Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Η Panasonic είναι plasma. Σε αυτά τα χρήματα μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τις Philips (προσωπική γνώμη πάντα).καμιά άλλη βρε παιδιά?? έχω ακούσει για τις samsung και τις philips... σε plasma τι να κοιτάξω?? βοηθήστε με τον καψερό....
Γιατι να είναι καλύτερο να είναι full HD και από ποία άποψη;η panasonic που λέτε βλέπω ότι δεν είναι hd full. δεν είναι καλύτερο να πάρω μία full?
Όχι.υπάρχει panasonic plasma στις 37 σε full?
Ναι. Να κουραστείς παίζοντας. :136: :116:αν θέλω θα μπορώ να παίζω κάνα παιχνιδάκι από pc ή μπορεί να συναντήσω κάποιο πρόβλημα?
Βάζε και κανένα smilie παλικάρι μου :107:πάτε να με πορώσετε να πάρω την panasonic εεε?? αλήτες!
ΒΑν δεις κανένα είδωλο να αχνοφαίνεται βάλε να παίξει κάτι άλλο και θα φύγει σε πέντε λεπτά, αν το αγνοήσεις όμως για πολλές ώρες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει μόνιμα.
έτσι είναι και έχει ειπωθεί πολλές φορές.Εμένα (37px80), που κάτι νόμισα ότι είδα, αφού έβλεπα 4:3 με μαύρα πλαίσια κανα 5ώρο και με άστρωτη τηλεόραση ...πήρε 1 δευτερόλεπτο να εξαφανιστεί.
Παίδες, τα τελευταία plasma panels της Panasonic δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που ξέραμε.
Ορίστε άνθρωπος.Εγώ πάντως που έχω την 37ΡΧ80 μια εβδομάδα τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτε. Δεν έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται με στρώσιμο. Παίζει απλά τηλεόραση, χωρίς μαύρες μπάρες, χωρίς ζουμ. Ρύθμισα τα χρώματα με το μάτι μου και αυτό είναι όλο.
Συντηριτικουρα ειναι και καπως παλιομοδιτικη αλλα το δωματιο το ομορφαινει και απο εικονα σε ειναι εξαιρετικη....Βεβαια σαν πλασμα βγαζει λιγο θερμοτητα απο πισω αν και δεν καιει και πολυ ρευμα............................235 wattείδα και στο hdtvtest.co.uk ότι η 42'' px80 είναι 3η στις 5 καλύτερες τηλεοράσεις με πρώτη την kuro...φαίνεται να τα σπάει αυτή η σειρά της Panasonic!
από σχεδιασμό τι λέει? δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί κιόλας από τις φώτο που έχω μέχρι τώρα...