- Reaction score
- 6
Ανοιξα καινουργιο topic και ελπιζω στην βοηθεια σασ!Στον δεuτερο οροφο πολυκατοικιασ ποu μενω..σε μια 37αρα προσφατοσ αγορασμενη LG LF76 Full HD παιρνω τηλεοπτικο σημα απο επιτοιχια μπριζα κεραιασ οπωσ και ολοι στην πολυκατοικια!!Ετσι απλα βαζοντασ την να παιζει ειχα χαλια ποιοτιτα στα καναλια..χιονια κτλ!!Αγορασα εναν εσωτερικο ενισχυτη σηματοσ καλωδιου κεραιασ και τα πραγματα στρωσανε!!Βλεπω με αξιοπρεπεια τα αναλογικα μασ καναλια!!Αυτο που θελω να ρωτησω τουσ εμπειρουσ ειναι αν κανω κανονικη εγκατασταση εξωτερικησ κεραισ στην ταρατσα καθαρα δικησ μου θα εχω καλυτερησ ποιοτητασ τηλεοπτικο σημα απο το υπαρχον που ενταξει καλο ειναι..βλεπω δεν εχω προβλημα η τσαμπα τα λεφτα..γιατι οπωσ ειπα παραπανω καλα ειναι τωρα δεν εχω προβλημα ιδιαιτερο..απλα μηπωσ παρω την καλυτερη ποιοτητα απο οτι εχω τωρα????Βοηθηστε με παιδια!!Ευχαριστω!!Και αν ναι προτεινετε μου μια πολυ καλη κεραια για να κανω κανονικη και σωστη εγκατασταση απο την αρχη!!Σε αλλα φορουμ κατι για TELEVES εχω διαβασει!!Anyway περιμενω την βοηθεια σασ!!!