Ποια ειναι τελικα η αληθεια?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Ποια ειναι τελικα η αληθεια?

Ωχ, το "Read more..." δεν ανοίγει! Διακρίνω δάκτυλο του Χρήστου ή μου φαίνεται; :138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.819

η αλήθεια είναι (τελικά) πως το CD είναι πολύ χάλια και όλος ο κόσμος γυρνάει πίσω στο πικάπ.

αλήθεια.

όλοι.

ναι.

...μα γιατί δε με πιστεύετε? αλήθεια λέω....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Ααααααχχχχ, επιτέλους το link άνοιξε! Αφού διάβασα το απροσμετρήτου σοφίας βαθυστόχαστο ερώτημα...

But many audiophiles revere their turntable and LPs, remarking that there is a deeper resonance in the music that has been lost with the advent of digital music. Could it be nostalgia talking or is listening to a record album the real deal?
...ερωτώ κι εγώ με τη σειρά μου:

Οι τομάτες είναι κόκκινες,
μ' αρέσει η τοματοσαλάτα,
το κόκκινο είναι το χρώμα των κομμουνιστών,
και άρα είμαι κομμουνιστής;

Οι πιπεριές είναι κίτρινες,
και μ' αρέσουν στη σαλάτα,
άρα είμαι ΑΕΚτζής, ε;

Καλά! Το απίστευτο είναι αυτή η παπάρα με τα trans-Atlantic freighters, που με πανιά πήγαιναν με 13 μίλια, ενώ τα σημερινά ντηζελο-ηλεκτροκίνητα πάνε με 10; Από ποιο τρελάδικο ξέφυγε αυτός;

Reaction score
23

Όσο εσείς ειρωνεύεστε τον άνθρωπο εγώ βρήκα στο Link ένα ενδιαφέρον μαγαζί. Τώρα μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου… Θα κάνω οικονομικά το σπίτι μου πράσινο. http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&nod...p=213733&creative=393193&tag=kensquirescom-20
Θέλω να ταιριάζει με το χρώμα της ομάδας μου…
[reliops=Άσμα – Ασμάτων με ήχο 24/96 ][youtube]bGkPif15r9A[/youtube][/reliops]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Αλήθεια είναι πως ήλθε η ώρα να διαβάσουμε π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά το άρθρο στο παρακάτω λινκ:
http://www.heretical.com/miscella/zfetish.html
(Το συγκεκριμένο παραμένει...αξεπέραστο:612:)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Να ρωτήσω κάτι που εσείς θα ξέρετε? γιατί στην έκθεση HI END σχεδόν όλοι οι εκθέτες
είχαν αναλογικά πικάπ για να προμοτάρουν τα (πανάκριβα) μηχανήματά τους, εάν αυτά (τα πικάπ) έχουν πεθάνει?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εχετε χάρη που δεν βρίσκω χρόνο να σχολιάσω τις "μπιχτές" σας. :142:
Ασχολούμαι με... εξωγήινους (όχι του Χαρδαβέλα...) :143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Να ρωτήσω κάτι που εσείς θα ξέρετε? γιατί στην έκθεση HI END σχεδόν όλοι οι εκθέτες
είχαν αναλογικά πικάπ για να προμοτάρουν τα (πανάκριβα) μηχανήματά τους, εάν αυτά (τα πικάπ) έχουν πεθάνει?
Γιατί τα μηχανήματα μπορεί να χάνονται,το στυλ τους όμως ποτέ...:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Εχετε χάρη που δεν βρίσκω χρόνο να σχολιάσω τις "μπιχτές" σας. :142:
Ασχολούμαι με... εξωγήινους (όχι του Χαρδαβέλα...) :143:
[reliops=E.T PHONE HOME][youtube]g9jbrEug9XA[/youtube][/reliops]

[reliops=ET phone home][youtube]9GhUH9vkoc4[/youtube][/reliops]

:612:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.739

Οι πιπεριές είναι κίτρινες,
και μ' αρέσουν στη σαλάτα,
άρα είμαι ΑΕΚτζής, ε;
Αυτό κι αν είναι παραπληροφόρηση. Οι πιπεργιές είναι πράσινες.
Να και η απόδειξη.

Κοκκινίζουν μόνο απ΄το κακό τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Να σε πω εγώ τζάνε μ'. Διότι το πικάπ -όχι δηλαδής ότι δεν είναι σε θέση να παίξει πάρα πολύ καλά, αλλ' ανεξαρτήτως αυτού, έχει πιο πολύ στυλ και είναι και θεαματικό. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις ταινίες, όπου αυτός που ηχογραφεί μια συνομιλία, ή το υδρόφωνο του υποβρυχίου, ή κάποιο ραδιοκύμα από το Υπερπέραν, το κάνει χρησιμοποιώντας μαγνητόφωνο ανοικτής ταινίας. Πρόκειται για κλασική, σχεδόν τετριμμένη σκηνοθετική επιλογή, η οποία όμως έχει αποτέλεσμα στον θεατή. Είναι και θέμα στυλ και -πώς να το πω- μούρης.

Το ίδιο συμβαίνει με εκείνους τους αρχαίους κινητήρες της Harley Davidson, και με όλο αυτό το τμήμα της σχετικής αγοράς, που επιτάσσει να έχει η μοτοσυκλέττα εμφανή τον κινητήρα της, και καλογυαλισμένες χρωμιωμένες εξατμίσεις, εν αντιθέσει προς τις εντούρο ή τις καφέ ρέισερ...

Επαναλαμβάνω, ανεξαρτήτως του ότι ένα πικάπ μπορεί να αποδώσει πραγματικά καλά, κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά υπό προϋποθέσεις συγκριτικά τόσες, που μειονεκτεί συντριπτικά έναντι ενός συγχρόνου ψηφιακού setup.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Αυτό κι αν είναι παραπληροφόρηση. Οι πιπεργιές είναι πράσινες.
Να και η απόδειξη.

Κοκκινίζουν μόνο απ΄το κακό τους.
Άντε βρε άσχετε! Θα έβαζες πράσινη πιπεριά στα γιουβαρλάκια; :114:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ποια ειναι τελικα η αληθεια?

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις ταινίες, όπου αυτός που ηχογραφεί μια συνομιλία, ή το υδρόφωνο του υποβρυχίου, ή κάποιο ραδιοκύμα από το Υπερπέραν, το κάνει χρησιμοποιώντας μαγνητόφωνο ανοικτής ταινίας. Πρόκειται για κλασική, σχεδόν τετριμμένη σκηνοθετική επιλογή, η οποία όμως έχει αποτέλεσμα στον θεατή. Είναι και θέμα στυλ και -πώς να το πω- μούρης.
Έτσι έτσι! Όχι σαν κάτι τύπους που άλλη δουλειά δεν έχουν να κάθονται μπροστά από την κονσόλα και να συμπιέζουν το πχιουρίστικο συναίσθημα της αρχικής ανάλατης (sorry αναλλοίωτης ήθελα να πω :142:) ηχογράφησηςςςςςςςςςςς (λίγο φύσημα στο τέλος αλλά εντάξει... ). :609:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.819

έλα ρε, είναι και το άλλο, τι να πουλήσουν (ακριβά) σα "πηγή" αν όλοι στην έκθεση είχαν για "πηγή" ένα ....memory stick?

Reaction score
1.845

έλα ρε, είναι και το άλλο, τι να πουλήσουν (ακριβά) σα "πηγή" αν όλοι στην έκθεση είχαν για "πηγή" ένα ....memory stick?
:204:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Ε! Ας βγάλουν memory stick επίχρυσα!! :114:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποια ειναι τελικα η αληθεια?

Ε! Ας βγάλουν memory stick επίχρυσα!! :114:
γιατι οποιος το κανει δεν θα hεστη στο ταλαρο...? πατενταρισε το :138:, και μετα θα χει και σικουελ, ροδια, cryo κτλπ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67