Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 39.299
Σιγά σιγά, νεαρέ! Όλα στην ώρα τους.ας τα αυτά , αύριο 18.00 η ώρα σε περιμένω στο event που έβαλα παραπάν.
Ίσως το πιο εμπνευσμένο/πετυχημένο δημιούργημα, μέχρι στιγμής!View attachment 368852
... απορώ πώς δεν μου ήρθε πρώτο -πρώτο ως ιδέα
Μέχρι και ο Doug Clifford απορεί!
Λίγα τα λόγια σου για τους CCR, βλάχο!Ποιοί είναι αυτοί οι άπλυτοι?
Μπές μωρή κότα στο rouvy και ιδίος όμμασι θα νιώσεις το ρητό "όπου λάχει εμείς οι βλάχοι"Λίγα τα λόγια σου για τους CCR, βλάχο!![]()
![]()
Μπρρρρρρρρ, σκιάχτηκα τώρα!Μπές μωρή κότα στο rouvy και ιδίος όμμασι θα νιώσεις το ρητό "όπου λάχει εμείς οι βλάχοι"![]()
![]()
Απόδειξη ότι θα παραμείνεις βλάχος εσαεί!Τους άπλυτους όμως δεν τους ήξερα, και τώρα που τους άκουσα, δεν μ'άρεσαν ντίπ!!
Το κατάλαβα ρε, από την πρώτη φορά που το εξήγησες.Λοιπόν, πέραν της πλάκας, ο λόγος που σε έπρηξα να πάρεις μέρος στον αγώνα είναι επειδή τέτοια official event στήνει το rouvy πολύ σπάνια, τελευταία φορά ήταν θυμάμαι πριν 4-5 μήνες.
Γίνεται ζωντανή κάλυψη στο youtube και μπορείς αργότερα να κάτσεις να δεις το αγώνα, δίνει και πολλούς μπόνους ώστε να καταφέρεις να αναβαθμίσεις τη εμπειρία όσον το δυνατόν πχιο γρήγορα αγοράζοντας εξαρτήματα για το ποδήλατο - avatar που τρέχεις.
Με τα νέα τροχάκια που απέκτησα τις προάλλες, πιστεύω πως θα τα καταφερω πολύ καλά σήμερα, γενικά εν ολίγοις είναι ανταποδοτικό να τρέχεις σε τέτοιους αγώνες, γιαυτό και δεν γίνονται συχνά
Ε όχι ρε συ!
Πάρε αυτό που ταιριάζει και για τους δρόμους και τις στροφές
Ρε μάστορα, το ότι θα πάρεις μέρος σε αγώνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε βγει το λάδι, θα πας όπως θα πήγαινες συνήθως, θα βρεις το γκρουπάκι που σε ταιριάζει και θα μείνεις με αυτούς.Το κατάλαβα ρε, από την πρώτη φορά που το εξήγησες.
Σου είπα, μια απόφαση είναι, θα γίνει. Δεν μου ταιριάζει πολύ ο αγωνιστικός "προσανατολισμός" του Rouvy, ίσως για αυτό να διστάζω λίγο περισσότερο.
Κακά τα ψέματα, στο TrainerRoad είμαι στο comfort zone μου και δύσκολα θα "μετακομίσω" αλλού.
Έχω δηλώσει και εγώ αλλά με την ελάχιστη προπόνηση που έχω κάνει θα βολτάρω τελευταίες θέσεις...Εσύ σώσε και κάνε rouvy, κοίτα δω τι έχουμε αύριο, κοίτα συμμετοχές, έχει και πολλές παράδες ως ανταμοιβή.
Αυτούς τους official αγώνες τους στήνει η πλατφόρμα και γίνεται πάντα σφαγή View attachment 368779
Σε είδα ότι δήλωσες, 17:15 έχει ζέσταμα σε ένα κομμάτι της ίδιας πίστας 12km με λίγα υψομετρικά και 18:00 είναι ο αγώνας.Έχω δηλώσει και εγώ αλλά με την ελάχιστη προπόνηση που έχω κάνει θα βολτάρω τελευταίες θέσεις...
1700 είναι σήμερα;
Δεν έχει μουσική το Rouvy ακόμη ;Εγώ στις γρήγορες καταβάσεις που κάνω με το ποδήλατο στα ακουστικά ακούω αυτό το πότ πουρί από Τασούλα.
Τάπα πάω!!
Ρε μάστορα, το ότι θα πάρεις μέρος σε αγώνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε βγει το λάδι, θα πας όπως θα πήγαινες συνήθως, θα βρεις το γκρουπάκι που σε ταιριάζει και θα μείνεις με αυτούς.
Αφού δεν σου βάζει την ξαδέρφη ... δες αυτήν προσωρινά :Την ξαδέρφη ζητώ, τις δικές του αμυγδαλές μου δείχνει
Προέκυψαν θέματα και δεν πρόλαβα. αλλά βλέπω πανικόςΜλκ τι έγινε... Κυριολεκτικά πόλεμος!!
Μέχρι το τέλος πήγαινα τρένο με τα τούμπανα, στα τελευταία 400 μέτρα με piposan...
Καλά ήταν, πολύ καλή προπόνηση, μόνο 340 watt avg
View attachment 368922 View attachment 368923
Δεν πειράζει, κάτσε άνετα στο καναπέ και δες τοΠροέκυψαν θέματα και δεν πρόλαβα. αλλά βλέπω πανικός