Ποδήλατο

Reaction score
1.988
Οι προτάσεις είναι σε σειρά προτεραιότητας ή τυχαία;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.632
Τυχαία τα έβαλα. Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο ποδήλατο σε καλή κατάσταση, σίγουρα είναι μία καλή λύση. Το βασικότερο όλων είναι το σωστό μέγεθος, γιατί στην κούρσα παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Ωραίος Πέτρο! Είναι το ποδήλατο που "έδεσες" εσύ, σωστά;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.632
Πηγαίνοντας παράλληλα με το έδαφος...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Ωραίος Πέτρο! Είναι το ποδήλατο που "έδεσες" εσύ, σωστά;
Σωστα. Αγορασα το σκελετο μεταχειρισμενο και τα υπολοιπα καινουρια.

Reaction score
1.988
Τελικά την πήρα και εγώ την κούρσα μου.....έκανα και την πρώτη μου βολτίτσα....καμιά σχέση με trekking κλπ βεβαίως βεβαίως....θα βάλω και φωτό να την δείτε......
(Μου έδωσε και την ευχή του για πολλά χιλιόμετρα και αυτός εδώ ο καλός άνθρωπος που βρέθηκε στο μαγαζί που την αγόρασα....λέω να τον ακούσω και να μην πάει στράφι η ευχή του...!!!)

wizzy

Reaction score
22.478
Άντε ρε, πες χαρακτηριστικά, πρώτες εντυπώσεις κτλ! Με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε;:)

Reaction score
1.988
Univega Via Strato Pro Frame: 700C Race 7005 Fastrax Alloy, triple butted,
Deltabox I Fork: Carbon Race circuit /
Rear Derailleur: Shimano Ultegra RD-6600 30-speed
Front Derailleur: Shimano Ultegra FD-6603
Shifters: Shimano Ultegra ST-6603
Cassette: Shimano Ultegra CS-6600
Bottom Bracket: Shimano Ultegra FC-6603
Chain: Shimano Ultegra CN-6600
Handlebar: Ritchey Pro Road Stem: Ritchey Pro Road
Headset: FSA Orbit
Saddle: Selle Italia Sirius Kit 1
Seatpost: Ritchey
Pro Road Brakes: Shimano Ultegra BR-6600
Wheelset: Fulcrum Racing

Πάνω κάτω αυτά.....τα βρήκα ετοιμα απο αλλού....δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει κάτι...

Reaction score
1.988
Δεν έχω εμπειρία απο άλλες κούρσες.....σίγουρα πρέπει το σώμα μου να συνηθήσει την νέα θέση...αλλά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το πως ''έβαζε'' την ενέργεια στον δρόμο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε άλλο ποδήλατο έχω ανέβει μέχρι τώρα.
Για παράδειγμα, στον ίδιο χρόνο που έκανα 10 χιλιόμετρα με το trekkingτης IDEAL, κάλυψα απόσταση 15 χιλιομέτρων....

wizzy

Reaction score
22.478
Υ.Γ.: Έχω ένα buff για χάρισμα, το θέλει κάποιος; Δεν είναι της εταιρίας Βuff, αλλά κάνει την ίδια δουλειά. Όποιος το θέλει, ενημερώνει πρώτα εδώ και μετά με pm.
To buff δόθηκε σε άλλο forum.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.632
O Peter Sagan, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει περάσει στην ποδηλασία δρόμου, σε ένα διαφημιστικό κλιπάκι της ομάδας του Cannondale, παρέα με τον αρχηγό της mountain ομάδας Marco Fontana.

Ο Peter Sagan είναι επαγγελματίας από τα 19 του (τώρα είναι 24). Όταν τον είχαν τεστάρει τότε, οι γιατροί της ομάδας είχαν μείνει έκπληκτοι, καθώς δεν είχαν ξαναδεί 19χρονο ποδηλάτη με τέτοια φυσική δύναμη και αντοχή ταυτόχρονα. Σαν να μην έφτανε αυτό, θεωρείται ο καλύτερος χειριστής ποδηλάτου στο επαγγελματικό πελοτόν.

Η καθιερωμένη σούζα όταν κερδίζει τον έχει κάνει δημοφιλή σε όλους. Εδώ μία σούζα στα μέσα ενός ΕΤΑΠ του Γύρου Γαλλίας μετά από παρακίνηση των θεατών (Wheelie, wheelie!!!):

Κι ένας εύκολος τρόπος για να βάζεις το ποδήλατο στη σχάρα του αυτοκινήτου: :D

wizzy

Reaction score
22.478
51χλμ χτες, χαλαρά, όχι πολλές ανηφόρες, ευχάριστη διαδρομή, περίπου 1700 θερμίδες κάηκαν. Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πιάσω τα γνωστά standards (80χλμ+). Είδωμεν.

Btw, καλός ο Peter Sagan, τον είχε πάρει το μάτι μου σε ένα σχετικό περιοδικό, φαίνεται να έχει πολύ μέλλον στην ποδηλασία. Πάντως, ξέρω ένα παληκαράκι 23 χρονών εδώ στην Κύπρο (πρώην αθλητής ποδηλασίας), που κάνει κι αυτός σούζα με ΜΤΒ και road bike χωρίς χέρια. Εντυπωσιακό να το βλέπεις - αν και δεν θα το δοκίμαζα ποτέ!

Last edited:

Reaction score
141
Θα πάρεις κούρσα και θα βάλεις 25άρια ελαστικά.
Κάποιες προτάσεις στα γρήγορα: 1 , 2 , 3 , 4.
.

Καλημέρα.Η πρόταση 4,αν και οικονομικό ποδήλατο,είναι για προχωρημένες καταστάσεις.

wizzy

Reaction score
22.478
Ο ενδιαφερόμενος αγόρασε ποδήλατο (δες post #930).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.632
Πάντως, ξέρω ένα παληκαράκι 23 χρονών εδώ στην Κύπρο (πρώην αθλητής ποδηλασίας), που κάνει κι αυτός σούζα με ΜΤΒ και road bike χωρίς χέρια. Εντυπωσιακό να το βλέπεις - αν και δεν θα το δοκίμαζα ποτέ!
Κι εγώ έκανα με την κούρσα σούζα χωρίς χέρια στα νιάτα μου. Τώρα, μόνο με τα δύο χέρια και σπάνια... :)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884