Ποια ηχεία?

Reaction score
22
Αυτό που θέλω είναι ένα ηχείο το οποίο δεν θα επηρεάζεται από τον πίσω τοίχο..Το ένα θα έχει και το άλλο όχι..

Reaction score
0
Βουρ για ATC 40άρια τότε.

Πιο φιλικό ηχείο με δύσκολους χώρους, δεν ξέρω.

Reaction score
22
Μπορείτε να μου πείτε ένα πρόγραμμα για να σχεδιάσω τον χώρο μου? και να μου πείτε τι είναι το καλύτερο.

Reaction score
0
Μια απλή καρικατούρα μπορείς να κάνεις με το pint που υπάρχει στα windows. Start->Programs->Accessories->Paint
Εάν έχεις ολόκληρο ms office enterprise, τότε κάτι καλύτερο μορέας να κάνεις με το visio και υπό κλίμακα.
Από εκεί και πέρα εξαρτάτε τι software έχεις ή και ξέρεις να χρησιμοποιήσεις λ.χ. autocad corel etc.

Reaction score
22
Το μήκος του χώρου είναι 6,40 ,πλάτος 4.50 , υψος 2.70 . Με παίρνει για βάσης με sub ? Έχει ακούσει κανείς τα tannoy autograph mini?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Θα τα οδηγήσει ικανοποιητικά ο Marantz PM-11s1 ( 100w/8ohm . 200/4ohm).
Σε βλέπω να ιδρώνεις αν θές πάνω απο 100db στάθμες.Φοβερο ήχειο το atc αλλά θέλει βατ.

Reaction score
25.546
διαφωνω
καλυτερα να βρεις κατι με 2 8αρια και απλα να βαλεις καλυτερο ενισχυτη μετα, παρα να παρεις κατι μικρο και να προσθεσεις το sub αργοτερα - αν το θεμα φυσικα εινια το κοστος.
Στην αναγκη 2 7αρια ανα πλευρα.
διαφορετικα παντα κατι θα σου λειπει

Reaction score
22
Προτού πάρω ηχεία πρέπει να περιποιηθεί λίγο ο χώρος . Δηλαδή , το ένα ηχείο έχει από πίσω του τοίχο ενώ το άλλο τζαμαρία ! κάτι που καταστρέφει τα πάντα ! Δεν ήξερα τι να κάνω μια μέρα και λέω δεν φέρνω τα παλιά μου ηχεία.. (mission 753) και τα τοποθετώ το κάθε ένα πίσω από τα ηχεία . Παθαίνω σοκ . Επιτελούς γέμισε ο χώρος ήρθε το μπάσο ,άλλη εικόνα . Για αυτό θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι για να τοποθετήσω πίσω από τα ηχεία .Ένα απορροφητικό σαν πάνελ ας πούμε που να κάνει αυτή την δουλειά.

Reaction score
22
Αρα εγώ θέλω roundffusor 1 . Εγω θέλω να στέκεται όρθιο μόνο του γιατί δεν έχω πίσω απο το ένα ηχείο τοίχο. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Reaction score
22
Λοιπόν έκανα άλλη μία δοκιμή έντυσα με ρούχα (το έχουμε χάσει) τα mission που βρίσκονται πίσω απο τα ηχεία και παίζουν το ρόλο τοίχου..Αμέσως καλυτέρεψε ο ήχος. Παρατήρησα αμέσως πολύ πιο καθαρά και σφιχτά να το πώ.. μεσοχαμηλά. Υπαρχει μια ισοροππία γενικότερα. Πάλι χρειάζομαι διαχυτή ? Στα μεσοχαμηλά έχω το πρόβλημα. Τι να πάρω?
Άρχισαν ομως λίγο να κουράζουν τα πρίμα τώρα που ακουω..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas