Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978
Και έχεις μετά τον Κούλη να σου λέει... για αυξήσεις λόγω της φορολογικής μεταρρύθμισης. Δεν βλέπει πόσο πήγαν τα Garmin; :party: :roflmao:

Α, κι άλλο παράδειγμα (μαζεμένα τα έβγαλε η Garmin)

Τώρα γιατί να μην πάρει κάποιος τα Assioma MX 2 στα ~700 ευρώ αντί τα μπιχλιμπίδια της Garmin στα 1100... Τα έχει χάσει, νομίζει ότι είναι μόνη στο παιχνίδι. :lolsign:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.468
Σώτο άστο μη το ψάχνεις, η γάρμιν έχει ξεκινήσει καιρό να πυροβολάει τα ποδάρια της.
Δγιό συσκευές ψώνισα και out of the box δεν λειτουργούσαν σωστά στα τρέχων firmware. Μεγάλη απογοήτευση, σιγά μη τους ξανά δώσω παράδες, ειδικά με το νέο καθεστώς τιμολόγησης... Λα πούλος κομπανιέρος!!

Reaction score
107
170 τελικά ο βραχίονας. Καλά σκεφτόμουν πως κάτι δεν μου κολούσε. Θυμόμουν λάθος το 172,5.

Για την garmin λέω να μην σχολιάσω... Όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει το 850 και θα πουλάει το 840 να το τσιμπήσω.

Reaction score
25.632
Σώτο άστο μη το ψάχνεις, η γάρμιν έχει ξεκινήσει καιρό να πυροβολάει τα ποδάρια της.
Δγιό συσκευές ψώνισα και out of the box δεν λειτουργούσαν σωστά στα τρέχων firmware. Μεγάλη απογοήτευση, σιγά μη τους ξανά δώσω παράδες, ειδικά με το νέο καθεστώς τιμολόγησης... Λα πούλος κομπανιέρος!!
άκου τώρα, να σε πέσν τα μούσια
το 955 μου στις 5 μέρες με 6 ώρες δραστηριότητα θέλει φόρτιση (πέφτει στο 20% , οπότε η επόμενη προπόνηση θα το βγάλει κοντά στο 10% - δεν θέλω να μαθω) , μετά από 3 χρόνια χρήσης. και κοιτάω από δω και απο κει, βλέπω το 965 με μπαταριάρα και οθονάρα κλπ στα 500 ευρώ.
κοιτάω το 970 με τη μισή αυτονομία καλύτερη οθόνη αλλά και δυνατότητα απάντησης κλίσης από το ρολόι χωρίς να βγάλεις το τηλέφωνο απο την τσέπη (μου έχει συμβεί τουλάχιστον 10 φορές να με πάρουν τηλέφωνο στην προπόνηση πάνω και μία σε αγώνα) , τιμή 750 . ρεαγ
απο την αλλη 500 για το 965 , καλά είναι , εργαλείο πρόστυχο κλπ αλλά η επιπλέον δυνατότητα του 970 είναι κάτι που δεν είχα αλλά είναι χρήσιμη.

οκ νπνγ, δεν παίρνω τίποτα, θα περιμένω το 975 ξερωγω, μέχρι τότε όμως με την μπαταρία τι α καω α;
παίρνω τηλέφνωο γαρμιν, μπαταρια σε 955 αλλάζουμε
όοοοχι
μμμ
αλλά... αλλά τι; κάνουμε αντικατάσταση του ρολογιού που μάλλον σας συμφέρει.
τι εννοείς;
μου λέει έχει πρόγραμμα η εταιρία , γίνεται εκτίμηση της κατάστασης και σου δίνουν ένα καινούριο αν είναι στην εγγύηση - δεν είναι - ή με χρέωση στο 955 , 190ευρώ με φπα
!!!!!!!!!
το σκέφτομαι λίγο, δηλαδή καινούριο 955 με 190 ευρώ και επιστροφή το παλιό;
ναι , αλλά θέλει μια διαδικασία που κρατάει 3 βδομάδες.

θα το ξαναψάξω, μετά τον αγώνα, αν είναι έτσι με 190 ξαναπαίρνω το ίδιο ρολόι που εμένα με έχει βολέψει όσο τίποτα άλλο και περιμένω να βγει το 975 πωςθατολεν που θα κρατάει 20+ μέρες και θα έχει και μικρόφωνο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.625
Γιατί δεν κοιτάτε κι άλλες εταιρίες/μάρκες; Π.χ. Suunto ή Polar;

Κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου τώρα, διότι εμένα οι τρεις συσκευές Garmin που έχω δουλεύουν σωστά και δεν θέλω να φύγω από το "οικοσύστημα" της Garmin/Garmin connect κτλ. Όμως, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, ε, κοιτάξτε αλλού!

@pankrok Αυτό το πρόγραμμα αλλαγής του ρολογιού ισχύει μόνο για το 955 ή και για πιο μικρά μοντέλα; Επίσης, γνωρίζεις εάν είναι δυνατόητα ανά το παγκόσμιο ή είναι ελληνική "πατέντα";

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.468
Κρόκο, η μπαταρία δεν έχει χαλάσει από τη χρήση (εν μέρει ναι) έχουν γ@μησει τη αυτονομία με τη πάροδο των firmware.
Έχει προκύψει μεγάλο θέμα με τους χρήστες και έχουν βρει κόλπο να επιστρέψουν σε παλιότερο firmware και να βρουν την υγειά τους.

Γιατί δεν κοιτάτε κι άλλες εταιρίες/μάρκες; Π.χ. Suunto ή Polar;
Γιατί ο αλγόριθμος της garmin είναι κορυφή.

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.625
Γιατί ο αλγόριθμος της garmin είναι κορυφή.
Ποιος αλγόριθμος είναι κορυφή ρε; Αυτός που παραπονιόσουν ότι στο ένα ρολόι σε δείχνει "έτσι" και στο άλλο ρολόι σε δείχνει "αλλιώς"; :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.468
Ποιος αλγόριθμος είναι κορυφή ρε; Αυτός που παραπονιόσουν ότι στο ένα ρολόι σε δείχνει "έτσι" και στο άλλο ρολόι σε δείχνει "αλλιώς"; :biggrin:
Ο προπονητικός αλγόριθμος, το connect.
Εφόσον οι συσκευές λειτουργούν σωστά και δίνοντας ακριβής δεδομένα στο connect.

Reaction score
25.632
η μπαταρία έχει οπωσδήποτε φυσική φθορά ασχέτως του firmware, οπότε 100% θα είναι αυξημένη η αυτονομία στο καινούριο 955 και πολύ κοντά σε αυτήν που είχα το 2022.
από κει και πέρα βλέπω οτι πάιζει και trade-in για επόμενο μοντέλο, αν πχ μου πουνε 190 για 955 ή 300 για 965 (λέμε τώρα) κάνω την πιο ουσιαστική και αναίμακτη αναβάθμιση που μπορούσα να κάνω.

τώρα το θέμα του connect και των άλλων εταιριών , ναι οκ άι σύρε να πας αλλού , η προπονητική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο προπονητής μου (και άλλες αντίστοιχες που κυκλοφορούν) έχουν συμβατότητα με τις εξής πλατφόρμες
1757509116638.png

άρα οτιδήποτε άλλο το ξεχνάς. δεν ασχολείσαι γιατί θα πρέπει να ανεβοκατεβάζεις προπονήσεις με το χέρι και αν θα τις δέχονται νη μην χρειαστει να τις γράψεις από την αρχή.

σε αυτά τα polar εκδρομή , το pacer pro δεν έχει ούτε τα μισά χαρακτηριστικά του 955 και ονομαστική αυτονομία 6 μέρες
τα suunto το race 2 https://emea.suunto.com/en-gr/products/suunto-race-2-wave-blue δείχνει εξαιρετική επιλογή υπολοίπεται σε μπαταρία του 965 (αλλά και 250 ευρώ φθηνότερο)
το coros pace pro https://coros.veto.gr/pace-pro/coros-pace-pro-gps-sport-watch-wpacep-gry/ είναι επίσης ανταγωνιστικό σε μπαταρία και σε τιμή ενώ δείχνει πλήρες.

άρα μιλάμε για 3 επιλογές όλες και όλες.

απ΄όλες αυτές το trade in της garmin είναι μακράν η κορυφαία επιλογή. Αν πάλι έπρεπε σήμερα να διαλέξεις κάτι χωρίς να έχεις κάτι δοκιμάσει πιο πριν , τα race 2 / pace pro ίσως έχουν πλεονέκτημα καθώς σε garmin η αντιστοιχία στην τιμή σε πάει στο 265 που μάλλον υπολείπεται αυτών των δύο.

από την άλλη αν έχεις ΚΑΙ ποδήλατο στο πρόγραμμά σου η garmin έχει bike computer οι άλλες 2 όχι.
εκεί υπάρχουν workarounds πχ έχεις ένα bike computer οτιδήποτε για να βλέπεις εκείνη τη στιγμή τι κάνεις αλλά κάνεις καταγραφή μόνο στο ρολόι , αλλά αν το πρόγραμμα της προπόνησης είναι πχ διαλλειματική, πρέπει να ακολουθείς τις φωνητικές οδηγίες του ρολογιού, δηλαδή του τηλεφώνου, δηλαδή αν είχες μια ελπίδα να μην πάρεις τηλέφωνο μαζί τώρα δεν έχεις.

κάπως έτσι είναι η gamrin και οι άλλοι

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978
Garmin vs Sotos 1-0 :lolsign:
Sotos vs Garmin, 1-1 :roflmao: :party:

Την πάτησε η Garmin, έκανα παραγγελία το Karoo 3 μετά από σκέψη (το 530 πρέπει να το έχω συνέχεια σε φόρτιση, αλλιώς την επόμενη... θα είναι μηδενική! ). Έλεγα να πάρω Edge 840, αλλά δεν γμτ η Garmin... μας τα έπρηξε!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.468
Αυτό ήθελα και γω, όταν όμως είχε βγει και το κοίταγα δεν ήταν συμβατό με di2.
Έτσι ξέπεσα στο 1040 πσόλαρ και το μετάνιωσα οικτρά.
Καλές εγγραφές Σώτο! :thumbsup:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978
Ναι, το θυμάμαι. Και τώρα νομίζω δεν είναι συμβατό, ίσως με μια εφαργογή τρίτου όμως να είναι (δεν ξέρω αν την έχει κάνει update για το 3 γιατί για προηγούμενα πρέπει να είναι). Στράβωσε η Shimano επειδή συνεργάστηκε η Karoo με την Sram και έκοψε το Di2.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978
Δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη προσοχή (ήταν και ακριβούτσικο ενώ τώρα κάπως έπεσε η τιμή), και δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα αν είναι καλό και πόσο καλό. Τώρα που η Garmin έβγαλε το 550, με αυτά που διάβασα (δύο σημεία δηλαδή, αλλά βασικά, η τιμή του και η μπαταρία του) και έφαγε μπλόκο από μένα, έψαχνα για εναλλακτικές λύσεις. Και είδα σε παρουσιάσεις και τεστάκια, ότι είναι αρκετά καλό. Θα δούμε και στην πράξη.

wizzy

Reaction score
22.625
@Sotos65 Το Garmin 540, το είδες; Δεν σου έκανε; Ήταν πιο ακριβό από το Hammerhead;

@pankrok Χρήσιμο post το #21.172, ευχαριστούμε. :thumbsup:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.978
Το είδα και το 540, φτηνότερο είναι από το Karoo (και πιθανόν να είναι σε λίγο ακόμα φθηνότερο, με προσφορές ή Black Friday). Απλά αυτή τη φορά ήθελα να έχει και touch screen το κομπιουτεράκι.

ΥΓ. Πιο πάνω εννοούσα το 850, το 550 δεν έχει touch screen.
ΥΓ. Ήθελα επίσης να ξεφύγω λίγο από το περιβάλλον της Garmin. Από το 520, στο 530, έχω και ένα forerunner 265. Ε πολλά μαζεύτηκαν! Κάτι σαν Apple, έτσι και μπεις... δεν βγαίνεις! :roflmao:

Reaction score
1.269
Το είδα και το 540, φτηνότερο είναι από το Karoo (και πιθανόν να είναι σε λίγο ακόμα φθηνότερο, με προσφορές ή Black Friday). Απλά αυτή τη φορά ήθελα να έχει και touch screen το κομπιουτεράκι.

ΥΓ. Πιο πάνω εννοούσα το 850, το 550 δεν έχει touch screen.
Με το καλό! Να μας κάνεις κανένα review...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum