Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

Reaction score
0
Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω την καλύτερη τηλεόραση στις 37΄ ίντσες. ανεξάρτητα τεχνολογίας, plasma ή lcd. Μέχρι 1500 €. Αν πάει λιγότερο μπορεί να μου μείνουν να στήσω και ένα HTPC με κάνα 400-450 €...

Reaction score
1
Απάντηση: Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

849 τη βρήκα στο multirama...

Reaction score
0
καμιά άλλη βρε παιδιά?? έχω ακούσει για τις samsung και τις philips... σε plasma τι να κοιτάξω?? βοηθήστε με τον καψερό....

Reaction score
0
καμιά άλλη βρε παιδιά?? έχω ακούσει για τις samsung και τις philips... σε plasma τι να κοιτάξω?? βοηθήστε με τον καψερό....
Η Panasonic είναι plasma. Σε αυτά τα χρήματα μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τις Philips (προσωπική γνώμη πάντα).
Δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο από την Panasonic που πρότεινε ο Preve, είναι όντως best buy και κράτα τα ρέστα για κάτι άλλο.
Με τις 37'' Samsung (όπως και Sony) το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εξίσου καλές με τις 40ρες της ίδιας εταιρείας και ο λόγος είναι πολύ απλός: τα εργοστάσια πάνελ της Samsung δεν βγάζουν 37ρες οπότε και οι δύο αυτές εταιρείες τα αγοράζουν από τρίτους κατασκευαστές που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Ενδεικτικά η καλύτερη είναι η 37Α656 αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά που ζητάει.

Reaction score
0
η panasonic που λέτε βλέπω ότι δεν είναι hd full. δεν είναι καλύτερο να πάρω μία full? υπάρχει panasonic plasma στις 37 σε full? αν θέλω θα μπορώ να παίζω κάνα παιχνιδάκι από pc ή μπορεί να συναντήσω κάποιο πρόβλημα?

Reaction score
14
η panasonic που λέτε βλέπω ότι δεν είναι hd full. δεν είναι καλύτερο να πάρω μία full?
Γιατι να είναι καλύτερο να είναι full HD και από ποία άποψη;

(Όχι δεν είναι...σε αυτές τις ίντσες ...είναι η απάντηση.)

υπάρχει panasonic plasma στις 37 σε full?
Όχι.

αν θέλω θα μπορώ να παίζω κάνα παιχνιδάκι από pc ή μπορεί να συναντήσω κάποιο πρόβλημα?
Ναι. Να κουραστείς παίζοντας. :136: :116:

Reaction score
0
πάτε να με πορώσετε να πάρω την panasonic εεε?? αλήτες!
Βάζε και κανένα smilie παλικάρι μου :107:

Για παιχνίδια λίγη προσοχή τον πρώτο καιρό να μην αφήνεις ακίνητη εικόνα με τις ώρες (π.χ. health bars ή κάτι τέτοιο) γιατί μπορεί να πάθεις καμιά πλάκα με burn-in.
Πρακτικά είναι σχεδόν απίθανο πια αλλά you can't be too careful που λένε και στο γραφικό χωριό μου. Αν δεις κανένα είδωλο να αχνοφαίνεται βάλε να παίξει κάτι άλλο και θα φύγει σε πέντε λεπτά, αν το αγνοήσεις όμως για πολλές ώρες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει μόνιμα.

Reaction score
14
ΒΑν δεις κανένα είδωλο να αχνοφαίνεται βάλε να παίξει κάτι άλλο και θα φύγει σε πέντε λεπτά, αν το αγνοήσεις όμως για πολλές ώρες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει μόνιμα.

Εμένα (37px80), που κάτι νόμισα ότι είδα, αφού έβλεπα 4:3 με μαύρα πλαίσια κανα 5ώρο και με άστρωτη τηλεόραση ...πήρε 1 δευτερόλεπτο να εξαφανιστεί.

Παίδες, τα τελευταία plasma panels της Panasonic δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που ξέραμε.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

Εμένα (37px80), που κάτι νόμισα ότι είδα, αφού έβλεπα 4:3 με μαύρα πλαίσια κανα 5ώρο και με άστρωτη τηλεόραση ...πήρε 1 δευτερόλεπτο να εξαφανιστεί.

Παίδες, τα τελευταία plasma panels της Panasonic δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που ξέραμε.
έτσι είναι και έχει ειπωθεί πολλές φορές.
στην δική μου 42ΡΧ70 που είναι η προηγούμενη γενιά πάνελ, σε ανάλογη περίπτωση, απλά, αντί για ένα δευτερόλεπτο κάνει 5~15 δευτερόλεπτα ανάλογα με την περίπτωση.

Reaction score
1

Εγώ πάντως που έχω την 37ΡΧ80 μια εβδομάδα τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτε. Δεν έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται με στρώσιμο. Παίζει απλά τηλεόραση, χωρίς μαύρες μπάρες, χωρίς ζουμ. Ρύθμισα τα χρώματα με το μάτι μου και αυτό είναι όλο.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ποια είναι η καλύτερη στις 37' ?

Εγώ πάντως που έχω την 37ΡΧ80 μια εβδομάδα τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτε. Δεν έχω ασχοληθεί και ούτε πρόκειται με στρώσιμο. Παίζει απλά τηλεόραση, χωρίς μαύρες μπάρες, χωρίς ζουμ. Ρύθμισα τα χρώματα με το μάτι μου και αυτό είναι όλο.
Ορίστε άνθρωπος.

Νορμάλ καταστάσεις. :615:

Reaction score
0
Kαι εγω μια απο τα ιδια...Την εχω καμια βδομαδα και με το που την πηρα την κοπανησα στην πριζα....Κανενα στρωσιμο δεν εκανα...Απο ειδωλα δεν εχω παρατηρησει τιποτα και για κανενα λογο....
Προτεινεται με κλειστα ματια......

Reaction score
0
είδα και στο hdtvtest.co.uk ότι η 42'' px80 είναι 3η στις 5 καλύτερες τηλεοράσεις με πρώτη την kuro...φαίνεται να τα σπάει αυτή η σειρά της Panasonic!
από σχεδιασμό τι λέει? δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί κιόλας από τις φώτο που έχω μέχρι τώρα...

Reaction score
0
είδα και στο hdtvtest.co.uk ότι η 42'' px80 είναι 3η στις 5 καλύτερες τηλεοράσεις με πρώτη την kuro...φαίνεται να τα σπάει αυτή η σειρά της Panasonic!
από σχεδιασμό τι λέει? δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί κιόλας από τις φώτο που έχω μέχρι τώρα...
Συντηριτικουρα ειναι και καπως παλιομοδιτικη αλλα το δωματιο το ομορφαινει και απο εικονα σε ειναι εξαιρετικη....Βεβαια σαν πλασμα βγαζει λιγο θερμοτητα απο πισω αν και δεν καιει και πολυ ρευμα............................235 watt
Bεβαια με τα 650 ευρω που την πηρα(37px8e) δεν θα μπορουσα να περιμενω περισσοτερα πραγματα....

Reaction score
1

Η 37ΡΧ80 στα μάτια μου δείχνει ομορφότερη live σε σύγκριση με τις φωτογραφίες. Εντάξει δεν παίρνει το 1ο βραβείο design, αλλά δεν είναι άσχημη...

Reaction score
0
αυτή η βάση που έχει μου φαίνεται λίγο άθλια σχεδιαστικά... όχι τίποτα άλλο, την θέλω για δώρο και εκεί που παέι περισσότερο μπορεί να εκτιμηθεί το design παρά η ποιότητα της εικόνας...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520