- Reaction score
- 2.324
Αυτά με τα καπάκια είναι μλκίες Χρήστο απέφυγε ταΑφού το ξέρς, δεν είναι τελείως κλειστό, έχει καπάκι που με μια κίνηση ανοίγει και κλείνει.
Αυτά με τα καπάκια είναι μλκίες Χρήστο απέφυγε ταΑφού το ξέρς, δεν είναι τελείως κλειστό, έχει καπάκι που με μια κίνηση ανοίγει και κλείνει.
Έχω δει το σχήμα της κεφaλής σου Γιώργο σε φώτο, είσαι στο prevail 3 mips σε large (περίμετρος 59cm?)Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση για κράνος - το ένα που έχω είναι 10 ετών (!!!), το άλλο πιο "νέο", αλλά έχει υπερβεί την πενταετία ζωής και χρήσης.
Θα δω το άρθρο προσεκτικά και θα επανέλθω.
Ναι, Σάκη, περίμετρος κεφαλής 59εκ (μάντης είσαι?Έχω δει το σχήμα της κεφaλής σου Γιώργο σε φώτο, είσαι στο prevail 3 mips σε large (περίμετρος 59cm?)
Ναι, Σάκη, περίμετρος κεφαλής 59εκ (μάντης είσαι?).
Θα το πάρω σε sexy κοκκινάκι να ξεχωρίζω από μακριά!![]()
![]()
ακτινολόγος
πάρε το prevail 3σε φουλ γυαλιστερό να γράφει sworks με μεγάλα
Το large. Στα mips ειδικά δεν έχεις καμία ελπίδα στο medium. Αφού σε μέτρησα...@AthanasiosL κι όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει: Είπα ότι θα επανέλθω με 2-3 προτάσεις, αλλά από ότι φαίνεται το Specialized Prevail, prevails (pun intended).
Το θέμα που έχω τώρα είναι στο ποιο μέγεθος να παραγγείλω. Το Medium είναι για περίμετρο κεφαλής μέχρι 59εκ, ενώ το Large είναι για περίμετρο κεφαλής από 58εκ μέχρι 62εκ. Την προηγούμενη φορά που πήρα κράνος μέσω διαδικτύου (ένα Giro AirShield), με παρόμοιο διαχωρισμό ανάλογα την περίμετρο κεφαλής, το πήρα σε Large και μου βγήκε λίγο μεγάλο (= έπρεπε να σφίγγω πολύ τον μηχανισμό σύσφιξης για να είναι σταθερό στο κεφάλι μου). Εδώ, στη Specialized, τι "παίζει"; Η εμπειρία σας τι λέει;
Από το να πάρω το Large, να μου είναι μεγάλο και να πρέπει να μπω σε διαδικασία επιστροφής για να πάρω το Medium, προτιμώ να πάρω το Medium κι ας είναι λίγο σφιχτό.
Υπάρχει κι η δυνατότητα να πάω να το δοκιμάσω σε ένα κατάστημα εδώ - αν και θα ήθελα να το αποφύγω. Δεν θα το αγοράσω από εδώ, διότι η τιμή του είναι €100 ακριβότερη (!!!) από το bike24.
Το κοντό μου ποδάρι οφείλεται σε παλιότερο τραυματισμό, όπως έγραψα και πχιο πίσω.@bretsos Τη διαφορά στο μήκος των ποδιών σου, πώς την ανακάλυψες;
Αυτό ακριβώς. Πρέπει να έχω κι εγώ διαφορά, όχι τόσο μεγάλη όσο η δική σου. Τα θέματα είναι δύο, πλέον: Πώς θα μετρήσω τη διαφορά (π.χ. να πάω στον τύπο που μου κάνει bike fitting) και μετά πώς να "κλείσω" τη διαφορά.Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορά μήκους στα ποδάρια, ακόμα και 1mm να είναι και να το διορθώσεις θα έχεις θετικό αποτέλεσμα, και προς τη απόδοση αλλά και προς τη άνεση.
Κάνε αρχικά το κόλπο με τη κάμερα, αν δεν μπορείς να εντοπίσεις προς τα που γέρνει τι καράβι, τότε θα πρέπει να σε δει ένα έμπειρο μάτι πάνω στο ποδήλατο.Αυτό ακριβώς. Πρέπει να έχω κι εγώ διαφορά, όχι τόσο μεγάλη όσο η δική σου. Τα θέματα είναι δύο, πλέον: Πώς θα μετρήσω τη διαφορά (π.χ. να πάω στον τύπο που μου κάνει bike fitting) και μετά πώς να "κλείσω" τη διαφορά.
Είδα το video, ήταν ενδιαφέρον. Θα κάνω το κόλπο με την κάμερα και βλέπουμε.Κάνε αρχικά το κόλπο με τη κάμερα, αν δεν μπορείς να εντοπίσεις προς τα που γέρνει τι καράβι, τότε θα πρέπει να σε δει ένα έμπειρο μάτι πάνω στο ποδήλατο.
Ας βάλουν κι ένα fairing μπροστά από το τιμόνι...![]()
![]()
Θα το έβαζαν αλλά θα έχουν μετρήσει ότι είναι αμελητέα η τριβή ... ενώ εάν είσαι κεφάλας ....Ας βάλουν κι ένα fairing μπροστά από το τιμόνι...![]()
![]()