Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 39.219
Γιατί, πού με είδε.Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της![]()
Βασικά, ούτε καν εγώ δεν την έχω δει πώς είναι!

Γιατί, πού με είδε.Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της![]()
Σε είδε, σε είδε, έννοια σου...Γιατί, πού με είδε.
Φλογέρα?Της είπες επίσης ότι ξέρω να παίζω φλογέρα (αλλά ευρωπαϊκή όχι ποιμενική), έχω IQ 160 και επίσης ξέρω να φωτογραφίζω; Για το τελευταίο κυρίως τοπία όμως, οπότε οκ δεν θα επικεντρωθούμε στο πρόσωπο
Αυτό είναι το ζητούμενο, όσο χώνεις watt και ανεβαίνει ο καρδιακός παλμός να δίνει πόνο και ο ανεμιστήρας.Τώρα να ανεβάζει αναλόγως το cadence, Ε πολύ εξεζητημένο μου ακούγεται
Προσαρμόζει και με ταχύτητα λέει για περισσότερη αληθοφάνεια
Μαρή όντως παίζεις πιάνο;
Αυτό λέει δεν λειτουργεί και τόσο καλά γιατί όταν είσαι σε ανήφορο μαζί με τα χλμ πέφτουν και οι στροφές του ανεμιστήρα, εσύ χώνεις watt, ανεβαίνουν οι παλμοί και ο ανεμιστήρας φυσάει ελάχιστα. Με το hr είναι πολύ πχιο ρεαλιστική η φάση.Προσαρμόζει και με ταχύτητα λέει για περισσότερη αληθοφάνεια
Ναι καλέ, 10 χρόνια πχιάνο και σολφέζ σε λέω, όλοι οι μουσικοί είμαστε ευαίσθητες πσυχούλες, δεν μου φαίνεται?Μαρή όντως παίζεις πιάνο;
αχ ρε κιορατά και όλη αυτή η φάση με τη βλαχουριά να είναι απλώς προσωπείο και αντί για Ανδρουλάκη να είσαι περισσότερο Γερουλάνος στην πραγματικότητα, και θα δεις τι θα σε κάνω!Ναι καλέ, 10 χρόνια πχιάνο και σολφέζ σε λέω, όλοι οι μουσικοί είμαστε ευαίσθητες πσυχούλες, δεν μου φαίνεται?![]()
Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα την εμπειρία μου με τα SIDI, από τον Σεπτέμβριο που τα φοράω. Πέτυχες όλα τα σημεία που θα ανέφερα, εάν με ρωτούσε κάποιος. Ειδικά το σύστημα σύσφιξης του αχίλλειου τένοντα, το οποίο διατηρεί τη φτέρνα ακλόνητη στο παπούτσι είναι όλα τα λεφτά.Γιώργη σήμερα δούλεψα για πρώτη φορά τα shot 2, πολύ θετικές εντυπώσεις, το κούμπωμα στο κέντρο του κουντουπιέ είναι εκπληκτικό, στο δυνατό πάτημα νιώθεις μασίφ το παπούτσι επειδή η τάση στο καλώδιο είναι η ίδια σε όλα τα σημεία σύσφιξης και έτσι τα πατούχια μένουν κουμπωμένα και κεντραρισμένα πάνω στα πεντάλ.
Το επιπλέον σύστημα σύσφιξης στο αχίλλειο τένοντα συγκρατεί τη φτέρνα βαθιά μέσα στο παπούτσι στο έντονο πάτημα συμβάλλοντας στο να μένει το παπούτσι βράχος στο ποδάρι. Σε αυτό βοηθάει και το καλούπι που είναι από δέρμα και όχι από συνθετικά υλικά, τα συνθετικά υλικά έχουν τη τάση να μαλακωνουν μόλις ιδρώσεις και απαιτούν επιπλέον σύσφιξη στα boa.