Ποια μεταφορική να εμπιστευτώ για μεταφορά ηχείων;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.492
Η υπομονή είναι αρετή... :)
Με το καλό να τα δεχθείς Κώστα.

Reaction score
2.429
Τελικά ευρέθη εταιρεία (δυστυχώς όχι του Γιάννη, γιατί τελικά δεν έκανε Θεσσαλονίκη - Αθήνα) και τα ηχεία φορτώθηκαν σήμερα για κάτω.
Θα γράψω εντυπώσεις όταν παραλάβω.

...και όχι, δεν ανησυχώ

...τόσο :frown:

Χαιρομαι σημασια εχει οτι εκανες τη δουλεια σου.:)

Reaction score
1.830
εφόσον παραλάβεις εκτός του ότι θέλουμε να μας αποκαλύψεις ποια ηχεία είναι, θέλουμε να ξέρουμε και την μεταφορική και το κόστος μεταφοράς, μήπως χρειαστεί κάποιος κάτι αντίστοιχο, να μη ψάχνει.

Πάντως καλά έκανες και δε μας αποκάλυψες ποια ηχεία είναι. Παλιότερα είχα κάνει το λάθος να ρωτήσω για έναν luxman που είχα βρει σε αγγελία και ένας μουστερής τον τσίμπησε πρώτος. Ελλαδάρα.

Reaction score
996
εφόσον παραλάβεις εκτός του ότι θέλουμε να μας αποκαλύψεις ποια ηχεία είναι, θέλουμε να ξέρουμε και την μεταφορική και το κόστος μεταφοράς, μήπως χρειαστεί κάποιος κάτι αντίστοιχο, να μη ψάχνει.

Πάντως καλά έκανες και δε μας αποκάλυψες ποια ηχεία είναι. Παλιότερα είχα κάνει το λάθος να ρωτήσω για έναν luxman που είχα βρει σε αγγελία και ένας μουστερής τον τσίμπησε πρώτος. Ελλαδάρα.
Μα νομίζω ότι το θυμάμαι: Είχατε συμφωνήσει με τον πωλητή, το ανέφερες εδώ μέσα, το διάβασε ο άλλος, πήγε και του πρότεινε παραπάνω και ο πωλητής τον πούλησε σ'εκείνον.

Reaction score
996
Ήταν μια ενδιαφέρουσα ημέρα γεμάτη νέες εμπειρίες.

Πρώτα με πήρε τηλέφωνο ένας κύριος και μου είπε με κάπως σπασμένα ελληνικά ότι έχω πακέτο.
Χάρηκα ιδιαίτερα, γιατί θα έβγαινα επιτέλους στη Βίκυ αλλά και προβληματίστηκα ως προς το συναισθηματικό αντίκτυπο που αυτό θα είχε επάνω μου σε βάθος χρόνου. Θα αγαπούσα τους νέους μου γονείς και τα δεκαοκτώ αδέρφια μου από το Ζεφύρι;

Μετά ο κύριος έκανε μια προβληματισμένη παύση και μου διευκρίνισε ότι έχω ΔΥΟ πακέτα, οπότε μάλλον η Βίκυ δεν με σκέφτηκε ποτές. Πληγώθηκα αλλά είπα να συγκεντρωθώ στην τηλεφωνική μας συνομιλία.

Μετά με ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να μου τα φέρει. Του είπα πολύ ήρεμα πως βεβαίως και να τα φέρει και του έδωσε οδηγίες. Και μετά συμπλήρωσα:

"-ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΑ!!!" (και πάει το poker face μου).

Μου τα έφερε. Μαζί με τη Σλάβα σύζυγο, την εξίσου Σλάβα 29άχρονη αδελφή της, δύο κοριτσάκια γύρω στα 4 και ένα αγοράκι γύρω στα 2. Το ένα ηχείο ζύγιζε πιο πολύ και από τα τρία παιδάκια μαζί. Μετά τα ξαναπήραν και έφυγαν (τα παιδάκια όχι τα ηχεία).

5 λεπτά αργότερα χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα, η κυρία ξαναμπήκε φουριόζα, άρπαξε φουρκισμένη την -έως τότε ελαφρώς αναμαλλιασμένη- αδερφή της από το χέρι και ξαναβγήκε. Δεν τους ξαναείδα έκτοτε. Πρέπει να έρθουν να πάρουν το τέταρτο παιδάκι που ήταν κρυμμένο πίσω από τη μία κούτα.

Αν θέλετε, ανεβάζω φωτογραφίες (των ηχείων, της αδελφής της κυρίας δεν πρόλαβα). Αλλά πέστε μου πώς.

Υ.Γ. (1) Αύριο θα ξαναπαραγγείλω κι άλλα ηχεία από Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ. (2) Τα ηχεία είναι τα ProAc D18.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.399
είναι απλο
μπες εδώ και πατα upload την φωτο που θες από τον υπολογιστη σου
http://tinypic.com/
μολις γινει παρε το λινκ που είναι μεσα στο πλαισιο
IMG Code for Forums & Message Boards

και καντο αντιγραφη και μετα επικοληση εδώ

τελος!

Reaction score
996
Thnx, will do.

Υ.Γ. (3) Ο πωλητής, ο Κώστας από τη Θεσσαλονίκη, είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και τα ηχεία είναι σαν καινούργια. Τι σαν δηλαδή...

Υ.Γ. (4) Σχετικά με τη μεταφορική, το θετικό ήταν ότι τα κουτιά ήρθαν σε καλή κατάσταση (δεν ήταν ταλαιπωρημένα). Αλλά είχαν εντός τους το τρελλό wrap από τον Κώστα. Το αρνητικό με τη μεταφορική -κατ εμέ- ήταν ότι η όλη διαδικασία ήταν black box: δεν είχα π.χ. την επιβεβαίωση κάποιου εκ της εταιρείας ότι προσέχουν τα ευθραυστα ή ότι έχουν ξαναμεταφέρει ηχεία κλπ κλπ.

Ίσως είμαι απλώς περίεργος (στατιστικά πολύ πιθανό).
All in all, είμαι ο ευτυχής κάτοχος δύο εξαιρετικών ηχείων τόσο εμφανισιακά (πού είχα το άγχος) όσο και ηχητικά (πού ήδη το ήξερα, αλλά είναι καλό να επιβεβαιώνεις στο σαλόνι σου ότι μπουμάρουν πάρα πολύ λιγότερο από τα μικρότερα Chario.

Αυτά.

Reaction score
996
Πλέον τα Chario ξεκουράζονται στο κουτί τους.

Δεν υπήρξε σοβαρός ανταγωνισμός, τα Chario ήταν ευφωνικά και εύηχα αλλά muddled. Τα Proac ανέδειξαν όργανα που δεν είχα ακούσει ποτέ σε -πολύ οικεία μου- τραγούδια, άσε που ανακάλυψα ότι μπορεί κανείς να μετρήσει τις φωνές σε χορωδίες λίγων ατόμων.
Η δε μικρή μου κόρη (7 ετών) σχολίασε ότι "με αυτά [τα ηχεία] ο ήχος δεν κόβεται απότομα, απλώνεται".

Είπα ότι είμαι ευτυχής; Ας γίνω και λίγο ακόμα πιο κλισέ: Δεν είμαι μόνο ευτυχής για τα υπέροχα ηχεία αλλά και που γνώρισα έναν εξαίρετο συμφορουμίτη, τον Κώστα.

Reaction score
996
με γεια σου

κοστος δεν μας ειπες(και με αποστολή στο χωρο σου).
Ευχαριστώ. Είχα συνεννοηθεί 50 ευρώ με το γραφείο της Θεσσαλονίκης για αποστολή στο σπίτι, μου ήρθε απόδειξη για 50+ΦΠΑ, τους είπα περί της συμφωνίας, και τελικά πλήρωσα τα συμφωνηθέντα 50.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.480
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$