Ποια 40αρα να διαλέξω???

Reaction score
0
Καλησπεριζω την κοινοτητα.Θα ηθελα τα φωτα σας για να επιλέξω την καλύτερη τηλεοραση στις 40 ιντσες.Εγω τεινω υστερα απο αρκετη...μελετη στην KDL-40Ζ4500 της Sony.Εχει καποιος αυτο το μοντελο να μου πει 2 λογακια?Καποια αλλη πρόταση?Τα χρηματα που θα δαπανησω δε θελω να ξεπερασουν τα 2000 Ευρω,οποτε θα σας παρακαλουσα οι προτασεις να ειναι σε αυτο το πλαίσιο.Ευχαριστω.

Reaction score
73
Απάντηση: Ποια 40αρα να διαλέξω???

Αν δεν βιαζεσαι πολυ ... δεν περιμενεις μεχρι το καλοκαιρι τα νεα φρουτα της Philips ... σειρες 7000 και 9000 ..?
Λενε πολλα και γιαυτες.... ισως να ειναι πολυ καλες επιλογες και αυτες...

Reaction score
73

Aπότι φαινεται κανενας απο τα μελη μας δεν εχει αγορασει την 200Hz της SONY...
Και εγω θα ηθελα να μαθω απόψεις κατοχου της γιατι την σκεφτομαι για επιλογη μου...

Reaction score
3
Τα 2000 ευρώ που λές είναι πάρα πολλά χρήματα για 40άρα.
Η Ζ4500 είναι μια καλή τηλεόραση, τίποτα παραπάνω. Δεν εχει καμία διαφορά απο τις πιο φτηνές W4500 εκτός απο τα 200hz που δεν τα καταλαβαίνεις κάν.
Εγω θα σου έλεγα να κοιτάξεις την καινούργια Samsung 40B7000 με LED και DLNA.

Reaction score
1.844

Καλησπεριζω την κοινοτητα.Θα ηθελα τα φωτα σας για να επιλέξω την καλύτερη τηλεοραση στις 40 ιντσες ...
Δεν παίρνω το ρίσκο να πω ποια είναι η καλύτερη. Μπορώ μόνο να σου απαντήσω ποιες καλύπτουν τις ανάγκες ενός θεατή. Σκέψου πως ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά από μια πολύ καλή και την καλύτερη, άρα θα δώσεις τσάμπα χρήμα.

Είδα το Σάββατο την Samsung 856 με BlueRay Player και σύνδεση HDMI, με κάποιο τέλειο (σε χρώματα και ευκρίνεια) δισκάκι της Pioneer και ένα άλλο της Ferrari με πολύ γρήγορα πλάνα. Με κάλυψε απόλυτα. Τιμή γύρω στα 1150 ευρώ ...
Θέλω μόνο να δω (με ίσους όρους) και την Samsung B650 για να αποφασίσω.

Reaction score
6
Εγώ πάντως έχω απορρίψει την 7000 με τα LED για αυτόν εδώ τον λόγο.

Έχει και Video με το review. Παρατηρήστε τα χρώματα. :121:
http://www.avforums.com/reviews/Samsung-UE40B6000VW-LED-LCD-TV-Review.html

Ψάχνω κι εγώ για 40 ή 42 και το μυαλό μου γυρίζει συνεχώς στην B650 αλλά και τον ανταγωνισμό από LG μεριά.

Για πείτε.
Να περιμένω να έρθει η LG 42LH5000 που είναι 200Hz έχει και πολύ καλό media player που παίζει και mkv ή να πάω στην Samsung B650 που έχει και ασύρματη αναπαραγωγή και μου αρέσει και η εικόνα της, όσο έχω δει δηλαδή;

Reaction score
1.213

@ Προς τα δυο πρασινους φιλους μου

Aφου εχετε βγει γυροβολια για ριχτε καμμια ματια και σε καμμια 50 '' τηλεορασουλα(ειτε plasma ειτε lcd ) στα 1200-1400 Ε και καντε μια συγκρισουλα.Μια συγκριση πχ με τις samsung που ηδη ειδατε (μια εκ των οποιων -650 ισως μπορω να την δω οποτε θα εχω μετρο συγκρισης ).Please..:136:

offtopic βεβαια...αλλα οχι πολυ...:121:

Reaction score
6
Κάτσε ρε συ Μελέτη, δηλαδή ψάχνουμε εμείς 40-42άρες και είμαστε και μικρότεροι σε ηλικία από αυτές και εσύ 2 χρονώ και ονειρεύεσαι 50άρα; :143:

Άσε που είναι και λίγο λαχείο η δουλειά αφού λες να πας να δεις συγκεντρωμένες τις υποψήφιες και ή θα παίζουν Demo της κάθε εταιρίας ή θα παίζουν ότι λάχει, συνδεμένες όπως λάχει.

Ιδρώτα χύνεις να βρεις έναν να σε αφήσει να δεις μία όπως θέλεις, με Blu-Ray ας πούμε, να δεις την κίνηση στα 24fps, να παίξεις λίγο με το μενού της (που είναι το remote οέο;)

Τραγική κατάσταση.

Να σε εξυπηρετήσουμε πάντως όσο μπορούμε μαζί με κάποιον άλλον που ψάχνει 32άρα (βρε τι θα το κάνει το μπουμπούκι; :142:)

Reaction score
1.844

@ Προς τα δυο πρασινους φιλους μου

Aφου εχετε βγει γυροβολια για ριχτε καμμια ματια και σε καμμια 50 '' τηλεορασουλα(ειτε plasma ειτε lcd ) στα 1200-1400 Ε ...
Βάνε κατιτίς παραπάνω .... ας πούμε 50 τάλαρα :125:

[RELIOPS="και πάρε αυτή"]
[/RELIOPS]

Reaction score
1.213

Ακριβη ..με πεθανες...:137:

Για παμε στο σχεδιο Β..:138: (υπαρχει φανταζομαι..:143:)

Reaction score
1.844

Άμα είναι αυστηρό το όριο τιμής, πρέπει να περάσει απ' τον πάγκο. Καταλαβαίνεις, οι περισσότερες πενηντάρες έχουν κυταρίτιδα, ρυτίδες και δε σ'μαζεύεται! :119:

Reaction score
1.213

Άμα είναι αυστηρό το όριο τιμής, πρέπει να περάσει απ' τον πάγκο. Καταλαβαίνεις, οι περισσότερες πενηντάρες έχουν κυταρίτιδα, ρυτίδες και δε σ'μαζεύεται! :119:
Καλυτερα να πιανω κυταριτιδα παρα τριχα σε καμμια φυλακη...:142:

Ασε τις σ-κuro και παμε να γνωρισουμε (εσυ δηλαδη.. ) καμμια ανατολιτισσα καλλονη..:142:

Reaction score
0

Εχω την z4500 και το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η τηλεοραση δεν παιζεται!Ειναι μακραν η καλυτερη απο ολες οσες εχω δει. Αγορασε την με κλειστα ματια.Μαυρο,χρωματα, ευκολιες,αλλα κυριως κινηση εκπληκτικη με ρυθμιζομενο motionflow σε 3 σταδια.Αν θελεις λεπτομερειες παρε με τηλ. στο 6944531832,Σταματης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l