- Reaction score
- 73
Το έσπασε το μηχανάκι και δεν ξέρει τι να του δείξει, για αυτό του λέει συνέχεια διαφορετικά πράγματα!
72-74 είχα παλιά, που ήμαν νέος.Ρε 61 VO2 έλεος!
Τιποτα δεν τιμωρεί ο αλγόριθμος, απλά δεν έχεις κάνει προπόνηση vo2max μικρης διάρκειας πρόσφατα, αν βγαίνεις πάντα για 3 ώρες θα είσαι πάντα μείον στο τέλος της προπόνησης και θα σε χρεώνει. Δοκίμασε να κάνεις με το 1040 ότι κανείς στο trainer σαν αγώνα και θα δεις τι θα γράψει.72-74 είχα παλιά, που ήμαν νέος.
64-67 παίζω τα τελευταία χρόνια , με αυτά και αυτά όταν κάνεις υπέρβαση ή μη παραγωγικές προπονήσεις ο αλγόριθμος σε τιμωρεί ρίχνοντας το vo2.
Παίδες, εδώ η αγγελία.Έχω ενα jersey της Castelli σε μέγεθος XL για πούλημα, μπορεί να σου έκανε. Το φόρεσα μια φορά, το έπλυνα και το φύλαξα.
Άντε, θα το βάλω και σε αγγελία εδώ, αν το θέλει κάποιος, pm και θα τα βρούμε.
Σκεφτόμουν κάτι σαν, μη γελάσετε πολύΓιατί το πουλάς το εργαλείο?
Όλο αυτό μου λέτε αλλά παίζει να είναι 0.5cm πιο πάνω από το μαγικό αριθμό (έχω πάτο στο παπούτσι και συστήνει 0.5cm πιο πάνω τη σέλα). Θα το ξαναδώ το ΣΚ με τη γεωμετρία αν και το νοιώθω πολύ καλά.Έχεις την σέλα πολύ πάνω, ή μου φαίνεται;![]()
Το ποδήλατο που έχεις είναι εξαιρετικό, δεν ξέρω τι διάολος σου μπήκε να το αλλάξεις, εσύ ξέρεις!Σκεφτόμουν κάτι σαν, μη γελάσετε πολύ, BMC Teamachine R / Cervelo S5, αλλά θεωρώ ότι μάλλον δεν αξίζει τη διαφορά, αν υπάρχει, ειδικά σε εμένα. Δεν πρέπει να μπω σε αυτό το τριπάκι...
Σήμερα έκανα την 1η προσπάθεια διαλλειματικής (θέλει δουλειά ακόμη). Σύνολο χρόνου προπόνησης 1 ωρίτσα περίπου. Δεν ξέρω πόσο συχνά θα πρέπει κάνω τέτοια προπόνηση. Σκέφτομαι 1 φορά την εβδ ανάβαση, 1 φορά την εβδ διαλειμματική, 1 φορά την εβδ μεγάλη απόσταση και 1 φορά την εβδ χαλαρά. Ενδιάμεσα stretching και ίσως ενδυνάμωση. Δεν ξέρω αν βγει ο αριθμός, ειδικά από Οκτ και έπειτα.
Το ξέρω βρε ότι είναι εξαιρετικό και μάλλον κακός το σκέφτομαι.Το ποδήλατο που έχεις είναι εξαιρετικό, δεν ξέρω τι διάολος σου μπήκε να το αλλάξεις, εσύ ξέρεις!
Εγώ όταν έσιαχνα καρδιοαναπνευστικό ξεκίνησα με διαλλειματικές τριλεπτες φούλ γκάζι και αντίστοιχα τρίλεπτο ηρεμίας.
Μετά πέρασα σε πεντάλεπτα και τώρα οπότε έχω κέφι κάνω δεκάλεπτα.
10 λεπτά 175hr, 3 λεπτά ηρεμία και ξανά 10 λεπτά ένταση.
Αυτό που ανέβασες είναι διαλλειματικές για νερόκοτες
Και γω, όπως λέει ο Σώτος παρατήρησα ότι η σέλα είναι πολύ ψηλά για 54 πλαίσιο.
Τι μηκος βραχίονα έχεις?