Ποια απ'όλα?

Reaction score
0
Λοιπόν τώρα δουλεύω τον ενισχυτή Yamaha RX-V659 και ψάχνω για ηχεία.Είμαι ανάμεσα στα:
Dali CONCERTE 6
KEF C7
ROISTER MELODY 9.
Θα ήθελα να παίζει μελωδική μουσική το ηχείο!Σε αυτή τη τιμή είναι καλά τα ηχεία?Θα μου προτείνατε κάποια άλλα?Αν όχι ποιο απ'τα προαναφερθέντα θα μου λέγατε να αγοράσω?

Reaction score
50
Καταρχήν για ποια τιμή μιλάμε πρώτον και για τι χώρο δεύτερον; Επίσης ψάχνεις για 5.1 σετ, για - επί του παρόντος - δυο μπροστά (και βλέπεις στο μέλλον), με ή χωρίς subwoofer κτλ.;

Reaction score
0
Απάντηση: Ποια απ'όλα?

εγώ με τα KEF C5 σε Η/Κ 255 είμαι ευχαριστημένος απόλυτα από ήχο...τα C7 είναι απλα πιο πολλά watt και ίδια σχεδιαση καμπίνας και λίγο μεγαλύτερα σε διαστάσεις...αν τελικά τα διαλέξεις πάρε την ανοιχτοχρωμη εκδοση ειναι πανέμορφα, εγώ δυστηχως τα πήρα σε μαυρο για να ταιριαζουν με τα υπόλοιπα επιπλα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποια απ'όλα?

Καταρχήν για ποια τιμή μιλάμε πρώτον και για τι χώρο δεύτερον; Επίσης ψάχνεις για 5.1 σετ, για - επί του παρόντος - δυο μπροστά (και βλέπεις στο μέλλον), με ή χωρίς subwoofer κτλ.;
γύρω στα 500€.Οχώρος ειναι 35 τετραγωνικά.Για την ώρα τα 2 μπροστινα και στο μέλλον βλέπουμε...:102:

Reaction score
50
Πέρα απ' αυτά που σκέφτεσαι ρίξε μια ματιά και σε καμιά σειρά της Chario - πολύ μουσικά και "τίμια" ηχεία! Επίσης και σε Atlantic Technology... Γενικά πάντως ο χώρος σου είναι αρκετά μεγάλος, ίσως είναι καλό να μην πας σε (πολύ) μικρά ηχεία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποια απ'όλα?

Πέρα απ' αυτά που σκέφτεσαι ρίξε μια ματιά και σε καμιά σειρά της Chario - πολύ μουσικά και "τίμια" ηχεία! Επίσης και σε Atlantic Technology... Γενικά πάντως ο χώρος σου είναι αρκετά μεγάλος, ίσως είναι καλό να μην πας σε (πολύ) μικρά ηχεία.
και που θα μπορούσα να πάω να ακούσω αυτά τα ηχεία?

Reaction score
1
Απάντηση: Ποια απ'όλα?

Τα Dali Concept 6 πιστεύω πως είναι ότι πρέπει. Πολύ καλά για τα λεφτά τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.271
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale