Ποδήλατο

Reaction score
25.378
Γενικά έκλεισα , τώρα ψωνίζω μόνο σχέδια για αλλαγή.
Για χειμώνα έχω πλήρη σειρά από ελαφρύ μακρυμάνικο μέχρι περφετο συν τα base που πλέον δύσκολα θα χρησιμοποιήσω ίσως σε συνδιασμό με κοντομανικα για περίεργες μέρες.
Castelli έχει μερικά ενδιαφέροντα σχέδια σε jersey , όταν βγάζει προσφορές δηλαδή με 40 ευρώ πχ τσιμπάω ένα δύο

Reaction score
2.324

Όπως τα λέγαμε δηλαδή
Το θέμα στην Ελλάδα είναι να φυλάς τον κώλοσ το τι επιτρέπεται, νόμοι κλπ είναι για τους αδαείς που πιστεύουν στο κράτος και τους θεσμούς. Που? Στην χώρα της καφετέριας και της γυροπίτας με βαριά βιομηχανία τον βρωμιάρη τουρίστα και όσους θέλουν προκοπή να μεταναστεύουν...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.434
Πόλης - ξεπόλης, νομίζω ότι μετά 12 χρόνια και καμιά 15ρια χιλ. χιλιόμετρα ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα (μη βαράτε)
IMG_20230103_151537_edit_53075642459609.jpg

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, τι παίρνω; διάμετρο ζάντας δεν βλέπω... 32ρι ή 28ρι λάστιχο, θα μπορούσα να βάλω; Θα ήταν καλύτερα στην πόλη;

Reaction score
4.587
700x35 αυτό που έχεις και τώρα δλδ. Πιστεύω το καλύτερο για αστικές μετακινήσεις. Πιο πάνω θα είναι πιο άνετο αλλά βαρύ, πιο κάτω ελαφρύ αλλά θα σου σπάει τα άλατα.

Reaction score
5.624
Πόλης - ξεπόλης, νομίζω ότι μετά 12 χρόνια και καμιά 15ρια χιλ. χιλιόμετρα ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα (μη βαράτε)
View attachment 276120

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, τι παίρνω; διάμετρο ζάντας δεν βλέπω... 32ρι ή 28ρι λάστιχο, θα μπορούσα να βάλω; Θα ήταν καλύτερα στην πόλη;
a couple οφ ερωτήσεις!!!! ,πατας χωμα, χρημα που θέλεις να διαθέσεις;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
Το είχαμε συζητήσει νομίζω: 2 τέτοια και 2 περφέττο και έκλεισες για Αθήνα εσύ...
Τελικά η Λάρσα έχει περισσότερο κρύο από Λαμία. Θυμάμαι και στους αγώνες τέκε την είχαμε ακούσει Απρίλη μήνα...

Στη Λάρσα έχει εδώ και 4 μέρες πυκνή ομίχλη, ακόμα και μέσα στη πόλη, όσο βγαίντς παρά όξω δεν βλέπς ούτε τη μύτης, και κρύο, μιλάμε όμως για πολύ κρύο... Το πρωί είχε - 2°, εδώ που είμαι πάγωσαν όλα.

IMG_20230103_135450.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
View attachment 276120

Με εσωτερική απόσταση σε στεφάνι 21mm θα πρότεινα να πας σε ελαστικό 700χ32 διπλωτό χωρίς τακούνια. Για τη πόλη που παίζεις θα έχεις γρήγορη και ποιοτική κύλιση.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.434
a couple οφ ερωτήσεις!!!! ,πατας χωμα, χρημα που θέλεις να διαθέσεις;

χρήση μόνο σε πόλη, άντε και εάν δεν είναι άσφαλτος να είναι στρωτός χωματόδρομος το 1%. Όχι ότι η άσφαλτος στην πόλη είναι πάντα καλύτερη. Κόστος, δεν με νοίαζουν οι επιδόσεις άρα μάλλον φθηνό. Το έχω για την καθημερινή μετακίνηση σπίτι-γραφείο. 14 χιλιόμετρα πόλη κάθε μέρα. Εδώ δεν με πείραζε ότι έχει 12 χρόνια τα ίδια. Περισσότερο στο πλάτος έχω ενδοιασμό... νομίζω ότι ένα κλικ κάτω από το 35ρι θα μπορούσα να κατεβώ. Και λιγάκι πιο λείο όπως λεει ο Μπρετς μάλλον.
Τι θα πει "διπλωτό"; Εν αντιθέσει με....?

αυτό θα ήταν καλό ας πούμε;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
Διπλωτο σημαίνει ότι ο σκελετός δεν έχει σύρμα μέσα, κάνει το ελαστικό αρκετά ελαφρύτερο. Να ξερς πως τα φθηνά ελαστικά δεν παρέχουν καμία προστασία κατά της διάτρησης και συνήθως εχουν λίγο στραβό σκελετό. Αφού το ποδήλατο το χρειάζεσαι και το δουλεύεις βάλε κάτι καλό.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.434
1 φορά στα 12 χρόνια έπαθα σε αυτό λάστιχο, όταν ανέβηκα κράσπεδο και πέρασα μέσα από ένα προκήπιο για να πάω στου Μελίδη, πριν πολλά χρόνια. Κατευθείαν πάτησα δύο τριβόλια.

Αντιθέτως της συζύγου, κάθε δύο εβδομάδες επισκευή. Της άλλαξα το λάστιχο, παρεμπιπτόντως, της έβαλα το ανταλλακτικό που είχε από την αγορά. Και έχει να σκάσει κοντά 50 μέρες. Λες να είχε πιάσει κανένα γυαλί από μέσα που δεν το εντόπισα τόσο καιρό και να της έκανε κάθε φορά τρυπίτσα; Γιατί συνήθως μικρές ήταν.... δυσκολευόμουν να τις βρω και στον κουβά, σε φάση μία μπουρμπουλήθρα ανά 2-3 δεύτερα... να καλή ώρα όπως οι παλμοί σου :p

D

Deleted member 50795

Guest
Στη Λάρσα έχει εδώ και 4 μέρες πυκνή ομίχλη, ακόμα και μέσα στη πόλη, όσο βγαίντς παρά όξω δεν βλέπς ούτε τη μύτης, και κρύο, μιλάμε όμως για πολύ κρύο... Το πρωί είχε - 2°, εδώ που είμαι πάγωσαν όλα.

View attachment 276122
μιλουσα σήμερα με ένα φίλο από Αθήνα και του έδειξα το θερμόμετρο στους 5C με ομίχλη, (στις 14:30 )και δε το πίστευε καθώς αυτοί λέει είχαν εκείνη την ώρα 14-15C….:roflmao:

Reaction score
5.624

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
Το Contact speed διπλωτο το έχω στο θκόμ τρέκινγκ, εκπληκτική κύλιση και πρόσφυση. Δεν διαρκεί όμως πολύ, φθείρεται πολύ γρήγορα, εμένα αυτό δεν με ενοχλεί, το βαρώνο όμως θα τον πειράξει που αλλάζει ελαστικά κάθε μιλένιουμ :biggrin:

Reaction score
2.324
Αν με εμπιστεύεσαι έστω και λίγο, βάλε Αυτά, αργότερα μπορείς να με ευχαριστήσεις;)
🤣 λάου λάου τον πας κιαυτόν για ποδήλατο με κέρατα που λέγαμε μικροί 🤣
Λοιπόν αμπεσαλόμ για να μην χρονοτριβούμε και χαλάμε τα νύχια μας στα πληκτρολόγια πάρε αυτό τώρα πριν ανέβει η τιμή και βλέπουμε:

Screenshot_20221219_222746_Samsung Internet.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
Ρε τους μπαγλαμάδες. Ακόμη σε δραχμές το έχουν τα σάιτ;
Αν με εμπιστεύεσαι έστω και λίγο πάρε αυτό, στις ίδιες παράδες με του Σάκη περίπου αλλά θα τους πατάς όλους στη Σαλονίκη :lolsign:
5df36c7b01b6ef86bb27fa11_th-Fork-worx-wx-r-vorteq-track-fork-cycling-bike-product-p-1080.jpeg
6012cf3cd608985a5214db73_WXR_Frame_TokyoEdition_Ti_SideOrtho_FINAL_NoName-p-1080.jpeg

μιλουσα σήμερα με ένα φίλο από Αθήνα και του έδειξα το θερμόμετρο στους 5C με ομίχλη, (στις 14:30 )και δε το πίστευε καθώς αυτοί λέει είχαν εκείνη την ώρα 14-15C….:roflmao:

Εδώ είμαι εγώ, με 100% υγρασία μέρα νύχτα

OutsideTempHistory.gif

Last edited:

Reaction score
54

View attachment 276122
Καλησπέρα
Ευχαριστημένος από τα γάντια; Κάποιο link;
Ευχαριστώ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
Καλησπέρα
Ευχαριστημένος από τα γάντια; Κάποιο link;
Ευχαριστώ
Πολύ ευχαριστημένος, είναι ότι καλύτερο είχα σε χειμερινό γάντι, είναι παλιό μοντέλο αυτό στη φώτο, δεν υπάρχει πλέον.
Επειδή το χρησιμοποιώ 10 φορές το χρόνο είναι σαν καινούριο.
Η εταιρία είναι της sportful, λογικά ο αντικαταστάτης είναι αυτά, δεν γνωρίζω όμως αν είναι εξίσου καλά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.584
@stato βρήκα τα ίδια με τα θκάμ στο φίλο μου τον Κώστα στη Αθήνα.
Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τα πάρεις από εκεί, βλέπω έχει όλα τα μεγέθη

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members