Ποια μουσικη ΔΕΝ σας αρεσει

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να επιτελους και ενα thread με αυτα που δεν θελουμε να ακουμε.
Η καλυτερα με αυτα που οταν τα ακουμε παθαινουμε αναφυλαξια , φαγουρα , θελουμε να την κανουμε απο εκει...

Κυριες , κυριοι την λιστα με την μουσικη που μισειτε παρακαλω
(μπορειτε να γραψετε ειδη μουσικης η και εκπροσωπους αυτων των ειδων)

Και κανω την γενναια αρχη:

1.Οτιδηποτε μαυρο(συμπεριλαμβανω οπωσδηποτε ολη την σοουλ και μεγαλο μερος της Jazz)
2.Toν Καζαντζιδη
3.Τα δημοτικα (εκτος του Πασχα)
4.Techno , hip hop κλπ πανω απο μιση ωρα

Σειρα σας.... :wink:

Reaction score
0
Οτιδήποτε ακούγεται από περισσότερο από το μισό ενός δείγματος πεντακοσίων και άνω ανθρώπων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
1.Οτιδηποτε μαυρο(συμπεριλαμβανω οπωσδηποτε ολη την σοουλ και μεγαλο μερος της Jazz)
Είσαι τουλάχιστον απαράδεκτος για να μην πω τίποτε άλλο :lol:
Αρβανιτάκηηηηηηη!!! άκου ρε τι λέει το ταγάρρρρρ :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τωρα ρωτησες το κουφαλογο να μας πει την γνωμη του.
Ρε συ ξερεις τι σαλαμουρα ακουει ο Αρβανιτακης?:lol:

Και επιτελους, εσυ φοβασαι να μας πεις τι ΔΕΝ σου αρεσει?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρεις τι γίνεται?
Καλώς ή κακώς μπορώ να ακούσω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Νομίζω ότι σε κάθε είδος υπάρχουν αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή.

Αυτό που συνήθως γίνεται, είναι να ψάχνουμε (χωρίς να το καταλαβαίνουμε), κοινά χαρακτηριστικά σε διαφορετικά είδη και να θεωρούμε αυτά ως κριτήριο για το αν μας αρέσει ή όχι. Πολύ λάθος αντιμετώπιση, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη. Κάθε σοβαρό μουσικό κομάτι κρύβει κάτι και όλη η ιστορία είναι να προσπαθήσουμε να το ανακαλύψουμε.
Πολύ σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό μουσικής και στίχων με την έννοια ότι δεν πρέπει να δίνουμε και στα δύο την ίδια βαρύτητα ταυτόχρονα. Για πχ κανένα κομάτι κλασσικού blues δεν στηρίζεται στον στίχο ή στην εξαίσια φωνή του τραγουδιστή. Βγαίνει ένας αράπακλας που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τα ξύδια και λέει πολύ απλά I 've got the blues. Η μουσική όμως που συνοδεύει το τραγούδι είναι καταπληκτική.
Αντίστοιχα μια όπερα μπορεί να μην έχει καθόλου μουσική και να σε χτυπήσει τόσο δυνατά που θα το θυμάσαι για χρόνια...
Αυτή είναι η δική μου θεώρηση.

Στην πράξη βέβαια αυτό άλλες φορές είναι εφικτό και άλλες όχι.
Σε προσωπικό επίπεδο έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με πολλές από τις νεοελληνικές μουσικές, τα τραγούδια του κ@λου, (είναι κυριολεξία και προέρχεται από το κούνημα που προκαλούν στα επίμαχα σημεία των νεαρών κορασίδων). Συνεπώς το κατατάσσω στα θεάματα και όχι στα ακούσματα :lol: . Επίσης δεν αντέχω κάποιες γυναικείες φωνές, παρόλο που είναι πολύ αξιόλογες πχ την Αρβανιτάκη. Εδώ μάλλον είναι ψυχοακουστικό το πρόβλημα. :roll:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να και κατι που συμφωνω με τον Ανδρεα.Δεν γουσταρω σοουλ, R&B, πολλα τζαζ και τα σκυλοτραγουδα.Επισης ολα τα χιτακια της μιας βδομαδας με Καλομοιροπερικληδες και ολα αυτα τα μπαζα που μας φλομωνουν τα καναλια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να και κατι που συμφωνω με τον Ανδρεα.Δεν γουσταρω σοουλ, R&B, πολλα τζαζ και τα σκυλοτραγουδα.Επισης ολα τα χιτακια της μιας βδομαδας με Καλομοιροπερικληδες και ολα αυτα τα μπαζα που μας φλομωνουν τα καναλια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Reaction score
5
Συμφωνώ με το Νίκο Τ.

Έχω συγκινηθεί από όπερες που είδα στο Royal Opera House, από συναυλίες των Offspring και Iron Maiden, και από jazz που άκουσα στο Ronnie Scotts www.ronniescotts.co.uk από Ολλανδέζα...ακόμα και από rave parties που ήμουν συχνός θαμώνας μικρός...(είχα μάνα raver!:))

Η μουσική συνδέεται με αναμνήσεις και τις υπενθυμίζει. Εκεί είναι και η ομορφιά της, εκτός από τις ψυχοσωματικές ιδιότητές της.

ΙΜΗΟ, ο πραγματικός φίλος της μουσικής ακούει τα πάντα, γιατί στα πάντα υπάρχει κάτι να ακούσεις.

Το γιατί δεν θα ακούσω την eurovision και τους 'καλομοιροπερικληδες', είναι απλό. Οι μουσικές φόρμες είναι απλουστευμένες μέχρι βλακείας, για να καταναλώνονται εύκολα από τον πολύ κόσμο, που δεν ενδιαφέρεται (δικαίωμά του) για ποιοτική μουσική, και επίσης είναι χιλιοειπωμένες. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα να 'ακούσω' μέσα σε αυτές. Το ίδιο για πολλά λαϊκά τραγούδια. 3 ακόρντα και 2 γυρίσματα...τι να ακούσω;
.

Reaction score
7
Αναλογα με το ποσο εχω πιει...
Δηλαδη για να ακουσω...

- ΝταπαΝτουπα (αυτα με το κομπρεσαρισμενο μπασο, που ειναι σα να μετραει συχνοτητα) - 1 βοτκα (παραπανω δεν κανει γιατι βουιζει το κεφαλι και απο το ποτο και απο τα ΝταπαΝτουπα)

- Soul, RnB - 2 βοτκες

- Λαικοτσιφτετελια, γαβ - 1/2 μπουκαλι καθαρο οινοπνευμα.

- Ρεμπετικα - 2 λεμοναδες.

- Ελληνικη ψευτοΠοπ - 4 λεμοναδες

- Rap (ελληνικη & ξενη) - 7 tomatoJuice

(επειδη δεν μου αρεσει η λεμοναδα και η ντοματα -εκτος και αν ειναι στην πιτσα ή στο σουβλακι- και επειδη οδηγω και δεν πινω -πανω απο 2 μπυρες- ακουω και παω να ακουσω ολα τα υπολοιπα)

Reaction score
49
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ said:
Το καταλάβαμε Νίκο!!! :lol: :lol: :lol:

Οι κύριοι κύριοι Ακρατόπουλος & Μπλάτσιος όπως περάσουν από το ταμείο να καταθέσουν 9000 & 12000 ευρώ αντιστοίχως........ :lol: :lol: :lol:

Τι νομίζατε? Ότι μόνο ο Τζιμάκος θα πλερώνει??? :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ακούω.....
1) Κλαρίνα (ανεξάρτητα αν είναι Πάσχα ή όχι....)
2) Σκυλοτράγουδα

3) .....την δίψα μου (οπότε 7up & λοιπά αναψυκτικά.....κομμένα!! :lol: :lol: )

Αααα,ναι.....ΔΕΝ ακούω και όσους μου λένε να μην τρέχω με την μηχανή & το αυτοκίνητο!!
ΔΕΝ ακούω τον σΚαφάτο όταν προσπαθεί να με ψήσει να πάρω HD μηχανήματα........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
"όχι αλλο Νταλάρα, Πάριο και Αλεξίου, όχι αλλα τραγούδια με κουλτούρα καφενείου..."
όπως είπε και ο Τζιμάκος...

Reaction score
23
Νομίζω οτι με τον Νταλάρα ( 3000 ευρώ παρακαλώ ) είμαστε λίγο υπερβολικοί.....χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και αυτός υπερβολικός!!

Δεν μου αρέσει το είδος που παίζει κατά κορον το MTV ( MTV sucks!!) και οι τραγουδιστές τύπου Καλομοίρα - νιαου - Σαράντη και Περικλής ( είμαι πολύ ωραίος )!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv