- Reaction score
- 5.505
Γιαλυστερουλη μου εσυυυυυυυ
Όσο για τα παραπάνω που λέει ο Χρηστάρας, είναι super συνδιασμός αλλά λίγο τσιμπημένος..
Χρήστο με γειά στάλεγα βέβαια...Έχω πάθει πλάκα με το convertible Perfetto, ποιότητα, υλικά, εφαρμογή, άνεση, γίνεται κοντομάνικο, χαρίζει 20 watt σίγουρα...
Ήταν το δώρο για τη γιορτή μου!!
View attachment 192644
Καλά πόσο βάρος έχει το ποδήλατο? Συνολικά το βάρος το δικό σου και του ποδηλάτου μαζί? Γιατί βλέπω watts που δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα της βόλτας με βάση τα υψομετρικά.... η μήπως φταίνε οι σχέσεις ταχυτήτων?Τα νέα της ημέρας. Σήμερα εκανα τη μεγαλύτερη βόλτα μου, με mountain bike, και η ηλεκτρική υποβοήθηση στο...0!! Λιμανάκια τα έπαιξα αλλά βγήκαν, μια ανηφόρα περίεργη στο καβούρι βγήκε, η επιστροφή που είχα κουραστεί καπως, βγήκε.
View attachment 192661
View attachment 192662
Όπως βλέπεται, προετοιμάζομαι για τη κούρσα. Το ποδήλατο καλως έχοντος των πραγματων, είναι το μπλε Canyon CF7 με δισκόφρενα, και σήμερα παραγγέλθηκε!! Ημερομηνία παράδοσης 12-16 Απρίλη με τη γνωστή διαδικασία.
Οποτε θα ήθελα πετάλια, γιατί με βλέπω να το κάνω πατίνι. Τι θα μου προτείνεται σε πετάλια και παπούτσια. Δώστε μου και 2 συμβουλές please, σας ευχαριστώ!!
Τι να σου πω ρε Δημήτρη, ήμουν πριν λίγο με τον local hero εδώ ο οποίος έχει ένα colnago πιο όμορφο από αυτό που δείχνεις με χρωμιο νίκελ μέρη, με custom βαφή, με με (μου τα εξηγούσε τι έχει κάνει) αλλά... δεν μου άρεσε. Αφήνει να φανταστείς στην άκρη γο έτερο colnago carbon του και βγαίνει συνέχεια με αυτό. Αν και είμαι πολύ στο vintage στα ποδήλατα δεν.
Ηλεκτρικό είναι... δεν είναι τόσο παράξενο...Είκοσι τέσσερα κιλά το ποδήλατο???
![]()
Πραγματικά δεν ξέρω.. Αυτό που με νοιάζει είναι να μην κουραστώ κάποια στιγμή και μετά δεν θα έχω την ασφάλεια της υποβοήθησης. Μέγα φόβος έτσι? Είναι ωραίο να έχεις ασφάλεια.Αααα οκ γιατί πάτησες κάμποσα watts...
Βρε μακάρι! Αλλά προβλέπω σκηνές απείρου κάλους και μέχρι να το καταλάβω, έχει να πέσει λακκούβα και πεζοδρόμιο..Είκοσι τέσσερα κιλά το ποδήλατο???
Εσύ όταν έρθει το canyon θα πετάς!
Ήταν από την αρχή ηλεκτρικό, ή έχεις κάνει μόντα σε απλό ποδήλατο; Συνήθως τα σχεδιασμένα από την αρχή ως ηλεκτρικά είναι κάπως πιο ελαφρια΄(κυρίως τα road βέβαια, που δεν μπορεί να είναι βαριά ακόμα κι αν είναι ηλεκτρικά).Μόνο η μπαταρία είναι 4,5-5 κιλά. Τα στοιχεία μέσα έχουν στάνταρ βάρος. 65 στοιχεία LG 18650. Συν το μοτέρ να έχει αντοχή στο χρόνο θέλει λίγο βάρος. Συνολικά 8-8,5 κιλά αυτά, συν 14 κιλά το ποδήλατο.
Ολα τα ηλεκτρικά έτσι πάνε, το βάρος αυτό είναι λίγο πολύ στάνταρ, το είπαν καλά τα παιδιά. Βέβαια όταν έχεις έστω και την μικρότερη σκάλα σε υποβοήθηση το θέμα αυτό εξαφανίζετε.
Αφήνεις πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα στα οποία δεν τρως και δεν πίνεις κάτι, ενώ κάνεις ποδήλατο. Κάνεις ζημιά στον εαυτό σου.Συν ότι πρόσεξα πως πρέπει να εφοδιάζω τον κινητήρα (εμένα) τακτικά γιατί μένω από δυνάμεις, μετά την πρώτη 1,5 ώρα θέλει μπάρα και νεράκι. Μετά πάει ποιο σύντομα.