Ποια κεφαλη μεταξυ Zyx 4D και Kiseki Βlue?

Reaction score
103
οπως αναφερει ο τιτλος ειμαι μεταξυ αυτων των 2 κεφαλων για να συνδιασω με τον βραχιονα μου Dynavector DV 507MK2.Εχει καποιος εμπειρια σε καποια απο τις 2??Θα ειχε καποιος να προτινει καποια αλλη στην ιδια κατηγορια τιμης?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
οπως αναφερει ο τιτλος ειμαι μεταξυ αυτων των 2 κεφαλων για να συνδιασω με τον βραχιονα μου Dynavector DV 507MK2.Εχει καποιος εμπειρια σε καποια απο τις 2??Θα ειχε καποιος να προτινει καποια αλλη στην ιδια κατηγορια τιμης?
Δεν εχω ακουσει την νεα kiseki αλλα ακοσα και εχω την zyx ultimate 4d η οποια ειναι απλα καταπληκτικη κεφαλη.Στην κατηγορια αυτη αν μπορεις ακουσε και την ΒΕΝΖ LPS MR.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
εχεις ακουσει την zyx ultimate 4d σε σχεση με την προυγουμενη zyx 4d??
Ναι.Η νεα ειναι καλυτερη .Πιο διαφανη και λιγοτερο προβολικη.

T

Tadakis

Guest
Ήμουν σε ανάλογη απόφαση κάποιους μήνες πριν. είχα καταλήξει να δω και να ακούσω τις παρακάτω:
- Zyx 4D
- Dynavector XV1S
- Kiseki purple
- Lyra ETNA

Δοκιμάσθηκαν και ακούστηκαν σε σοβαρό σύστημα στην Ολλανδία (στο ίδιο πικαπ/βραχίονα/phono) οι Zyx, Dynavector και Kiseki.

Η χειρότερη όλων ήταν η Kiseki. Όχι ότι ήταν κακή αλλά καμμία σχέση με τις άλλες. οι άλλες δίνουν αέρα κορυφαίας κεφαλής. Η Blue φαντάζομαι είναι αρκετά σκαλιά πιο κάτω...

H dynavector ακούστηκε πιο απόλυτη και ίσως στεγνή. η Zyx είχε καταπληκτικό timing και φοβερά δυναμική (το μπασο της ήταν πραγματικά γεμάτο και σωστό χωρίς να έχει καμμια τάση φουσκώματος ή ουράς.) η Dyna το έφερνε πιο στεγνό.

Κατέληξα στη Zyx.

BTW, ποιο είναι το πικαπ/βραχιονας/φονο που θα παίξει? Κεφαλές τέτοιου επιπέδου απαιτούν σοβαρά στοιχεία τριγύρω τους.
[DOUBLEPOST=1528979746][/DOUBLEPOST]
Ναι.Η νεα ειναι καλυτερη .Πιο διαφανη και λιγοτερο προβολικη.
Ισχύει, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Η 4D είναι από τις πιο ώριμες κεφαλές της Zyx με μικρές διαφορές ηχητικά από γενιά σε γενιά. Αν βρισκεις 4d σε καλή τιμή προτίμησε την από την Ultimate για λογους κόστους που πλέον έχουν ξεφύγει. Απέφυγε μεταχειρισμένες και γενικά 'καλές' τιμές από μη εξουσιοδοτημένους που κάνουν πάρτυ με τις Zyx (π.χ. Ebay).

Last edited by a moderator:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
- εάν είχα τον Dynavector DV 507MK2 , θα έμπαινα σε πειρασμό να τον ταιριάζω και με μία ομόσταυλή του κεφαλή . . . δεν έχω ακούσει τις Zyx 4D και Kiseki Βlue , οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas