Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.121
'Narathon', το ένα πόδι, το νούμερο ένας αριθμός σωστά ο άλλος αναποδα, οι μπανάνες τσαμπί μέσα σχεδόν στο στόμα, το παπούτσι σου που το έβγαλες το βρήκε και το φόρεσε η μία εθελόντρια.
Και πολύ σαν να χαμογελάνε αυτές. Τι ψαχούλεψαν; Και η σριλανκεζα σε αντίγραφο εις τριπλούν, τι ρόλο βαράει στο φόντο;

Καλά το λέω εγώ, gtp.

Reaction score
20.234
Κάτι ξέρω που δεν βάζω φωτογραφίες μου, δεν ξέρεις ποτέ πώς και πότε θα χρησιμοποιηθούν... εναντίον σου! :roflmao: :party: :lolsign:

Reaction score
20.234
Είναι... χοντροκομμένες γι αυτό, κάνουν μόνο για... χοντρόπετσους! :party: :roflmao:

ΥΓ. Αυτό το δεύτερο, ότι δεν θα έβαζες έτσι κι αλλώς... με πλήγωσε! :lolsign: 😥😥

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.121
Να χαρώ εγώ μπιμπελό
'Narathon', το ένα πόδι, το νούμερο ένας αριθμός σωστά ο άλλος αναποδα, οι μπανάνες τσαμπί μέσα σχεδόν στο στόμα, το παπούτσι σου που το έβγαλες το βρήκε και το φόρεσε η μία εθελόντρια.
Και πολύ σαν να χαμογελάνε αυτές. Τι ψαχούλεψαν; Και η σριλανκεζα σε αντίγραφο εις τριπλούν, τι ρόλο βαράει στο φόντο;

Καλά το λέω εγώ, gtp.

Α και το χέρι της εθελόντριας. Οκτώ δάχτυλα κι ένας (τουλάχιστον) κρυφός αντίχειρας.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.508

Reaction score
20.234
Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με ποδήλατο να κυκλοφορεί σε αυτους τους δρόμους, που πάνε όλοι πατητοί με 120, 130, 150, σαν να μην υπάρχει αύριο. Εγώ εδώ σκέφτομαι να βγω για 3 χμ στην λεγόμενη Εθνική (για να πάω ανατολικά), που έτσι όπως είναι παραπάνω από 80-90 δεν σηκώνει (πέρα από τους παλαβούς), και στο κομμάτι που πάω μέχρι 50-60 καλά είναι.

Reaction score
24.932
Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι εντός κατοικημένης περιοχής και έχει όριο τα 70.
Το ότι υπάρχουν μνπν που πάνε με πολύ περισσότερα ατιμώρητοι είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως.
Το εύκολο σενάριο είναι ότι ήταν μεσαία λωρίδα είχα μπροστά αυτοκίνητο και έκανε σφήνα δεξιά για να περάσει.
Σε ένα τέτοιο σενάριο μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι η ταχύτητα του ήταν πιο κοντά στα 100 παρά στα 50

Reaction score
20.234
Κι αυτός, και πριν από αυτόν η Συγγρού (καλά εκεί πρέπει να μαλώνουν ποιος θα πάει πιο γρήγορα), βλέπω κάτι βιντεάκια με μηχανές, και κάτω από 100 (όριο έχει 90 η Συγγρού) δεν πάει κανείς...

Reaction score
4.229
deathwish ήταν και το παράτησα. μου σπάσαν και οι ακτίνες ... τι το θες καημένε, καράφλα , μπάκα και κολάν? Πάνε για κανα τσιπρο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.508
Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με ποδήλατο να κυκλοφορεί σε αυτους τους δρόμους, που πάνε όλοι πατητοί με 120, 130, 150, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Μετά από αυτό, τη ίδια απορία θα έχουν και οι 5 ποδηλάτες, εύχομαι πραγματικά να είναι καλά και να τη έβγαλαν με επιπόλαια τραύματα, κομμάτι δύσκολο βέβαια...
Το λέω με κάθε ευκαιρία, ο κόζμος όταν πιάνει τιμόνι είναι λες και παίζει βίντεο game, οδηγούν λες και έχουν καβάντζα 10 ζωές...

Reaction score
22.224
Αυτό με το ότι είναι σε ομάδες απο την μια για καλύτερα και να τους βλέπουνε ;;; αλλά άμα πέσεις σε κανέναν που δεν βλέπει μπροστά του ή τρέχει έχεις πολλά θύματα.

Reaction score
20.234
Έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό, και στο εξωτερικό (ΗΠΑ θυμάμαι περίπτωση) με πολλαπλά θύματα. Ωραίες (λέμε τώρα) οι ομαδικές, αλλά και να είσαι μέσα σε τέτοια θέλει συντονισμό και προσοχή, μια στραβή και πέφτουν όλοι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.194
Στην Κύπρο είχαμε δυστύχημα σε ομαδική ποδηλασία. Πήρε ο άλλος ανοιχτά τη στροφή και τους θέρισε - κυριολεκτικά. Χάσαμε έναν ποδηλάτη από εσωτερική αιμορραγία.

Reaction score
24.932
Τελικά παππούς ήταν ο οδηγός , δεν τους είδε ποτέ μπροστά του...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.508
Είναι και καλός, έχει και παράδες!! :biggrin:
Με ρώτσε τη Πασχαλιά που μας πέρασε, τι θες κουμπαρούλη, του λέω, καινούρια παπά, με λέει, πάρε τώρα τη λαμπάδα και θα εχς να λαμβάνεις shot παπουτσάκια.
Με πήρε απ'το χεράκι, πήγαμε παρέα στο Τζορτζόπουλο και με τα πήρε, νέτα-σκέτα!! :dance2:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.194
Shot 2, με τα πήρε ο νονός!! View attachment 368480
Με γεια και καλές διαδρομές! Ο @pankrok έχει θείο, εσύ έχεις νονό, μια χαρά σας κόβω και τους δύο! :roflmao:

Υ.Γ.: Ρε μούργο, αυτά δεν πήρα κι εγώ, το Σεπτέμβριο, σε εκείνο το σεξουλιάρικο το κοκκινάκι και με έκραζες για το κλείδωμα των SIDI; Τώρα που στα έκαναν δώρο, ειναι όλα καλά κι όμορφα;>:(:biggrin::fuckyou:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.508
Καταρχάς ηρέμησε, με ανθρώπους που έχουν νεύρα δεν μπορώ να συζητώ :tongue:

Όντως στα έκραζα επειδή είχα ένα φεγγάρι sixty και σε σχέση με τα boa το κούμπωμα ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει σκαλώσει το μυαλό έτσι άσχημα εκεί στη sidi και επιμένουν σε αυτό το άθλιο σύστημα σύσφιξης...
Τέσπα, ξέρς ότι στα θκάμ ποδάρια φοράω μαναχά gearne, σε κάθε γενιά όμως αλλάζουν συνέχεια το καλούπι και άμα δεν τα δοκιμάσω δεν μπορώ να παραγγείλω γρούνι στο σακί, στο Ελλάδα του Μητσοτάκη δυστυχώς δεν στοκάρει κανείς τόσο ακριβά παπούτσα, δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα να παέντς να τα δοκιμάσεις, μαναχά παραγγελία και τα παντρεύεσαι...
Οπότε ήταν μονόδρομος η sidi, κάθονται γάντι στο ποδάρι όταν γίνει η σύσφιξη, καλύτερα υλικά από τα gearne, κακά τα ψέματα, πχιο σκληρή κατασκευή. (αυτό ελπίζω να στρώσει στο ροντάρισμα)
Ο μόνος βραχνάς είναι όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια που έχει για κούμπωμα, πατάς ένα κουμπί, σηκώνεται μια περόνη, σφίγγεις, κατεβάζεις περόνη, κουμπώνεις πάλι τη περόνη, πατάς σκανδάλη απασφάλισης ταυτόχρονα και στα δγιό κουμπώματα για να βγάλεις ή να χαλαρώσεις τα παπούτσα... Τι είναι αυτά ρε!!???

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.388
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim