω ένα των 20€ για να "νιώθω" τις διαφορές ανεβαίνοντας σε ποιότητα υλικού σταδιακά. Πόδια, μέση, φρύδια οκ, κ@λος έφαγε αρκετή καταπόνηση αλλά αναμενόμενο, φταίει η τεχνική μου, η φυσική μου κατάσταση και φυσικά οι ρυθμίσεις που έχω κάνει και είναι στο περίπου. Θα γίνει bike fit με την πρώτη ευκαιρία όπου σέλα και παλουκόσελο θα πάρουν δρόμο. Γενικά όμως είμαι καλά.
Το ποδήλατο είναι πύραυλος λέω να είχαμε αυτά τα "παιχνίδια" στα 14 θα ήμασταν φρούμ... καμία σχέση...
Η συνέχεια αύριο... πρωί πρωί :)

Screenshot_20200619-211748_Strava.jpg

20200619_203305.jpg

20200619_203420.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Μπράβο ρε, πολύ καλά!!
Έχει πολλά μυστικά το άθλημα ώστε να αντέχεις και να αισθάνεσαι άνετα.
Αυτά όμως μπορούμε να τα συζητήσουμε εν καιρώ.

Και εδώ σήμερα είχε πολύ αέρα η απογευματινή προπόνηση, αλλά δεν μασάμε!! :biggrin:

IMG_20200619_221010.jpg

Αυτή η γκαραντανα υπάρχει πουθενά? Για να κάνει παρέα σε μια δικιά μου.....
This is γκαραντάνα :biggrin:
23716670_0_z.jpg

Για να το πατήσεις αυτό πρέπει να είσαι χουλκ και πανω:biggrin:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm