Ποιές κάρτες μνήμης;

Reaction score
5
:lol: Λες ε;;;

Μάλλον το e-shop έχει μικρό stock τελευταία...

GTX

Reaction score
39
Παιδιά να έχετε το νου σας οτι παίζουν μαιμούδες Memory Stick!!!
Μακρυά απο το ebay είναι γεμάτο. Μου φέρανε απο την Κίνα (ε καλά και γω απο την Κίνα είμαι προκλητικός :lol:) κάτι φίλοι που πήγανε, ένα Memory Stick Duo Pro 2GB High speed με 80euro και τελικά είναι fake!!!
Γενικά δουλεύουν και συνήθως είναι και η χωρητικότητα σωστή, αλλά το κακό είναι οτι δε κράτανε για πολύ :? Η πλάκα είναι οτι το δίκο μου με δοκιμές που έκανα διαπίστωσα οτι είναι σίγουρα πιο γρήγορο απο το απλό που δεν είναι high speed.
Εγώ το ξέχασα για χρήση σε φωτογραφική και το χρησιμοποιώ μόνο στο PSP που και να χαθούν αυτά που έχει μέσα (games) δε χάθηκε και ο κόσμος.
Πάντως είναι τρελό πόσο καλοφτιαγμένο είναι, αν δε τσεκάρεις την ακριβή χωρητικότητα (είναι διαφορετική απο το Original) ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ να καταλάβεις οτι είναι fake. Το άλλο που το προδίδει είναι οτι είναι ελάχιστα πιο παχύ απο το original και όταν το βάλεις μέσα στο ανταπτοράκι που το κάνει κανονικό MS σφηνώνει λίγο σε αντίθεση με το Original που μπαινοβγαίνει άνετα.

Να κι ένα guide για να τα ξεχωρίσετε
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/324446

V

VIDEOMIX

Guest
ak1s said:
Δεν θυμάμαι ακριβώς, περίπου 90 ευρώ.
Που φτάσαμε; Τον Νοέμβριο στην τιμή αυτή δεν έβρισκες ούτε την ενός giga. :shock:

Reaction score
19
Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τις γρήγορες μνήμες (120Χ) της Transcend ? Ποιά είναι η γενικότερη εικόνα που σας έδωσαν; Φαίνονται να έχουν καλή σχέση χωρητικότητας και ταχύτητας /τιμή ; Τι λέτε ;

Reaction score
19
Λοιπόν αγόρασα 2 (θράσος εε;) των 4 GB και θα τις δοκιμάσω για να σας πω εντυπώσεις.

Reaction score
19
Θα έλεγα ότι η τιμή είναι ιδιαίτερα προσγειωμένη: 129 € με ΦΠΑ. Αν την παραγγείλετε να σας έλθει στο σπίτι ακόμη καλύτερα: 119 € με ΦΠΑ. Να σκεφτείτε ότι η Sandisk Extreme III στοίχησε στην Νέα Υόρκη 238 USD (~198 €). Τώρα στοιχίζει 220 USD (~183 €). Πάντως η παντριά της Transcend CF 120X με την D200 πάει καλά μέχρι στιγμής.

Reaction score
19
Οι μνήμες της Transcend "πετάνε" σε επιδόσεις σύμφωνα με το τεστ του PC Magazine του Αυγούστου 2006. Μάλλον ψώνισα κελεπούρι. Να πω την αλήθεια ψιλοανησύχησα στην αρχή αλλά μετά από το τεστ που διάβασα μου έφυγαν οι αμφιβολίες. Οχι τίποτε άλλο , αλλά από τιμή σκίζουν οι άτιμες. Ακόμη κλαίω τα χρήματα που έδωσα για την 4GB Extreme III που αγόρασα από Νέα Υόρκη 238 δολαρια.... Τώρα έχει πέσει στα 208 δολάρια βέβαια αλλά και η Transcend έχει πέσει στα 101 δολάρια αντιστοίχως. Ισχύει στην κυριολεξία το δύο στην τιμή του ενός και σου περισσεύουν και χρήματα! Ρίξτε μία ματιά εδώ http://www.mydigitaldiscount.com/s.nl/sc.2/category.93/.f για να δείτε τι θέλω να πω. Επίσης δείτε και εδώ http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=NavBar&A=search&Q=&ci=7857. Βγήκαν μνήμες 16GB από την Sandisk!!! Είναι πρωτοπορος η άτιμη η Sandisk αλλά ...τσούζει.

Reaction score
19
Χμμμ.... Με 18,7 ΜΒ μέγεθος αρχείου RAW (η μηχανή είναι 9 MPixel αν δεν κάνω λάθος), το οποίο σύμφωνα με το DPREVIEW.com σου δίνει 54 φωτο χωρητικότητα στο 1 GB εγώ θα πήγαινα σε μεγαλύτερη χωρητικότητα με κλειστά τα μάτια έτσι ώστε να μην ψαχνω για τρόπο να αδειάσω τη μνήμη στα μισά της δεύτερης ημέρας των διακοπών μου, αφενός, και αφετέρου να μου έμενε και η μνήμη (συνήθως όταν πας να πουλήσεις μικρές μνήμες είτε δεν μπορείς είτε τις κρατάς τελικά διότι η τιμή πώλησης θυμίζει πιό πολύ χάρισμα παρά πώληση). Στην θέση σου θα σκεφτόμουν την λύση των 4GB (αναλογικά με την χωρητικότητα της έχει την πιό συμφέρουσα τιμή) για να έχω την άνεση να γυρίσω σε φωτογράφιση RAW όποτε θέλω και να μην με αγχώνει η μικρή χωρητικότητα της μνήμης. άλλωστε η μνήμες αυτές , παρέα με το READER χρησιμοποιούνται και σαν memory sticks όταν δεν τις χρησιμοποιείς για φωτογραφικούς σκοπούς. Ότι και να αγοράσεις πάντως σε Transcend είναι και καλή αλλά και συμφέρουσα, από πλευράς τιμής, αγορά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88