Ποδήλατο

Reaction score
209
Απάντηση: Ποδήλατο...

Ε ναι πως δεν υπάρχει. Υπήρχε περίπτωση να μην έχει η TREK ας πούμε; Το θέμα είναι πόσο κοστίζει.

Reaction score
4.485

Καλησπέρα

ψάχνω για τρόπο μεταφοράς 2 ποδηλάτων στο αυτοκίνητο.

ο κοτσαδώρος αποκλείεται λόγω κόστους (280e ο κουμπωτός) όπως επίσης και η σχάρα πορτ μπαγκάζ μιας και το αμάξι έχει τζάμι στα σημεία στήριξής.

έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια επώνυμη λύση (πχ thule) σε λογική τιμή που να μπαίνει έυκολα και να κλειδώνει?

στο amazon Thule FreeRide 532 Twin Pack Roof Mounted Cycle Bike Carrier £81.95 τα δύο τεμάχια
στην ελλάδα 73,10 € το ένα !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.718

SONY Xperia M

Η SONY παρουσίασε το πρώτο smartphone με υποστήριξη ANT+, το ασύρματο στάνταρ στις συσκευές fitness. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να συνεργάζεται με όλους τους υπάρχοντες αισθητήρες καρδιακών παλμών, στροφών, ταχύτητας, Watt κλπ. Άρα δεν είναι απαραίτητο ένα dedicated computer για το ποδήλατό μας.

Το άλλο θετικό είναι ότι το Xperia M ανήκει στη μεσαία κατηγορία τιμής (~300$ στις ΗΠΑ).

Reaction score
1.187

Reaction score
1.831

Καλησπέρα

ψάχνω για τρόπο μεταφοράς 2 ποδηλάτων στο αυτοκίνητο.

ο κοτσαδώρος αποκλείεται λόγω κόστους (280e ο κουμπωτός) όπως επίσης και η σχάρα πορτ μπαγκάζ μιας και το αμάξι έχει τζάμι στα σημεία στήριξής.

έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια επώνυμη λύση (πχ thule) σε λογική τιμή που να μπαίνει έυκολα και να κλειδώνει?

στο amazon Thule FreeRide 532 Twin Pack Roof Mounted Cycle Bike Carrier £81.95 τα δύο τεμάχια
στην ελλάδα 73,10 € το ένα !!!
οι καλές σχάρες πορτμπαγκάζ έχουν λάστιχα στα σημεία επαφής, μπορείς να βάλεις και έξτρα αν δεν αισθάνεσαι ασφάλεια.

Εγώ είχα πάντα την απορία για το πως ανεβάζουν τα ποδήλατα σε βάση οροφής και πως στηρίζονται σωστά??? Μπορεί να το κάνει ένα άτομο μόνος του ή θέλει και βοήθεια?

(Εγώ έχω μια mistral για το πορτμπαγκάζ)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.718

Εγώ είχα πάντα την απορία για το πως ανεβάζουν τα ποδήλατα σε βάση οροφής και πως στηρίζονται σωστά??? Μπορεί να το κάνει ένα άτομο μόνος του ή θέλει και βοήθεια?

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.718

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.831

πωπω που να βγάζεις ρόδες....

άσε που στο xsara picasso θέλεις σκαλάκι για να τα κάνεις όλα αυτά...

...και δε χωράει και στο γκαράζ με τα ποδήλατα επάνω...

Reaction score
1.187

πωπω που να βγάζεις ρόδες....

άσε που στο xsara picasso θέλεις σκαλάκι για να τα κάνεις όλα αυτά...

...και δε χωράει και στο γκαράζ με τα ποδήλατα επάνω...
Αυτό θα είχε πολλή πλάκα!!!! :lolsign:
Μού θύμησες το trailer από το τελευταίο hangover που έχει την καμηλοπάρδαλη στο αυτοκίνητο και περνάει κάτω από την γέφυρα!!! :gotcha:

Reaction score
4.485

χωρίς τις μπροστινές ρόδες , χαμηλώνει και δεν κουνάει πέρα δώθε , σε πλευρικούς ανέμους πχ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Καλοκαίρι για τα καλά πλέον...
Υψηλές θερμοκρασίες και η ποδηλατοβόλτα συνοδεύεται από πολύ ιδρώτα.
Κάποια πράγματα που καλό είναι να γνωρίζουμε για να μην αφυδατωθούμε.
Βέβαια ας μην το παρακάνουμε για μικρές βόλτες. Μέχρι μία ώρα σκέτο νεράκι και είμαστε καλυμμένοι. Από εκεί και πέρα, και μόνο για έντονη προσπάθεια-προπόνηση και ηλεκτρολύτες.
http://www.maximumfitness.gr/arthra/diatrofi/10.html

ryk

Reaction score
925

Παιδιά, με ύψος 1.83-1.85cm τι νούμερο ποδηλάτου ψάχνω; (Παλιά ανεβαίναμε πάνω και αν πατάγαμε, το παίρναμε!).

Reaction score
75

Αναλόγως το τύπο ποδηλάτου..mountain,treking,κούρσα κτλ..
Για large σε κόβω..πάντως για πιο αναλυτικές πληροφορίες ρώτα εδώ: www.[B]podilates[/B].gr

Reaction score
298

Σε Specialized εισαι στο large παντως. Υπαρχουν σε καθε μαρκα αναφορες στο ευρος του υψος αναβατη που αντιστοιχει καθε μοντελο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis