Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.222
Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, και εγώ στη ηλικία τους έκανα μ@λακιες και φιγούρα, τα πιτσιρίκια όμως αυτά είναι εξελιγμένα μοντέλα... Μιλάμε για πραγματικά βάσανα Σώτο!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.222
Προληπτικά κι εφόσον χρειάζεται μπορεί να δουλέψει. Αν υπάρχει ήδη ζημιά ελάχιστα μπορεί να προσφέρει.
Έχω σοβαρό τραυματισμό από παλιά στο δεξί γόνατο, μπορώ και ζω με αυτό το πόνο, κάποιες όμως φορές μετά από αρκετό πάτημα με ενοχλεί αρκετά, έλεγα μήπως βοηθήσει κάπως, μέχρι εκεί, όχι να ξανά αποκτήσω τις αρθρώσεις έφηβου.
Η ιδέα με τη έδωσε ένας συνάδελφος ο οποίος είναι βοδιμπιλτεράς και καταπονείται το κορμάκι από τα βάρη.
Μου είπε ότι δουλεύει...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.062
Έχω σοβαρό τραυματισμό από παλιά στο δεξί γόνατο, μπορώ και ζω με αυτό το πόνο, κάποιες όμως φορές μετά από αρκετό πάτημα με ενοχλεί αρκετά, έλεγα μήπως βοηθήσει κάπως, μέχρι εκεί, όχι να ξανά αποκτήσω τις αρθρώσεις έφηβου.
Η ιδέα με τη έδωσε ένας συνάδελφος ο οποίος είναι βοδιμπιλτεράς και καταπονείται το κορμάκι από τα βάρη.
Μου είπε ότι δουλεύει...
Ο (σοβαρός) μποντιμπιλντεράς παίρνει στεροειδή που βοηθάνε σε όλες αυτές τις παθήσεις.
Επειδή καταβροχθίζουν πολλά συμπληρώματα, όλων των ειδών, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν τι τους βοήθησε ή ποια τυχαία συνέργεια τους έκανε καλό.

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα κουτί. Αν όταν τελειώσει μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι κάτι έκανε, καλώς. Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.222
Τελικά αποδείχτηκε ότι είμαι τελείως ανάπηρος, η διαφορά έφτασε τα 6mm και πιθανόν να κουμπώσει στα 7mm.
IMG_20240208_190740.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.222
Με 3 αποσυνδέσεις κατάφερα να κρατηθώ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas