Ποια απο τις τρεις ?

Reaction score
1.213
Εχουμε ενα δωματιο και ενα συστημα δορυφορων 5.1

Εχουμε ενα διθεσιο καναπε (μπλε χρωμα ) , δυο ανθρωπους πανω σε αυτον (πορτοκαλι χρωμα ) , ενα επιπλο τηλεορασης (καφε χρωμα ) και 3 επιλογες μονο ως προς την διαταξη των ηχειων.

Το μονα ηχεια που δεν μπορουν να αλλαξουν θεση ειναι το κεντρικο το οποιο βρισκεται πανω στο πανω μερος του επιπλου τηλεορασης και το subwoofer που βρισκεται στο κατω μερος του επιπλου τηλεορασης .

Θεση Α :

Τα δυο μπροστινα 1 μετρο πισω απο το επιπλο (αρα και το κεντρικο ) και 0.7 μετρα αποσταση απο την νοητη γραμμη της καθε πλευρας της τηλεορασης. Τα δυο πισω σε αποσταση 0.7 μετρα απο την ακρη του καναπε.

Θεση Β :

Τα δυο πισινα ηχεια παραμενουν ως εχουν αλλα τα κεντρικα τοποθετουνται ακριβως διπλα στην τηλεοραση .

Θεση Γ :

Τα δυο μπροστινα παραμενουν διπλα στην τηλεοραση και τα δυο πισινα ερχονται και αυτα στην ιδια ευθεια , ακριβως διπλα στον καναπε .

Δεν προκειται φυσικα για καποιο συστημα αξιωσεων , υπαρχει και ενα θεματακι με τα καλωδια , παρολα αυτα καποια απο τις 3 θεσεις θα ειναι η σωστοτερη ...οσο αφορα το ταιριασμα μεταξυ τους και με την θεση ακροασης , την καλυτερη surround αισθηση κλπ κλπ.

Τι προτεινετε ? :137: (Μιλαμε παντα για δορυφορους , τοποθετημενους σε επιτοιχιες η μη βασεις , εκτος απο τηνπεριπτωση που θα τοποθετηθουν διπλα στην τηλεοραση αρα πανω στο επιπλο)

Reaction score
384
Απάντηση: Ποια απο τις τρεις ?

H καλυτερη λυση ειναι η τηλεοραση να παει πισω κατα 1 μετρο και να ερθει ο καναπες μπροστα κατα 1 μετρο. Οταν εισαι καθισμενος διπλα σε τοιχο ο ηχος ειναι κοινως απαραδεκτος.

Reaction score
1.213

H καλυτερη λυση ειναι η τηλεοραση να παει πισω κατα 1 μετρο και να ερθει ο καναπες μπροστα κατα 1 μετρο. Οταν εισαι καθισμενος διπλα σε τοιχο ο ηχος ειναι κοινως απαραδεκτος.

Δημητρη δεν μπορει δυστυχως να γινει καμμια αλλη αλλαγη.

Ποια ειναι η λιγοτερο απαραδεκτη θεση απο τις τρεις...? :105:

Reaction score
6
Ξεκίνα από τώρα να συνηθίζεις τη δεύτερη θέση. :136:

Κατά τη γνώμη μου πάντως καλό είναι να πάει πιο πίσω η παρ... εεεε τηλεόραση και να έρθει πιο μπροστά ο... γνωστός σου, ο καναπές. :116:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Ποια απο τις τρεις ?

Ξεκίνα από τώρα να συνηθίζεις τη δεύτερη θέση.

Κατά τη γνώμη μου πάντως καλό είναι να πάει πιο πίσω η παρ... εεεε τηλεόραση και να έρθει πιο μπροστά ο... γνωστός σου, ο καναπές.
Ειναι εσωτερικη αλλαγη....του σχηματος ομαδας..:137:

Ο καναπες μπηκε για χαρη του προβληματος .Ας το κανουμε..διπλο κρεββατι να ειμαστε πιο κοντα στη πραγματικοτητα.

Βλεπεις οτι κανω υπερπροσπαθειες , αν βαλω το κρεββατι ενα μετρο απο τον πισω τοιχο , και με το επιπλο (το οποιο της εχω υποσχεθει οτι θα το μετακινω αν χρειαστει , καθοτι ροδατο...:405:)κλεισω τη (@#@$ ) τζαμοπορτα...υπαρχει περιπτωση να ακολουθησει ο παρακατω διαλογος :

-Aγαπη μου , εβαλες την ψησταρια στην αυλη ? Τι θα φτιαξεις μωρο μου ..δεν περιμενες να σε βοηθησω ?

-Μη στεναχωριεσαι πασα μου , μη μου κουραζεσαι , θα τα ετοιμασω ολα εγω...

-Αγαπη μου...βρηκες τα καρβουνα που ειχα φερει ?

-Μωρο μου , συγνωμη δεν τα προσεξα...αλλα εβαλα κατι ξυλινους δορυφορους που βρηκα προχειρους !! :138:

Ασε μην τα παρω στο τελος και της πω η να αγορασει καινουργιο συστημα πιο ..βολικο η να μου παρει καινουργιο σπιτι..!! :142:

Υ.Γ.Τι σε χαλασε στην πρωτη περιπτωση ? Το οτι τα μπροστινα ειναι πιο πισω απο το κεντρικο ??

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Ποια απο τις τρεις ?

Τι σε χαλασε στην πρωτη περιπτωση ? Το οτι τα μπροστινα ειναι πιο πισω απο το κεντρικο ??
Στην πρώτη με χαλάει ότι τα ηχεία είναι αλλού για αλλού και στη δεύτερη ότι βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα μπροστινά. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο κοντά στο ιδανικό (θεός να το κάνει αλλά λέμε τώρα :116:).

Γενικότερα βρίσκω πιο εύκολο να έχεις βεράντα η μπαλκόνι αντί για αυλή.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια απο τις τρεις ?

.

Γενικότερα βρίσκω πιο εύκολο να έχεις βεράντα η μπαλκόνι αντί για αυλή.
Eχουμε βεραντα γυρω γυρω και μολις κατεβαινεις απο κει..βγαινεις στο κτημα-αυλη.:138:

Δεν ξερω γιατι εστιασες σε αυτο το σημειο...παιζει ρολο και αυτο στο συστημα ? :111: :142:

Ουφφφφφφφ........ουφφφφφ....:140:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια απο τις τρεις ?

Eχουμε βεραντα γυρω γυρω και μολις κατεβαινεις απο κει..βγαινεις στο κτημα-αυλη.

Δεν ξερω γιατι εστιασες σε αυτο το σημειο...παιζει ρολο και αυτο στο συστημα ?

Ουφφφφφφφ........ουφφφφφ....
Γιατί λύνονται πιο εύκολα οι παρεξηγήσεις. :143::143:

Reaction score
384

Κουρτινα Β θα ελεγα ισως ειναι καλυτερα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.