Ποδήλατο

Reaction score
1.108
Πάνε πάρε μερικά εργαλεία και σιάχτο μαναχός.
Σίγουρα θέλει καινούρια αλυσίδα, καινούρια ελαστικά, καινούριες σαμπρέλες, καινούρια τακάκια στα φρένα, αν έχει υδραυλικά θα πρέπει να αλλάξεις και υγρό στο υδραυλικό κύκλωμα.
Τι ποδήλατο είναι, mtb, road?
IMG_0683.jpeg
Αυτό είναι. Το χαλάκι από τη λαϊκή για τον ιδρώτα.

Υπάρχει κανένα κιτ εργαλείων που χρειάζεται κάποιος για να ασχοληθεί με το ποδήλατο του;

Reaction score
26.238
2 λάστιχα, 2 σαμπρέλλες, ντίζες φρένων, ντίζες ταχυτήτων, μια αλυσίδα, γρασάρισμα τα κέντρα και την μεσαία τριβή , λογικά τακάκια μπρος πίσω και καλό δρόμο

Reaction score
23.889
Μπρετσο τους διάφορους σένσορες τους τσέκαρες να τους καθαρίσεις απο καπνιά κλπ. Σαν να βλέπω απο τα video σου ότι στο ρελάντι το ποδηλατο σου κάνει μερικά jerk - ρίσματα. Δεν πρέπει να φταίνε τα μπουζί ή ίσως η ρυθμιση του ρελαντί ; :D 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Άσε με μένα, εγώ έχω μπλέξει άσχημα...
Μπορείς να με πεις που πας και χάνεσαι εσύ?
Όλα καλά?
Επειδή είσαι και μεγάλος άνθρωπος σε είχα ότι τέντωσες αρίδα :biggrin:
Έσκασες μύτη σαν το ξωτικό των Χριστουγέννων και πάλι, που έχεις μπλέξει?
Ανησυχώ!!

Reaction score
23.889
Άσε με μένα, εγώ έχω μπλέξει άσχημα...
Μπορείς να με πεις που πας και χάνεσαι εσύ?
Όλα καλά?
Επειδή είσαι και μεγάλος άνθρωπος σε είχα ότι τέντωσες αρίδα :biggrin:
Έσκασες μύτη σαν το ξωτικό των Χριστουγέννων και πάλι, που έχεις μπλέξει?
Ανησυχώ!!
Είπα κάτι εναντίον του Μητσοτάκη (και υπέρ των αγροτών) και με βάλανε φυλακή. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Είπα κάτι εναντίον του Μητσοτάκη (και υπέρ των αγροτών) και με βάλανε φυλακή. :D
Και γιατί σε έβγαλαν τόσο γρήγορα, τους τρέλανες όλους στη φυλάκα και σε έδωσαν εορταστική άδεια? :roflmao:

Reaction score
23.889
Και γιατί σε έβγαλαν τόσο γρήγορα, τους τρέλανες όλους στη φυλάκα και σε έδωσαν εορταστική άδεια? :roflmao:
Εκανα μια δηλωσούλα και ... με αφήσανε. :D

Δεν με πιστεψαν οτι ψηφισα ΝΔ. Μου είπαν ότι το χιούμορ μου είναι λίγο προοδευτικού - αριστερού ανθρώπου. :D

Τους απείλησα ότι θα τα πω και στον Σώτο (τον ξέρουν και τον φοβουνται) και θα τους κάνει ρόμπα εάν δεν με αφήσουν για να κάνω Χριστουγεννα. :D 😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Εκανα μια δηλωσούλα και ... με αφήσανε. :D

Δεν με πιστεψαν οτι ψηφισα ΝΔ. Μου είπαν ότι το χιούμορ μου είναι λίγο προοδευτικού - αριστερού ανθρώπου. :D
Ωραία χαίρομαι, για να σε μπάσω στο κλίμα, εδώ δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη, τρωγομαστε σαν τα σκλιά στα πολιτικά μαναχά. Ότι αφορά τη τεχνολογία μας αφήνει παγερά αδιάφορους, ζούμε σε προεκλογικό αγώνα γενικώς!! :lolsign:

Reaction score
23.889
Ωραία χαίρομαι, για να σε μπάσω στο κλίμα, εδώ δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη, τρωγομαστε σαν τα σκλιά στα πολιτικά μαναχά. Ότι αφορά τη τεχνολογία μας αφήνει παγερά αδιάφορους, ζούμε σε προεκλογικό αγώνα γενικώς!! :lolsign:
Ανέβηκαν και τα τσιπακια, τα ssd, οι μνημες, όλα τα τεχνολογικά , σένσορες ... σε λίγο δεν θα έχουμε τσιπάκια ουτε για τις καφετιέρες. Θα φάμε τα μηχανήματα. Εγώ έχω και βινύλια βέβαια που είναι οργανική τροφή και θα με βγάλει μερικές εβδομάδες μέχρι να μου πετάξεις κανένα μαριούλι σαν το σκυλί απο τον κήπο σου. Οι άλλοι όλοι θα ψοφήσουν στην πείνα σε λίγα χρόνια. Να μου το θυμηθείς. Και με αυτό το ωραίο και αισιόδοξο μήνυμα για τα Χριστουγεννα θα αποχωρήσω. :D :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Καλά και αυτό με τα τσιπάκια να μη συνέβαινε στο Ελλάδα θα πάμε χαμένοι ούτως ή άλλως με τα μυαλά που κουβαλάμε.
Καλά Χριστούγεννα ΘΒ, έχεις αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα μπλόκα, κατέφκα με το θκόμ τραχτέρ να ρίξουμε τον Κούλη :drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Αν συνεχίσει να πέφτει η τιμή του δεν θα κρατηθώ άλλο...
Εψές είχε 4.5 χήνες, σήμερα έπεσε λίγο ακόμα η τιμή του...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.645
Ναι, αλλά πρόσεχε την διαθεσιμότητα, γιατί οι τιμές πέφτουν και τότε πιο εύκολα θα πουληθούν όσα έχουν μείνει. Ήδη δεν υπάρχει το ML, το S έχει 7 κομμάτια και το M 9.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Μωρέ δεν κολλάω στα 100 και 200 ευρώ, όπως έγραψα παραπάν θέλει επιπλέον παράδες για να γίνει ετοιμοπόλεμο.
Θέλει κάνα χιλιάρικο επιπλέον, αλλιώς θα το μπουμπουνούσα, αν όμως πέσει επιπλέον η τιμή θα αξίζει τα επιπλέον έξοδα.
Medium είναι το μέγεθος για μένα, και με το καλημέρα χρειάζομαι, άλλο δισκοβραχίονα με βατόμετρο και άλλο τιμόνι, έπειτα da κασέτα και αλυσίδα.

ΥΓ.
Τώρα έχω άλλα βάσανα, έπεσε το αστέρι από τη κορφή του δέντρου και έσπασε, τρέχω βραδιάτικα να φτιάξω το αστέρι... Τι τραβάω ο άνθρωπας!! :lolsign:

Reaction score
1.332
Μωρέ δεν κολλάω στα 100 και 200 ευρώ, όπως έγραψα παραπάν θέλει επιπλέον παράδες για να γίνει ετοιμοπόλεμο.
Θέλει κάνα χιλιάρικο επιπλέον, αλλιώς θα το μπουμπουνούσα, αν όμως πέσει επιπλέον η τιμή θα αξίζει τα επιπλέον έξοδα.
Medium είναι το μέγεθος για μένα, και με το καλημέρα χρειάζομαι, άλλο δισκοβραχίονα με βατόμετρο και άλλο τιμόνι, έπειτα da κασέτα και αλυσίδα.

ΥΓ.
Τώρα έχω άλλα βάσανα, έπεσε το αστέρι από τη κορφή του δέντρου και έσπασε, τρέχω βραδιάτικα να φτιάξω το αστέρι... Τι τραβάω ο άνθρωπας!! :lolsign:
Κοίτα...αν είναι το ποδήλατο που θες, τα 6.5 δεν τα γλυτώσεις (με ζάντες). Χτύπα το μα ωραίο είναι και το Mercury όπως και η τιμή του. Δισκοβραχίονα τον δίνεις το ίδιο και την κασέτα (0 χλμ). Τώρα ζάντες ίσως να έμενες μέχρι του χρόνου στο επόμενο BF αν δεν έχεις πάρει τις 60αρες που έλεγες. Εάν ζορίζει το θέμα οικονομικά μεταφέρεις βραχίονες/βατόμετρο από το Roadmachine προσωρινά στο Propel μέχρι νεοτέρας (προσφοράς). Θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να προβληματιστείς ιδιαίτερα και σχετικά οικονομικά.

Για το σπασμένο αστέρι δεν σου έχω λύση...θεωρώ τη βρήκες μόνος.

Χρόνια πολλά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Οι καλύτερες βόλτες γίνονται όταν οι υπόλοιποι χωνεύουν!
Δγιό μέρες γ@μήθκε στο κρύο και τη βροχή, σήμερα έβγαλε επιτέλους ήλιο εδώ σαπάν.

Κοίτα...αν είναι το ποδήλατο που θες, τα 6.5 δεν τα γλυτώσεις (με ζάντες). Χτύπα το μα ωραίο είναι και το Mercury όπως και η τιμή του. Δισκοβραχίονα τον δίνεις το ίδιο και την κασέτα (0 χλμ). Τώρα ζάντες ίσως να έμενες μέχρι του χρόνου στο επόμενο BF αν δεν έχεις πάρει τις 60αρες που έλεγες. Εάν ζορίζει το θέμα οικονομικά μεταφέρεις βραχίονες/βατόμετρο από το Roadmachine προσωρινά στο Propel μέχρι νεοτέρας (προσφοράς). Θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να προβληματιστείς ιδιαίτερα και σχετικά οικονομικά.

Για το σπασμένο αστέρι δεν σου έχω λύση...θεωρώ τη βρήκες μόνος.

Χρόνια πολλά!
Ξέρς τι με νευριάζει, κοιτάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι στα έτοιμα μονταρισμένα ποδήλατα, ενώ ξέρουν ότι οι hookless τροχοί είναι επικίνδυνοι, αυτοί κοιτάνε να ξεστοκάρουν, το ίδιο και με όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα, τους στοιχίζει φθηνότερα ένας 172,5mm βραχίονας, το ίδιο και τα μεγάλα τιμόνια.
Ενώ γνωρίζουν ότι στα medium πλαίσια τα εξαρτήματα είναι λάθος, αυτοί επιμένουν χάρη του κέρδους. Ο καταναλωτής καλείται μετά από μια τέτοια αγορά να αντικαταστήσει σχεδόν τα πάντα, να τρέχει αριστερά και δεξιά, να σκορπάει χρήματα.
Εντάξει άμα το κατέεις το άθλημα, αν όμως δεν κατέεις, μπαίνεις σε έναν κυκεώνα δοκιμών μέχρι να καταλήξεις σε εξαρτήματα, και ωστόσο έχς και όλους τους άσχετους του χώρου να σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο, δίνοντας και σε αυτούς επιπλέον παράδες.
Τα παραπάν propel δεν είναι τυχαίο που είναι σε προσφορά και συνέχεια πέφτει η τιμή τους, πχιός θα αγοράσει ξέροντας τι θα αντιμετωπίσει, κανένας!!
Ύστερα πάλι, όλοι γνωρίζουμε ότι η di2 12 speed ήταν σκέτη αποτυχία, άλλος ένας αποτρεπτικός παράγοντας.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!! :drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.262
Πρέπει να ήταν και 300g αυτά που έβγαλα από μέσα, 2 χρόνια μόνο πρόσθετα ζουμί.
Βρήκα και 5-6 αγκάθια, κανένα πρόβλημα ωστόσο, δεν έχασαν ποτέ αέρα τα ελαστικά.
1000014365.jpg

Αφήνω πίσω το ζουμί που έβαζα και περνάω σε αυτό, ελπίζοντας να είναι καλύτερο, λέει φρεσκάρισμα κάθε 6 μήνες.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.059
Members
38.642
Νεότερο μέλος
Tasosnissanp12