Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.256
Ε έφυγε ένα e πώς κάνεις έτσι.... Σάμπως με θέλει ο ξάδερφός σου;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.208
Εγώ ξέρω Ιταλικά, με παίζετε; :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.578
Εγώ ξέρω Ιταλικά, με παίζετε; :biggrin:
Εσύ ακόμα να μπεις στο rouvy, τι περιμέντς?
Άντε μπες να πάμε καμιά βίρτσουαλ τσάρκα!!

Reaction score
20.277
Στρανισιμο, τσ'ε λα πριμα βολτα και ασκολτο κουεστο καντσόνε... :roflmao: :geek:

Reaction score
20.277
Τα κόκκινα φανάρια α λα ιταλικά! :party: :roflmao:

ΥΓ. Είναι από τα λίγα τραγούδια που το έχω ακούσει τόσες φορές που θυμάμαι τους στίχους του! Ούτε στα ελληνικά καλά καλά! 😍

wizzy

Reaction score
22.208
Εσύ ακόμα να μπεις στο rouvy, τι περιμέντς?
Άντε μπες να πάμε καμιά βίρτσουαλ τσάρκα!!
Περιμένω, τι περιμένω; Τίποτα δεν περιμένω. Απόφαση πρέπει να πάρω. Έχει περίοδο δωρεάν δοκιμής;

Το MyWoosh που δοκίμασα, δεν με ενθουσίασε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.578
Περιμένω, τι περιμένω; Τίποτα δεν περιμένω. Απόφαση πρέπει να πάρω.
Αϊ σώσε!!
Θα σε αφήνω να με περνάς στη αρχή για να γλυκαθείς και μετά θα έχει γ@μς, ξύλο και τραμπάλα!! :biggrin: :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.256
Κόπιασε, θα σας φτιάξω να χορεύετε το Flower Duet, ή καλύτερα Offenbach, καν-καν σε σαλούν!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.578
Έχει περίοδο δωρεάν δοκιμής;
Ναι εχει.

Το MyWoosh που δοκίμασα, δεν με ενθουσίασε.
το Rouvy ειπαμε ειναι σοβαρή προπονητική πλατφόρμα, η δωρεάν περίοδος (νομίζω 15 μέρες) δεν αρκεί, θα χρειαστείς μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής ώστε να καταλάβεις τι παίζει.
Πχ. Θα πρέπει να σιάξεις κύκλο με φίλους που σιάχνουν καθημερινά διάφορα event και στέλνουν προσκλήσεις, φίλοι που θα έχουν τη ίδια φυσιολογία με εσένα ώστε να μπορείς να παραμένεις σε κάποιο γκρουπ ώστε να βοηθάς και να βοηθιέσαι.
Εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι, και γω δεν ασχολήθηκα, έμπαινα και έτρεχα σε event και με εντόπισαν άλλοι, σου λέει αυτός είναι χαζούτσικο και πατάει, ας τον κάνω φίλο για τα δυνατά race που στήνω και χρειάζομαι τέτοιους να τραβάνε το πελατόν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το κύκλο που θα σε βάλει στη πρίζα του ανταγωνισμού, στα free ride δεν υπάρχει on line πολύς κόσμος, στα event γίνεται όλο το παιχνίδι του ανταγωνισμού.
Επίσης θεωρώ ότι εσένα θα σε τραβήξουν τα ατελείωτα workouts, είναι πολύ καλά στημένα και στοχευμένα για όλες τις φυσιολογίες.

wizzy

Reaction score
22.208
@bretsos Καλά, με έπεισες, θα το δοκιμάσω. :)

@Abessalom Για κάνε κάποιο κόλπο με το ΑΙ με τη φωτογραφία σε αυτό το post. Είμαι περίεργος = αμ, πώς, μόνο τον μπάμια θα κοροϊδεύουμε;:biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.256
Be careful what you ask for ... :roflmao:

Compress_20250531_000028_8958.jpg

Ζήτησες και με έξτρα χέρια και τσοπεριά όπως το χες πάντα όνειρο, σωστά; :tongue: :roflmao:

Μιλάμε κράτησε στο άσχετο και το πύργο του Άιφελ, δεν μπορώ!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.428
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim