- Reaction score
- 1.380
H Cube για μένα είναι ασυναγώνιστη στο θέμα τιμής ποδήλάτου και σε περιφερειακά που το εξοπλίζει. Δυστυχώς όμως τα fitness ή trekking ή όπως αλλιώς τα ονομάζει η κάθε εταιρεία τα παραγκωνίζει σε θέμα παραγωγής και δύσκολα τα βρίσκεις σε στοκ. Τα road/gravel και οτιδήποτε με dropbars είναι τα δημοφιλή μοντέλα και εκεί δίνουν προτεραιότητα.Παρόλο που σας διάβαζα, δεν ειναι εύκολο να συμμετέχεις άμα δεν μπορείς να κανείς ποδήλατο. Είναι σαν να κάνεις δίαιτα και να παρακολουθείς master chef, παρατήστε μας !
Ναι, όταν έγινε η μπούρδα Χρήστο, τότε κατάλαβα ότι εκανα…μπούρδα.Ευχαριστώ Κροκ για το σύστημα, θα το βάλω για παραγγελία λογικά σύντομα.
Κοιτα, αν βρω κάποια τρελή Black Friday powermeter θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν θυμάμαι καλά προηγουμενες χρονιές είχαν πέσει κάτω από 200€. Έως τώρα δεν έχω δει κάτι παρόμοιο όμως.
Καποια εργαλεία που σκεφτόμουν για το ποδήλατο πόλης, 40-60 χιλιομέτρων ανα διαδρομή που σκεφτόμουν. Σαφώς ποιο άνετο από κούρσα, με ποιο άνετη θέση και λογικά αλλά κοντά σε εκείνη όμως σε ρόλους ταχύτητας και ευελιξίας. Όπου άνετη μιλάμε για νορμαλ πεταλια και ποιο ξεκούραστη θέση από κούρσα αλλά όχι και mountain. Μπορεί όντως να γίνει αυτό? Αυτό ! Ο Brets με θεωρεί ολίγον soft που κοιτάω κάτι τέτοιο, δεν τον αδικώ, αλλά ο ποπουδακος μου είναι καπως ποιο τριανταφυλλένιος. Ο δικός του είναι iron butt! Επίσης στην κίνηση και σε πεζοδρόμια, ακόμα αγχώνομαι με τα clipless όποτε για πολύ mix διαδρομές ψάχνω κάτι ποιο…fit αν υπάρχει.
Χαζευα και σε Cube τη σειρά Nulane αλλά δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα και θέλει λίγο ψάξιμο στο τι υπάρχει. Επίσης ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν μου αρέσει στις λακούβες η στο κακοτράχαλο δρόμο να το νιώθω στους καρπούς μου. Στο κούρσα το τιμονι με τις αφράτες ταινίες το διορθώνεις πολύ αυτό, στο ίσιο τιμονι ΑΝ ΔΕΝ έχεις μπροστινή ανάρτηση πως θα πάει η δουλειά μετά τα 20-30 χιλιόμετρα?
![]()
Roadlite CF 8
This lightweight carbon speed machine makes riding fast simple with its agile handling, wide handlebar control, and easy-to-use gearing. Crank the pedals, feel the speed, ride your workout.www.canyon.com
![]()
Roadlite CF 9
Describe this bike in two words? Absolutely rapid. With a superlight carbon frame, race-winning Shimano XTR gearing, and aero wheels, there's no faster way to get in a killer workout.www.canyon.com
![]()
Pathlite 7
A versatile all-terrain bike for afternoon spins, weekend tours, or dirt road adventures alike. All in a stunningly clean design that's sure to turn heads.www.canyon.com
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις γενικά![]()
Τσέκαρε επίσης τη σειρά Scott Metrix, τις σειρές Sirrus και Sirrus X της Specialized και FX, FX Sport και Dual Sport της Trek. Οι συγκεκριμένες όμως και ειδικά η Trek με δικαιολογία την έλλειψη περιφερειακών συχνά υποβαθμίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα, δηλαδή βάζουν υποδιέστερα περιφερειακά από αυτά που αναφέρουν στο site. Επίσης και στις δύο, πληρώνεις και το όνομα.
Στο θέμα ανάρτησης υπάρχουν τα suspension stems & suspension seat posts, θα βρεις αρκετά online που είναι μεν ακριβά αλλά φθηνότερα και πολύ ελαφρύτερα από ένα καλό πιρούνι.