Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κοινωνικού περιεχομένου στα δορυφορικά κανάλια που δεν χρειάζονται υπότιτλους! Διότι καλά τα ξενόγλωσσα αλλά να είχαν και υπότιτλους.. Στις κοινωνικού περιεχομένου ταινίες ο πόνος και η χαρά δεν χρειάζονται υπότιτλους.
Εχω βαλει απο περισυ το καλοκαιρι SKY και ησυχασε το κεφαλι μου.Βεβαια δεν λειπουν και τα ευρωπαικα καναλια ,αλλα η προ διετιας πανδαισια εχει τελειωσει πιστευω για παντα.Τελος παντων,επειδη μου αρεσουν τα καρτουνς και ο κλασσικος κινηματογραφος -που σε λιγους αλλους αρεσει-ειμαι τυχερος γιατι οι ευρωπαιοι δεν καιγονται να τα κλειδωσουν.Ετσι βλεπω (και γραφω σε dvd) με την σειρα τα
1) Αγγλικο Boomerang (Κλασσικα καρτουνς)
2)Γαλλικο TCM (ωραιος προγραμματισμος,πολλες ταινιες-οχι σαν το αγγλικο που εχει 40 ταινιες σε κυκλο απο περισυ-και καθε μηνα αφιερωμα σε ενα σταρ με μια ταινια του καθε βραδυ.)
3)cine classic -παλι παλιες ταινιες πιο σοφιστικε υφος και μερικα διαμαντια
4)RAITRE τα σαβατοκυριακα fuoriorario απο τις δυο ως τις 8 το πρωι οτι πιο ψαγμενο απο σινεμα παλιο και καινουριο
5)History -αμα δω τανκς κολλαω
6)UK style-αυτο η γυναικα μου-σπιτια διακοσμησεις,ανακανησεις
7)UK food-αυτο εγω (αν και δεν φτανει το φοβερο ALICE που δυστυχως πηγε skyitalia
Αγαπητοί φίλοι
Από τα δορυφορικά με ενδιαφέρουν αυτά που δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βρούμε στα Ελληνικά κανάλια. Δηλαδή :
Αθλητικά (εκτός ποδοσφαίρου πχ sailing, δυναμικά αθλήματα κλπ)
Ντοκουμαντέρ
Μουσικά (άντε να βρεις στα Ελληνικά κανάλια κάτι απο 50s-80s)
Τσόντες (να μην αναγκάζομαι κάθε βδομάδα να έχω στο σπίτι από κάθε είδος και μια ταινία, διότι το σπίτι μου είναι πέρασμα και οι φίλοι πάντα θέλουν κάτι να συνοδεύσουν το ποτό τους)
Εκτός των παραπάνω να έχουμε και μια on line σύνδεση με Al Jazzira για live εμφανίσεις του Bin Landen