Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
@wizzy είδα στο στραβάδι και σε ρώτσα αλλά ζμπούτσας, δεν με απάντησες :(
Τι λένε τα λαστιχάκια και τα παπουτσάκια.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Έλα ντε, τον είδα που βγήκε βόλτα εκτός και παραξενεύτηκα :lolsign: . Μάλλον πήγε για να τα χαρεί τώρα που ναι φρέσκα φρέσκα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Αυτά τα 5000 Μάριε όταν είναι φρέσκα είναι το κάτι άλλο μέσα στις στροφές, κατάβαση Πάρνηθας σε αντίστοιχα βατ με τη ανάβαση ακούς τα λάστιχα να δουλεύουν (βγάζουν μια συχνότητα σαν τσιρίδα) άλλα επίπεδα πρόσφυσης!! :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
@bretsos Το είδα ρε, δεν σε έγραψα στα @@ μου, πήζω αυτές τις ημέρες. Θα απαντήσω αύριο, εδώ, όχι στο Strava.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Πες ένα με άρεσαν ή όχι δεν με άρεσαν, αρκεί...
Αύριο η ανάλυση.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
Λοιπόν, καταρχάς να πω ότι θα ήταν άδικο να συγκρίνω τα νέα λάστιχα και τα "παπουτσάκια" με τα προηγούμενα που είχα εφαρμοσμένα. Ο λόγος είναι ότι τα προηγούμενα, πραγματικά, ούτε που θυμάμαι πότε τα είχα εφαρμόσει, είχαν "γράψει" πολλά χιλιόμετρα, ήταν φθαρμένα - μπορεί και σε σημείο μετά το "end of life" τους - κι ευτυχώς που αντιλήφθηκα ότι ήθελαν αλλαγή χωρίς να έχω ατύχημα. :)

Στα των νέων αποκτημάτων, λοιπόν: Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα λάστιχα και τα φρένα σε μια αρκετά κατηφορική διαδρομή (κλίσεις μεταξύ 8% και 10%), διανθισμένη με κάποιες λίγες ανοικτές στροφές. Σε όλη αυτή τη διαδρομή η πρόσφυση ήταν υποδειγματική - επιτέλους, μπόρεσα να "πλαγιάσω" στις στροφές όπως ήξερα, ήθελα και μπορούσα χωρίς οποιαδήποτε μη φυσιολογική συμπεριφορά από το ποδήλατο. Όπου χρειάστηκε να φρενάρω, το έκανα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, δείγμα αφενός της σωστής τοποθέτησης των νέων "παπουτσακίων" ( :biggrin: ) κι αφετέρου της ποιότητας των τελευταίων.

Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις δύο αυτές αγορές κι ευχαριστώ τους φίλους συνποδηλάτες για τις προτάσεις και τις υποδείξεις τους.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Αν δεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από τη αυτονομία των παπουστακίων, δοκίμασε τη επόμενη φορά τα Bxp dark blue.
Έχουν το ίδια καλή απόδοση αλλά είναι λίγο πχιο σκληρά

Reaction score
25.656
τα μπλε είναι γαμάτα
είναι στα γούστα μου ακριβώς (και έχω και περίεργα γούστα)
τα μαύρα φθείρονται πιο εύκολα και μου κάνουν κάπως μαλακά στην αίσθηση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
τα μπλε είναι γαμάτα
είναι στα γούστα μου ακριβώς (και έχω και άσχημα γούστα)
τα μαύρα φθείρονται πιο εύκολα και μου κάνουν κάπως μαλακά στην αίσθηση.
Ατσά είναι το σωστό :biggrin:

Τα μαύρα δεν τρώνε σχεδόν ντίπ ζαντα, τα μπλέ έχουν ένα κλικ καλύτερη τριβή γιατί τρώνε και ελάχιστο υλικό από το surface της ζάντας.
Τα μπλέ επίσης σε λεία επιφάνεια τρίζουν άσχημα ενώ τα μαύρα σε αυτές τις συνθήκες λειτουργούν καλύτερα και αθόρυβα.
Όπως και να έχει από ότι δήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω μόνο τα swiss stop αξίζουν και τα kool stop

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.986
Souper όπως Σούπα Bike; :geek:

Καλά, δεν ντρέπεται η Specialized να παρουσιάζει ποδήλατο αυτής της τιμής, με τέτοιες κολλήσεις; :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Έλα ντέ, θες δεν θες, όλη τη ώρα το μάτι πέφτει πάνω σε αυτές τις γκουμουτσοκολλήσεις.
Εδώ και καιρό Σώτο η specialized δεν ντρέπεται γενικώς...

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Εγώ θα ντρεπόμουν να έβγαζα στην κυκλοφορία τέτοια ασχήμια, ποσό μάλλον να πλήρωνα και ένα σοβαρότατο ποσό για να το έχω. Καλά βλαμμενοι είναι? Τόση σιγουριά ότι θα πουλήσουν και δεν προσέχουν τίποτα ποια? :beach::errwhat:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.986
Γενικά είναι γκουμούτσα, πέρα από τις κολλήσεις, χοντροκομμένος ο ίδιος ο σκελετός.

Θα βλέπει η Cannondale με τα Caad και θα έχει σκάσει στα γέλια! :geek:

2018-CAAD12a.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Εγώ θα ντρεπόμουν να έβγαζα στην κυκλοφορία τέτοια ασχήμια, ποσό μάλλον να πλήρωνα και ένα σοβαρότατο ποσό για να το έχω. Καλά βλαμμενοι είναι? Τόση σιγουριά ότι θα πουλήσουν και δεν προσέχουν τίποτα ποια? :beach::errwhat:

Το προηγούμενο allez (2015) με τις ίδιες κολλήσεις πούλησε σαν ζεστό κουλούρι πάντως Μάριε, με τα καλώδια μέσα στο σκελετό πλέον, το όνομα super bike, θα γίνει σφαγή :roflmao:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.986
Μάλλον το σούσουρο γίνεται τώρα επειδή ακριβώς το παρουσιάζουν ως super και σε super τιμή για αλουμίνιο... όσο ήταν η τιμή σε λογικά επίπεδα, δεν υπήρχε και λόγος να ασχοληθεί κανείς με ένα "οικονομικό ποδήλατο".

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.473
Γενικά είναι γκουμούτσα, πέρα από τις κολλήσεις, χοντροκομμένος ο ίδιος ο σκελετός.

Θα βλέπει η Cannondale με τα Caad και θα έχει σκάσει στα γέλια! :geek:

View attachment 245834
Άλλαξε το caad Σώτο, νομίζω εφέτος και είναι επίσης ποδηλατάρα σε λιγότερες παράδες από το allez
images (4).jpeg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON