Η sony 8 ειναι υποδεεστερη της LG g4 / Samsung 77S95D
Την Sony XR-77A95L που ειναι και δυο χρονια ( 23 ) μοντελο την εχουν πανακριβα .
Η LG 77 g4 δεν εχει σταντ ,αλλα θα μου κανουν εκπτωση ιση με το σταντ (200 ευρω) και εχει και καλυτερη εγγυηση απο την Samsung. Ειναι η τελευταια στο κουτι της !
Η Samsung 77S95D δεν εχει dolby vision που θελω λογω Netflix- Αpple tv, και εχει ενα λειτουργικο Tizen OS, που σταματαει να το υποστηριζει ( αν και θα γινονται αναβαθμισεις τα επομενα χρονια) ,ενω η LG θα μπορει να κανει τα επομενα 5 χρονια τις αναβαθμισεις.
Το ιδανικό θα ήταν να τις δεις και τις 3 δίπλα δίπλα. Προσωπικά θα άφηνα εκτός τη Samsung μιας και όντως το λειτουργικό της είναι τραγικό. Τα χρώματα της LG απο την άλλη μου φαίνονται υπερβολικά "πλαστικά" και κορεσμένα ωστόσο αυτή είναι προσωπική μου άποψη...Αντε μεγεια !
Πληροφοριακα η συννενοηση στο Public ειναι μακρα καλυτερη απο Κωτσοβολο στον οποιο πουλανε G4 77 εκθεσιακη 2999 Και την G3 83 που διαπραγματευομουν να την παρω 3500 με βαση 4199 χωρις βαση .
Δεν καταλαβαίνω την επιμονή με τις Sony πλέον.
Τουλάχιστον σ' ότι έχει να κάνει με Oled.
Θεωρώ τα μοντέλα της παρωχημένα.
Η LG G4 είναι πολύ πιο φωτεινή απ' οποιαδήποτε τηλεόραση αναφέρθηκε σ' αυτό το νήμα.
Η Samsung s95d πλησιάζει. Δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί εξίσου καλά σε χώρο με πολύ φως.
Το μεγαλύτερο κακό που βρίσκω στην G4 είναι ότι χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που πιθανότατα δε θα ξαναδούμε.
Το δεύτερο κακό είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε η g5!