- Reaction score
- 5.505
Εγώ δε βγήκα καθόλου.... Ήταν τόσο καλό το όνειρο...

Συνέχισε τα όνειρα εσύ και θα φωνάξω ένα φίλο μαραγκό να σου φαρδύνει τα κασώματα...Εγώ δε βγήκα καθόλου.... Ήταν τόσο καλό το όνειρο...![]()
![]()
![]()
Θα χρειαστεί να ανοίξουμε και τοίχους?Συνέχισε τα όνειρα εσύ και θα φωνάξω ένα φίλο μαραγκό να σου φαρδύνει τα κασώματα...![]()
είχε το βοριαδάκι του η αλήθεια είναι και ήμουνα και κουρασμένος σήμερα.Τι συνέβη πανάγο?
Αυτό ήθελα να του το πω καιρό αλλά ο άνθρωπος ψάχνει να βρει χρόνο να βολέψει και λίγο ποδήλατο... Σεβασμός![]()
πέρασα από το καρστερεάδικο και κλασσικά ήταν ο Ανδρέας μέσα , εκάτσα κανα δεκάλεπτο και έφυγα μετά μες την παρανομία (2210) και δεν το γραψα το μετά.Τι έπαθες ωρε και τοσβησες στου Ζωγράφου?
Θα μπεις, τοίχους μόνο άμα συνεχίσεις τα όνειρα...Άσε με έχω άγχος σήμερα. Πρέπει αύριο να περάσω μια αίτηση στο εξοικονομώ. Μετά θα πετάω, αν μπω.... Αν δεν μπω θα χάσω καμία 25k επιδότηση..
Θα χρειαστεί να ανοίξουμε και τοίχους?
λίγα με τα παπούτσια του νονού , γιατί με acs θα φτάσουν οι πινέζες στην Κρήτη. (να σου πω αμα περάσεις από τον Σπάρταλη για δες τι έχουν γίνει 2 τουρμπίνες που του στειλα. όλο ξεχνάω να πάρω τηλέφωνο)Φοράς παπούτσια με κορδόνι Πανάγο; Εγκατέλειψα αυτό το είδος για το ποδήλατο, επειδή δύο φορές κι εγώ κόντεψα να φάω τα μούτρα μου με το κορδόνι να μπλέκεται στην αλυσίδα (πέρα ότι μου προκαλούσαν και πόνο στο δάκτυλο μετά από κάποια ώρα)!
Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζωΑύριο θα πεταλαρω. Στανταρ
Το Gravel Bike είναι κουρσάκι που μπορεί να βγει εκτός ασφάλτου. Δεν είναι μόνο στα λάστιχα η διαφορά. Όλα μοιάζουν και διαφέρουν, αναλόγως της τιμής και της εταιρείας. Η μέση λύση γι' αυτόν που θέλει να αποφύγει την κατοχή δύο ποδήλατων.![]()
Bianchi Arcadex: Όπως λέμε… Αρκαδία!
Η Ιταλική εταιρεία μπαίνει δυναμικά στον χώρο του Gravel Το Gravel αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σ...www.mbike.gr
Λυστε μου σας παρακαλώ αυτή την απορία. Τι κατηγορία θεωρείται τούτο το ποδήλατο. Δεν το λέω ειρωνικά, όντως είμαι μπερδεμένος. Δηλαδή gravel ποδήλατο είναι κάτι σε racing με ποιο χοντρά λάστιχα?
Εντάξει σίγουρα σε ελληνικούς χωματόδρομους δεν πάει μια. Αλλά σου προσφέρει μια ανεση στην άσφαλτο καλύτερη από μια κούρσα με μικρές απώλειες στην κύλιση η μιλάμε για χαώδη διαφορά?
Ναι ξέρω, ρωτάω πολλα![]()