Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

...καπου εκει στο 1988 , μιας αλλης μορφης ραπ (μουσικης) ελεγε ο φιλοσοφος : Bια ειναι να εχεις ενα δισκο του krs one , αλλα δεν ειναι βια να εχεις ενα οπλο (για δωρο) κατω απο το κριστμας τρι.Και οπως καποιος (ας πουμε) μπορει να μισει την καθε ντενον (λεμε τωρα ντενον ) απο την πολυ διαφημιση , δεν θα επρεπε να μισει και την στιουαρτ απο την αλλη τοση ? ή την svs ρε παιδακι μου ? Και οκ η svs ειναι φτηνιαρα - ρομπεν των δασων. Αλλα η στιουαρτ ? μια χαιενταδικη εταιρια ............τελικα οτι γουσταρουμε μισουμε και οτι γουσταρουμε λατρευουμε, οπως ελεγε πιο μετα ο Ιc cub: the nigger you love to hate ......κατι ηξερε ο κακομαθημενος αραπακος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

εχω αλλα πραματα να ξοδεψω την ενεργεια μου......
Το βλέπω...

, εκει στο 97 ειχα αγορασει ενα δερματινο μπερμπερις (πριν γινουν της μοδος) οποτε για να ειμαι της μοδος πρεπει να το καψω ? οποτε δεν φοραω οτι η μαζα....ή να το φοραω για να κανω σπασιμο στην μαζα......Οτι και ναναι φετος το βαλα μια φορα και αυτη σε αναλογο περιβαλον (εγγλεζικη παμπ) ...κατα τα αλλα επαψα να φοραω δερματινα ......τοχω ρειξει στα λαμε.......με γραβατα παλαμιδα και συχναζω σε τοπους που το ντρες κοντ ειναι κι για να να μπεις μεσα.........οποτε οπως ελεγε το κλικ καποτε παω οπου γουσταρω και φοραω οτι βρω μπροστα μου .....
...καπου εκει στο 1988 , μιας αλλης μορφης ραπ (μουσικης) ελεγε ο φιλοσοφος : Bια ειναι να εχεις ενα δισκο του krs one , αλλα δεν ειναι βια να εχεις ενα οπλο (για δωρο) κατω απο το κριστμας τρι.Και οπως καποιος (ας πουμε) μπορει να μισει την καθε ντενον (λεμε τωρα ντενον ) απο την πολυ διαφημιση , δεν θα επρεπε να μισει και την στιουαρτ απο την αλλη τοση ? ή την svs ρε παιδακι μου ? Και οκ η svs ειναι φτηνιαρα - ρομπεν των δασων. Αλλα η στιουαρτ ? μια χαιενταδικη εταιρια ............τελικα οτι γουσταρουμε μισουμε και οτι γουσταρουμε λατρευουμε, οπως ελεγε πιο μετα ο Ιc cub: the nigger you love to hate ......κατι ηξερε ο κακομαθημενος αραπακος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οσοι με εχουν δει ξερουν.....25 κιλα κατω........13,5 μηνες προπονησης .....στο γυμναστηριο που ελεγα εκει πανε τα ψωνια........+ την νεα ποδηλατουμπα (νταουνχιλ με το σωτηρη ) .......Am bak .........stathis καστρουνης (που με ειδαν προσφατα ξερουν πως ξαναγινα) Αν και εσυ ξερεις........ε ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

η κορυφη ηταν οταν γνωστος ειδε τι εχω στον παγκο της κουζινας , και με ρωτησε :Πουλας συμπληρωματα ? -Και του λεω τα εχω για προσωπικη χρηση .....πολλα ε ? .........κουφαθηκαν τα συρματα....μονο την αντιπαθητικη:roflmao: weider δεν ειδε στον παγκο, σχεδον ολες οι αλλες εκει ειναι..........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494