Ποιά Samsung 3D τηλεόραση να επιλέξω?

Reaction score
0
Καλησπέρα,

είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις τηλεοράσεις. Το γνωρίζω οτί έχουν απόκλησει στο μέγεθος και την τιμή, απλά πληροφορήθηκα οτί η plasma θα έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος
οπότε με την πάροδο των χρόνων θα μου αντιστάθμιστει αυτή η διαφορα στην τιμή. Επισης άκουσα οτι η 8000 είναι πολύ καλύτερη από την 7000. Το Budget μου που είναι περίπου 3000 Euro μαζι με δυο ζευγάρια γυαλία.

Samsung PS50C6900 Plasma 3D TV 50''

Samsung UE46C8000 3D LED TV 46''

Samsung UE55C7000 3D LED TV 55''

Τι λέτε? Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά κ΄ ποια θα επιλέγατε?

Ευχαριστώ για τον χρονο σας.:107:

Reaction score
249
Απάντηση: Ποιά Samsung 3D τηλεόραση να επιλέξω?

επειδη κι εγω ψαχνω για 50" samsung η καλυτερη συμφωνα και με ξενες κριτικες ειναι η 50c7000 ή 7700 (στην αμερικη σαν 8000) πλασμα αναλογη με την πανασονικ ντ20 αλλα ακομη δυσευρετη στην ελλαδα

Reaction score
325

Η τιμή της 6900 (λόγω αλλαγής μοντέλου) είναι δελεαστική, ειδικά αν σκεφτείς οτι έχει DTS αποκωδικοποιητή (χτες το δοκίμασα με mkv dts και παίζει κανονικότατα) και εγγραφή PWR απο USB.
Για τις άλλες δύο δεν ξέρω.
Αν όμως δεις την Panasonic VT20 θα αναθεωρήσεις πιθανά τις επιλογές σου.

Reaction score
249

η 6900 εχει καλο δεκτη για αναλογικα και ψηφιακα;

Reaction score
0

Έχω καταλήξει στις Samsung γιατί είναι η μόνες που μετατρέπουν οποιοδήποτε σήμα 2D σε 3D. Η Panasonic VT20 είναι τόσο καλύτερη από την Samsung? Επίσης ισχύει οτι η plasma έχουν πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με τις Led? Με βλέπω να καταλήγω στην plasma καθώς είναι και πολύ πιο προσιτή.

Reaction score
0

Κοίτα να σου πώ.. κ' εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα της επιλογής αλλα κατέληξα στο να πάρω την 8000 46" ( την έχω κάνει παραγγελία ) ήμουν ανάμεσα στην 8000 κ 9000 ( πριν ακόμα βγεί ) αλλά δν ήξερα τιμή. Τώρα που γνωρίζω δν την επέλεξα λόγο υψηλής τιμής και μηδαμινά επιπλέον χαρακτηριστικα απο την 8000.
Plasma δεν επλελεξα λόγο burn-in και ότι δεν είναι κατάλληλη τηλεόραση για gaming.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ναι έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με τις led.Αλλά απ την άλλη βλέπω κάτι εξωφρενικές τιμές σε led που σε βάθος χρόνου ίσως μια πλάσμα να είναι οικονομικότερη ως αγορά.

Reaction score
0

Να ρωτησω τι υλικο θα δεις με την 3d?
Από όλα!:107: κυρίως TV, ταινίες και κανένα game. Άρα από ότι καταλαβαίνω θα έχω πρόβλημα με την plasma για gaming..:122:
Από θέμα panel οι δυο LED έχουν μεγαλή διαφορά (εκτός απο το μέγεθος)?

Reaction score
0

γιατι αυτη η απορια σχετικα με την θεαση σε 3d? αυτος δεν ειναι ο λογος που τις φτιαξανε με αυτο το χαρακτηριστικο και μαλιστα ολοι οι ειδικοι λεγανε για τις εταιρειες που δεν το κανανε κακος? σε ριβιου που εχω διαβασει λενε οτι παιζει καλα οσο πιο καλο σημα την τροφοδοτησεις π.χ. bluray κανονικο να το δειξει 3d. η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δει με τα ματια μου και εγω ειμαι στο ιδιο διλημα σχετικα με αυτα τα μοντελα εκτος απο την μικρη.κοιταζω τις προσφορες του κολομβουνη και το σκεφτομαι πολυ.

Reaction score
0

μαλλον θα επαιρνα την led γιατι διαβαζα τα μανιουαλ τωρα στο σαιτ τις samsung και προβληματιστικα με την προστασια τις οθονης τις πλασμα γιατι ειναι μια διαδικασια που δεν θα την κανουν η γυναικα μου και τα παιδια μου οποτε θα μου την καψουν και αυτη οπως την philips

Reaction score
0

βλεπω παντα το mega γιατι το καψιμο επανω αριστερα λεει παντα με μεγαλα ασπρα γραμματα mega οτι καναλι και αν παιζει η τηλεοραση

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef