Ποδήλατο

Reaction score
4.587
Πίσω, μπροστά?
Τι ποδήλατο είναι?
Τι λάστιχα φοράς, πόσο καιρό τα φοράς?
Τι γκρουπ φοράει?
Πόσα κιλά είσαι?
Άμα είναι κατηγορία φτερού και δεν έχει εμπειρία είναι λογικό να μπλοκάρει
Αυτό, όλα "μαμά" http://www.carrerabikes.eu/u-3000-d.html.

Δεν ξέρω τι θεωρείται κατηγορία φτερού σε ποδηλάτη, πάντως είμαι γύρω στα 70κ (λίγο προς τα κάτω). Δεν έχω εμπειρία πέραν των 3.5 μηνών που κάνω ποδήλατο.

Reaction score
20.864
Μάλλον πατάς πιο πολύ το φρένο από όσο χρειάζεται, ή επίσης πιθανό τα μαμά λάστιχα να είναι της πλάκας και να γλυστράνε με το παραμικρό. Στα ίδια κιλά κοντά είμαι κι εγώ τώρα, και θέμα με μπλοκάρισμα δεν υπάρχει παρά μόνο όταν το θέλω ή σε ελάχιστες στιγμές με γλύστρα στη στροφή, αλλά και αυτό ελεγχόμενο. Ακριβώς το αντίθετο με τα πρώτα λάστιχα που είχε το ποδήλατο όπου έφαγα και μία ωραιότατη πτώση με μπλοκάρισμα του μπροστινού σε απότομη στροφή και γδαρσίματα (ώς και κάτι παραπάνω) σε γόνατο, αγκώνα...

Reaction score
4.587
Τα ελαστικά είμαι σίγουρος πως είναι τα φθηνότερα που θα μπορούσαν να βρουν απλά έλεγα να καθυστερήσω την αλλαγή τους μέχρι το μάρτη που σκοπεύω να πάω για ένα συνολικό έλεγχο και σέρβις. Άλλωστε κάποια στιγμή θα κάνει χειμώνα και δε θα μπορώ να βγαίνω.

Reaction score
20.864
Δεν είμαι σίγουρος για το ακριβές μοντέλο που φοράει το ποδήλατο, αλλά παρόμοια της Kenda στο skroutz είναι της τάξης του 10ευρου. Οπότε ανάλογη κι η συμπεριφορά τους...

Reaction score
4.587
Τα λάστιχα φταίνε, κάνε άμεση αλλαγή.
Ρίξε βάρος προς τη continental
Μου είχες πει τα gatorskin αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για τη χρήση που κάνω. Η εταιρία τα λέει road race ενώ εγώ δε βγαίνω εκτός αστικού ιστού. Σκέφτομαι μήπως κάτι τέτοιο https://www.gatsoulis.gr/pd/continental-elastiko-continental-contact-urban-reflex-700x35-73841.htm είναι καλύτερο.

Reaction score
20.864
Road race τα gatorskin θα τα χαρακτηρίσεις μόνο με λίγο ξεχείλωμα του όρου road race. Είναι ανθεκτικά, κρατάνε με αξιοπρέπεια στον δρόμο, αλλά είναι και βαρύτερα (σχετικό τώρα αυτό, δεν είναι πολύ βαρύτερα) αλλά και έχουν μεγαλύτερη αντίσταση κύλισης σε σχέση με πιο αυθεντικά road race λάστιχα. Όπως έχω γράψει ξανά αυτά τα χρησιμοποιώ τον χειμώνα και στο trainer (δεν τα έχω βάλει ακόμα).

Στο τρέκινγκ έχω εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια τα Schwalbe Marathon Supreme (το προηγούμενο μοντέλο από αυτό στο λινκ), ωραιότατα για χρήση με τρέκινγκ (ακόμα και στο βουνό έχω ανέβει, από μονοπάτι που κανονικά είναι για αυθεντικά mtb λάστιχα). Επίσης δεν πολυκαταλαβαίνουν από φθορές...

Reaction score
5.504
Πανάγο, πως ήταν η ανάβαση από Εκάλη προς τα πάνω?
Έλεγα να το πολεμήσω Σάββατο πρωί... Τι λες βγαίνει?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Μέχρι να πας έλα να σε μπουστάρω λίγο...
Σάββατο άμα θες πάμε παρέα, αλλά θα ανέβεις μαναχός...

Reaction score
25.532
Ευτυχισμένο ποδηλατικό 2021 , τέλος για φέτος
μέχρι το σημείο που διαλέγεις δεξιά για πεντέλη ή ευθεία για νεα μάκρη είναι καλά.
με κατεύθυνση πεντέλη είναι η χαρά του χρήστου. έχει μια συλλογή από 6-7 διαλειματικές αρκετά βάρβαρες για την κασέτα σου.
ο δρόμος είναι φαρδύς χωρίς κακοτεχνίες . βασικά από την πεντέλη και κάτω είναι χάλια με εκατοντάδες μπαλώματα.
Αν κάνεις για Νέα Μάκρη είναι φόρα-κατηφόρα οπότε γυρνάς από την γνωστή σου Μαραθώνος.

Reaction score
5.504
Βασικά τον κύκλο που έκανες θέλω να παλέψω. Αν ανέβει ο Χρήστος προς τα πάνω, πιανουμε μαζί από Κηφισίας χαμηλά και παμε ρελαντί μέχρι Εκάλη. Μετά ας πατήσει ο χρησταρας και μένα θα με φάνε τα σκυλιά. Το πολύ πολύ να πλακωθω στα πεινιρλι στη δροσιά δε γαμιεται.

Reaction score
25.532
το καλό με την διαδρομή είναι ότι έχει έξοδο κινδύνου. δηλαδή έκλασες και δεν πάει βήμα , δεν σε εγκλωβίζει σε δύο μεγάλες ανηφόρες. δηλαδή ακόμα και στο τελευταίο χιλιόμετρο να πεις τέλος παραδίνομαι, κάνεις αναστροφή και επιστρέφεις κυυυυυυυύριος
και μέχρι Εκάλη αμα δεις πήγα με 160 σφυγμούς μέσο όρο. δεν είναι ότι πετάχτηκες μέχρι το φούρνο να πάρεις πεϊνιρλί τον καφενέ να πάρεις ένα εσπρέσσο φρέντο , αλλά να σκεφτείς με μεγάλο δίσκο έφτασα.

Reaction score
5.504
Ωραίος με κάλυψες ευχαριστω πολύ!

Εφόσον λες λοιπόν πως τέλος για σένα φέτος, σου εύχομαι του χρόνου να τα τριπλασιάσεις τα χιλιόμετρα αλλά και τα υψομετρικά σου!
Να σαι πάντα όρθιος και να χαίρεσαι τη φαμιλια σου και την ποδηλατάρα σου!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520