Ποια θεση θα καταλαβει η χωρα μας στην Eurovision

Ποια θεση θα καταλαβουμε στην Eurovision?

• Δευτερη

Votes: 0 0,0%
  • Τριτη

• Τεταρτη

• Πεμπτη

• Αστα να πανε...

• Total voters
    26

Reaction score
51
Ούτε να ακούσω θέλω ούτε να δω!!!
Ευτυχώς δουλεύω εκείνες τις ώρες και τα μάτια μου και τα αυτιά μου δεν θα ασχοληθούν με όλα αυτά!! :D :roll:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Εγω θα βλεπω τελικο με ολοσωμη αφισσα Παπαριζου στον τοιχο.""Ελενα γερα βγαλε και τα λοιπα""

Reaction score
51
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ said:
Εγω θα βλεπω τελικο με ολοσωμη αφισσα Παπαριζου στον τοιχο.""Ελενα γερα βγαλε και τα λοιπα""
Νίκο είναι με ρούχα ή χωρίς?????
Για να ξέρουμε τι ακριβώς θα παρακολουθείς!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.714
α δεν ξερω...
να μας παει ο αρβανιτακης που εχει και την ολοσωμη αφισσα(αντε και live!!)...

Reaction score
51
Ο Αρβανιτάκης ακόμα δεν απάντησε???
Νίκο, σου δώσαμε άφεση λόγω ΣΚ!!
Αλλά τώρα θα έπρεπε να έχεις απαντήσει.............
Συνήθως 9 με 9:30 τα πρωινά απαντάς......... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΗΜΑΡΤΟΝ Γιαννη δεν το ειχα δει.Ποιος νοιαζεται αν ειναι φωναρα ,κατι αλλο σε ...ΝΑΡΑ ειναι σιγουρα

Reaction score
438
Μην ξεχάσουμε να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΤ, για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια να ανεβάσει το επίπεδο της eurovision, έτσι ώστε σήμερα να μπορούν οι τηλεθεατές να απολαύσουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, σε κορυφαία ποιότητα ψηφιακού μονοφωνικού ήχου !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Εγώ προβλέπω ότι...όταν μαζευτούν όλοι εκεί μέσα, θα πέσει η οροφή και θα τους πλακώσει, και θα ησυχάσουμε επιτέλους από τον θόρυβο!!! Αμάν πια...!!

Μήπως βλέπω όνειρο;; Λέω, μήπως;;; :twisted:

Reaction score
7
Μολις ακουσω τα τραγουδια των υπολοιπων θα πω...

Αλλα επειδη υπαρχουν πολλες ρωσο...χωρες εκει θα υπαρξει συμμαχια....
οποτε καποια ανεξαρτητοποιημενη ρωσικη επαρχια θα βγει...

Ακουσα και τη συνεντευξη/γνωμη του (τεος) μεγαλου μας Μικυ (μαους) Τεο Θεοδωρακη (που εχει ισοπεδωσει τα παντα για το κερδος και το συμφερον, τα πιστευω του και ειναι πλεον γραφικος)...

Λεει οτι ο θεσμος δεν αναδεικνυει το τραγουδι και τον μουσικο πολιτισμο καθε χωρας (ας βαλουμε κλαρινα). Μαλλον το (μουσικο) αυτι του δεν καταλαβε οτι (αυτη τη φορα) καποια μετρα του τραγουδιου πατανε πανω σε ποντιακη μουσικη και ρυθμο (''μοντερνοποιημενο'' βεβαια). (δεν εχει και μπουζουκι απο οσο θυμαμαι...)

Κατηγορησε επισης και τη μεγαλη μουσικη βιομηχανια που εκμεταλλευεται τα παιδια και τους καλλιτεχνες που συμμετεχουν...
Και ρωταω εγω ο ταπεινος και ''ασχετος'' με τη μουσικη βιομηχανια....

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΜΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ?????
η μικρη μουσικη βιο-τεχνια, μηπως????

V

VIDEOMIX

Guest
Kαλή επιτυχία στην Ελενα με το ξένο καθόλα πλύν μιας πινελιάς για να μην ξεχνιώμαστε, τραγούδι της. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τα κριτήρια πρωτιάς κάθε φορά. Ελπίζουμε όμως σε εξαίρεση φέτος, ίσως για να μας ρήξουνε και στάχτυ στα μάτια. Καλοδεχούμενο όμως.

Reaction score
5
Και μην ξεχνάτε τα αυτονόητα!! Η Κύπρος ψηφίζει Ελλάδα και η Ελλάδα Κύπρο!! :lol:

Reaction score
51
Έτυχε να ακούσω λίγο.....
Έπεσα στην Γερμανία....
ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΡΑ..........
Anastasia του κερατά..........

Και 2-3 ακόμα όλο και κάτι μου θύμιζαν!!! :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members