Ποδήλατο

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.843
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Νομίζω οτι κάνεις ένα κτηνώδες λάθος αν πιστεύεις οτι το freeday έχει έστω και μία υποψία πολιτικής προπαγάνδας μέσα του.Έχουν γίνει άπειρες κουβέντες στο facebook και τα ιδρυτικά του μέλη αρνούνται έστω και για αστείο να συνεργαστούν σε σκέψεις "να πάμε Κερατέα με ποδήλατα", να πάμε Σύνταγμα κ.τ.λ.
Υπάρχουν χιλιάδες οργανώσεις στην Ελλάδα που έχουν απο πίσω πολιτικό δείκτη αλλα το freeday δέν έχει.
Αυτή είναι η ευχή και η κατάρα του.
Αυτό που βλέπω είναι οτι έχουμε μία χώρα που ακόμα και τα φόρουμ ήχου έχουν πολιτικούς χωρισμούς.Σε αυτή τη χώρα μία παρέα 3 παιδιών είπε να κόψει βόλτες στην Αθήνα μία μέρα.Σε 2 χρόνια η παρέα έγινε 2000 άτομα.
Φυσικά και η συνήθεια του να κρύβεται η βρωμιά της πολιτικής σε οτιδήποτε κινείται σε αυτή τη χώρα μας οδηγεί σε λαθεμένα συμπεράσματα.Αλλα δέν πειράζει.Είναι καιρός να ανοίξει το μυαλουδάκι μας και να δέι οτι δέν είναι όλοι έτσι.

Φυσικά ένα μίνι γκάλοπ θα βγάλει μέσα στο freeday αρκετούς άνεργους, φοιτητές και τυπίσκους που δέν επιλέγουν να είναι σε μία καφετέρια ή σε εκδήλωση της ΔΑΠ στο ballux εκείνη την ώρα.Αυτό όμως μαλλον είναι υγιές.
Επίσης η όλη φιλοσοφία της εξόδου μου δείχνει ένα νέο τρόπο διασκέδασης.Μία διέξοδο που αναζητεί διασκέδαση χωρίς πρώτο παράγοντα το χρήμα, το βάμμένο νυχάκι και τα ακριβά αυτοκίνητα.Το δήθεν, τη δυνατή μουσική, τα ηλίθια χαζογελάκια κ.τ.λ. Υπήρχε γύρω μας αλλα υπήρχε απο λίγους και "γραφικούς".
Γιατί πρίν 5 χρόνια το να πώ οτι κινούμαι με ποδήλατο με βάπτιζε ως γραφικό.Σήμερα οι χαζογκομενίτσες με ρωτάν "ωχ.πάς στο freeday και εγώ θέλω".
Αυτό μου είναι αρκετό ως επιτυχία του θεσμού.
Δεν μίλησα για κομματικά κριτήρια αλλά για ιδεολογικά. Εξάλλου ούτε εγώ υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Όσο αγνά κι αν ξεκίνησε ο θεσμός, στην πορεία έγινε πόλος έλξης ανθρώπων από συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους λόγω της ακτιβιστικής/αντιδραστικής του φύσης. Ήταν φυσικό επακόλουθο κι όχι αυτοσκοπός.

Και δεν με ενοχλεί, έστω κι αν διαφωνώ. Δεν μου αρέσει, δεν συμμετέχω. Είναι απλό.
Και δεν το κάνω για τους ιδεολογικούς λόγους. Κάθε άλλο. Απλώς για μένα η ποδηλασία είναι άθλημα. Με το ποδήλατο έκανα πρωταθλητισμό, τώρα πια κάνω άσκηση/προπόνηση. Ούτε βόλτα, ούτε δουλειές, ούτε socializing. :107:

Κάτι τελευταίο.
Επειδή μαζί με τη γιγάντωση έρχονται και οι παρενέργειες, έχουν μαζευτεί κάποιοι συμμετέχοντες που είναι προκλητικοί απέναντι στους αυτοκινητιστές και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Και κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στη διαφήμιση του freeday.

Όσο για τις χαζογκομενίτσες... αυτές ακολουθούν το ρεύμα. Χθες ήταν το club, σήμερα είναι το freeday, αύριο θα είναι η ιστιοπλοΐα.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Δεν μίλησα για κομματικά κριτήρια αλλά για ιδεολογικά. Εξάλλου ούτε εγώ υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Όσο αγνά κι αν ξεκίνησε ο θεσμός, στην πορεία έγινε πόλος έλξης ανθρώπων από συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους λόγω της ακτιβιστικής/αντιδραστικής του φύσης. Ήταν φυσικό επακόλουθο κι όχι αυτοσκοπός.
Ιδεολογικά ίσως κάτι υπάρχει αλλα σίγουρα όχι σε ακραία πλαίσια.Φυσικά ούτε κατα διάνοια αριστερή προσέγγιση κ.τ.λ.

Κάτι τελευταίο.
Επειδή μαζί με τη γιγάντωση έρχονται και οι παρενέργειες, έχουν μαζευτεί κάποιοι συμμετέχοντες που είναι προκλητικοί απέναντι στους αυτοκινητιστές και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Και κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στη διαφήμιση του freeday.
Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα με το ποδήλατο στην Αθήνα.Έχει μετατραπεί σε μέσο απείρων δικαιωμάτων με αποτέλεσμα να βλέπεις ποδήλατα να χώνονται σε αμάξια λές και είναι δικαίωμα τους να βρίσκονται στο μεσαίο ρεύμα της Μεσογείων.Είναι πρόβλημα.Θα φύγουν 5-6 θα φύγει και η μόδα και θα γουστάρουμε...:114:

Όσο για τις χαζογκομενίτσες... αυτές ακολουθούν το ρεύμα. Χθες ήταν το club, σήμερα είναι το freeday, αύριο θα είναι η ιστιοπλοΐα.
Αυτό λέω ακριβώς.Είναι καλό το ρεύμα να πηγαίνει στο να αγαπάμε τη φύση παρά στο ποιός κάνει την καλύτερη σούζα.Εντωμεταξύ το ποδήλατο χτυπά στο σημείο ακριβώς που παίρνουν κιλά οι γυναίκες.Δηλαδή στους γλουτούς.Και οι άτιμες κάνουν ένα "πλαίσιο" τρομερό...:114:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Τελικά χτες πήγε κανείς άλλος στη βόλτα?
Πρώτη φορά πήγα και ομολογώ πως, αν και στην αρχή βαριόμουν, είχε το χαβαλέ του.
Να ποδηλατείς όπως σου γουστάρει στην, άδεια από αυτοκίνητα, παραλιακή δεν το βρίσκεις κάθε μέρα.
Είχε και περισσότερες συμμετοχές από όσες φανταζόμουν.

Βέβαια να ξεκαθαρίσω πως βλέπω το ποδήλατο σαν μέσω χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και ενίοτε σαν γρήγορο μέσο μετακίνησης μέσα στην κίνηση και άθλησης.
Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας και της απλότητας βρε παιδί μου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Ποδήλατο...

Σήμερα οι χαζογκομενίτσες με ρωτάν "ωχ.πάς στο freeday και εγώ θέλω".
Χμμ,δλδ οι γκομενίτσες πλέον ψαρώνουν και με το ποδήλατο;
Βρε τι σου κάνει η κρίση..:116:

Reaction score
17.521

Δεν χρειάζονται υπερβολές, υπάρχουν και ειδικές σέλες για όσους φοβούνται την υγεία του ... Γιοχάνες (καλά το είπα; )
Επειδη ξεχασα σε ποιο θεμα αναφερθηκε για πρωτη φορα,Τασο σου εχω αλλο ενα ΝΕΟ ρητο: "Οπως τα δαχτυλα ενος αντρα,ετσι και ο Γιοχανες του"!:121:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756

Με ποδήλατα στο Μετρό από τη Δευτέρα.

Πλήρη πρόσβαση στο Μετρό, όλες τις ώρες και ημέρες, θα έχουν οι ποδηλάτες από την ερχόμενη Δευτέρα, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού και ο περιορισμός αυτός αφορά όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.

Υπενθυμίζεται ότι, από την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου ισχύουν τα εξής:

Σε όλους τους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς (τραμ-μετρό-ηλεκτρικός), η μετακίνηση των ποδηλατιστών με τα οχήματά τους γίνεται αυστηρά και μόνο πεζή.

Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές

Πηγή

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.631
Ποιός ήταν χθές στην Πεντέλης, και έκανε ποδήλατο με μπλούζα AVSite? :103:

Reaction score
777
χιελο γκάις.Είμαι στρατό και πλέον δέν κάνω ποδήλατο.Ενδιαφέρομαι και εγώ για μπλούζα avsite.Υπάρχει δυνατότητα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
χιελο γκάις.Είμαι στρατό και πλέον δέν κάνω ποδήλατο.Ενδιαφέρομαι και εγώ για μπλούζα avsite.Υπάρχει δυνατότητα?
Για τις αγγαρείες την θέλεις? :103::103::103:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.843
Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Ποιός ήταν χθές στην Πεντέλης, και έκανε ποδήλατο με μπλούζα AVSite? :103:
Ο Καφάτος που έψαχνε γκόμενες σε άλλα προάστια και το έπαιζε αθλητικός τύπος... :116:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Τελικά οι κούρσες αντέχουν?

Last edited by a moderator:

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Το ποδηλατο μπορει να ειναι... και να κανει... περισσοτερα

Last edited by a moderator:

Reaction score
152

το tuxedo του Τζακι Τσαν κανει πολλα περισσοτερα....:142::142::142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Re: Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Το ποδηλατο μπορει να ειναι... και να κανει... περισσοτερα

Το βιντεάκι αυτό υπάρχει στη σελίδα 6 στο ποστ 59, και βέβαια το ποδήλατο αυτό είναι φτιαγμένο για ακροβατικά και όχι για καλή άσφαλτο όπως το carbon προηγουμένως.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Τη Κυριακή που μας πέρασε έγινε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Αγίου Δημητρίου.
Σκοπός του ήταν η εξάπλωση του ποδηλάτου αλλά και η καθιέρωση της εκδήλωσης.
Αν και ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου, οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές θα έλεγα.
Και μια φωτογραφία της βρεγμένης τρελοπαρέας που ξεκίνησε από το Μπουρνάζι...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv