Ποια τηλεόραση να επιλέξω; Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω και έχω αρκετές απορίες σε σχέση με την αγορά τηλεόρασης. Έχει μεγάλη διαφορά μια HD ready από μια full HD; Πόσο ρόλο παίζει η αντίθεση και πιο χαρακτηριστικό είναι τελικά πιο σημαντικό σε μια LCD τηλεόραση; Κατέληξα στις 32 ίντσες και προσανατολίζομαι να αγοράσω LG (1.έχω ακούσει καλές κριτικές 2.είναι προσιτές οικονομικά) και είμαι ανάμεσα σε δυο με την ίδια σχετικά τιμή:
α)32LG6000
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169333
β)32LG5600
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=2636

Θα εκτιμούσα μια διαφωτιστική απάντηση. Θα ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με τις LG και μια αντιπρόταση ενδεχομένως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Απάντηση: Ποια τηλεόραση να επιλέξω; Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια!!!

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά...!!!!

Reaction score
0
Η απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα. Απλά το θέμα είναι ότι θα μπορούσα να πάρω μια καλή 32άρα και με 400+ ευρώ. Αυτές που ανέφερα είναι ήδη υπέρβαση του μπάτζετ. Ούτως ή άλλως έχω καταλήξει στις ίντσες. Για τις LG γενικά τι πιστεύεις;

Reaction score
164
Στις 32 (και στις 37, για να μην πω και στις 40) το 1080 είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα. Κατά τη γνώμη μου, 1080p σε τόσο μικρές ίντσες είναι πεταμένα λεφτά.
Το τι κάνει μια τηλεόραση καλή, είναι ολόκληρη ιστορία. Και το πόσο μαύρο είναι το μαύρο της και η πραγματική αντίθεση (όχι τα 1.000.000:1 που ανακοινώνουν ει εταιρίες), και η κίνηση...
Κάνε μια βόλτα και δες τες πριν αγοράσεις...

Reaction score
0
πέρα από την εικόνα που όντως ο καθένας μπορεί να το κρίνει μόνος του, περισσότερο ρωτάω για την ποιότητα και την αξιοπιστία. να φανταστείς μέχρι σήμερα όλες οι ηλεκτρικες συσκευες μου ήταν SONY.απ'οτι καταλαβα απο τις συζητησεις μεσα στο φορουμ έχουν μεινει λιγο πισω(ή μηπως οχι;).οποτε και μόνο που σκέφτομαι να ξεφύγω από SONY ειναι υπερβαση. ποια είναι η γνώμη σου για τις LG; καμια προταση αλλης μαρκας στα ιδια λεφτα 500-600 ευρω

Reaction score
164
Τεχνολογικά δεν θα έλεγα ότι έχουν μείνει πίσω οι Sony, κάθε άλλο. Δείχνει όμως να έχει πρόβλημα ποιοτικού ελέγχου. Δυστυχώς, σε ορισμένα μοντέλα φαίνεται ότι τα προβλήματα ανομοιομορφίας δεν είναι και τόσο σπάνια. Τις περισσότερες φορές είναι θέμα ψειρίσματος, αλλά υπάρχουν και συσκευές με πρόβλημα.
Και σου μιλάω εγώ που αγορασα πριν λίγες μέρες Sony. (Ευτυχώς χωρίς πρόβλημα, μην την ματιάσω :136:)
Για τις LG δεν έχω να σου πω ούτε κάτι ιδιαίτερα καλό, ούτε κάτι ιδιαίτερα κακό. Samsung κοίταξες;

Reaction score
0
τις κοιταξα λιγο φευγαλεα απλά μου δημιουργησαν την εντυπωση οτι τα χρωματα ειναι πολυ εντονα σαν ψευτικα. σε τιμη πρεπει να ειναι παραπλησια με τις LG. εσυ αν πηγαινες αυριο να αγορασεις τηλ. για κανονικη χρηση(για το πατρικο μου σπιτι:καναλια,ταινιες,λιγα παιχνιδια,πολλα αθλητικα) με 500-600 ευρω στις 32" (ισως σε πολυ καλη τιμη 37") ποια θα επαιρνες;

Reaction score
164
τις κοιταξα λιγο φευγαλεα απλά μου δημιουργησαν την εντυπωση οτι τα χρωματα ειναι πολυ εντονα σαν ψευτικα. σε τιμη πρεπει να ειναι παραπλησια με τις LG. εσυ αν πηγαινες αυριο να αγορασεις τηλ. για κανονικη χρηση(για το πατρικο μου σπιτι:καναλια,ταινιες,λιγα παιχνιδια,πολλα αθλητικα) με 500-600 ευρω στις 32" (ισως σε πολυ καλη τιμη 37") ποια θα επαιρνες;
Αν δεν δω, δεν μπορώ να αποφασίσω, έτσι από τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά και μόνο. Κι δυστυχώς, δεν κοίταξα καθόλου για 32ρα... :117:

Reaction score
164
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν υπάρχει καλύτερη μάρκα. Κάθε μία έχει καλά και λιγότερο καλά μοντέλα. Η εταιρία από μόνη της σπάνια εξασφαλίζει κάτι...

Reaction score
0
πιθανοτατα γινομαι κουραστικος, αλλα πολυ αινιγματικο ακουγεται αυτο. αν,οπως φανταζομαι, δεν θες να εχεις ευθυνη σε μια πιθανη κακη αγορα δεν τιθεται θεμα.μια συμβουλη σου ζηταω μονο και μαλιστα επιμονα. αρα η ευθυνη βαραινει μονο εμενα

Reaction score
164
πιθανοτατα γινομαι κουραστικος, αλλα πολυ αινιγματικο ακουγεται αυτο. αν,οπως φανταζομαι, δεν θες να εχεις ευθυνη σε μια πιθανη κακη αγορα δεν τιθεται θεμα.μια συμβουλη σου ζηταω μονο και μαλιστα επιμονα. αρα η ευθυνη βαραινει μονο εμενα
Δεν είναι τέτοιο θέμα. Απλά ΔΕΝ ξέρω. Αγόρασα πχ τη Sony 40W4500, αλλά αντί πχ για την V, θα προτιμούσα τη Samsung 656. Δεν κολλάω στις μάρκες...

Reaction score
11
Εγώ μια συμβουλή μπορώ να δώσω.
Αν τα χρήματα είναι το πρόβλημα, μην αγοράσεις τώρα.
Περίμενε ένα δυο μήνες και πάρε 42 ίντσες.
Θα το μετανιωώσει....ει...εις!

Ξέρω. Δε βοηθάω και πολύ αλλά.........

Reaction score
0
Εγώ πιστεύω ότι αν θέλεις να βλέπεις πολύ ποδόσφαιρο τότε θα πρέπει να κοιτάξεις οπωσδήποτε και τις πλάσμα, αλλά δυστυχώς ξεκινάνε από τις 37'.
Από πλάσμα θα σου πρότεινα αυτή:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1114735
που κοστίζει γύρω στα 600, αλλά δεν ξέρω το budget σου!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger