Ποιες Εταιρειες Αντιπαθειτε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελατε τωρα.Μεταξυ μας ειμαστε.
Μην μου πειτε πως δεν ειστε προκατειλημενοι με καποιες εταιρειες.
Πατε να δειτε ενα προιον και μολις ακουσετε πως ειναι της ταδε φιρμας σας σηκωνετε η τριχα καγκελο.
Καποια προκαταληψη?
Καποιο περιστατικο που κλωνισε την πιστη σας ισως?
Κακο service?
Κακο προιον η καλυτερα κακοσχεδιασμενο προιον?

Ποιες εταιρειες αντιπαθειτε λοιπον?Πειτε, δεν θα σας μαλωσει κανενας.
Δικαιωμα σας ειναι.

Και για να μην νομισετε πως...κιοτευω οι μεγαλες μου αντιπαθειες ειναι(θα φαω ξυλο απο τον συντονιστη τωρα) η Sony και η Philips.Aυτες ακριβως που "αβανταρει" γνωστο περιοδικο.
Αν και πρεπει να ομολογησω πως για την πρωτη ειμαι στο περιπου να αλλαξω γνωμη λογω των προσφατων καλων κινησεων :wink:

Reaction score
5
Να αλλαξεις γνωμη...και δε θα φας ξυλο :)

Δεν παω Philips (θεωρω ως κατασκευαστικα κατωτερες), LG, Crypto, FirstLine, Samsung, Roadstar.
Δεν ξερω γιατι. Απλα δεν μου καθησαν καλα...
Και αλλες ειναι που με αφηνουν αδιαφορο μαλλον...

Reaction score
1
Marantz-Ενισχυτές,για τα " κατά φαντασίαν" watt που έχουν,
και
Philips,γιατί πιστεύω πως ότι φτιάχνει,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρουσιάσει βλάβη σε λιγότερο από ένα χρόνο.(το έπαθα με επιτραπέζια cd-r και dvd+r).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Philips... για τους λόγους που είπε ο Σωκράτης. Πρέπει να πάρεις 3 για να έχεις 1...

- Βεβαίως πρέπει να ομολογήσω ότι σε άλλα προϊόντα π.χ. monitors, εξυπηρετούν πολύ διαφορετικά και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άμεσα :!:

Reaction score
5
Καλά είναι να φτύνουμε αυτούς που τους αξίζει, αλλά είναι καλύτερα να επαινούμαι αυτούς που μας σέβονται.

Εγώ θα αναφέρω απλός την εταιρία που αγόρασα αρκετά μηχανήματα την τελευταία δεκαετία και δεν μου παρουσίασαν ποτέ κανένα πρόβλημα και ακόμα τα έχω και τα χαίρομαι.

2 cd players
1 tuner
4 AV ενισχυτές
1 στερεοφωνικός ενισχυτής

Όλα τα μηχανήματα είναι Yamaha και εξακολουθούν να είναι όλα σε άψογη κατάσταση.

Αυτή είναι η εταιρία που εμπιστεύομαι για την αξιοπιστία τον προϊόντων της.

Reaction score
5
Προσ Σπύρο Μπλάτσιο

Pioneer και Sony λόγω άθλιου service...

Οι λόγοι έχουν αναφερθεί στο παρελθόν

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=728

Σπυρο μπορεις να αναφερεις ποιο ειναι το τοπικό service της SONY που ειχες παει το μηχανημα σου και ποια χρονια?

Με ενδιαφερει πραγματικα...

Αν ειναι και με πμ αν δε θες να εκθεσεις κανενα....

Reaction score
5
Pioneer

1 tape deck τελευταίας δεκαετίας προβλήματα από τον πρώτο χρόνο αγοράς με ψυχρές κολλήσεις στα κυκλώματα.

Ένα ολοκληρωμένο mini σύστημα δεκαετίας για το γραφείο. Προβλήματα στον μηχανισμό τις κασέτας από τα πρώτα χρόνια. Εξακολουθεί να εργάζεται σαν ραδιόφωνο. Κάποτε κουράζετε και κάνει κανένα διάλειμμα αλλά άμα φάει κανένα χαστούκι συνεχίζει.

Laser disk dvd players
DVL-909 περίεργοι θόρυβοι συχνά πυκνά στους εσωτερικούς μηχανισμούς.

DVL-919 ψόφησε από εγκεφαλικό επεισόδιο στο hardware.

Ράδιοcd αυτοκινήτου

Deh 7400mp

Στον δεύτερο χρόνο προβλήματα με display (το πρόβλημα εντοπιστικέ σε ψυχρές κόλλησης στο εσωτερικό της πρόσοψης.
Το έφτιαξε ένας φίλος που ασχολείται με επισκευές mobile. Μπήκε στο μικροσκόπιο και με τα κατάλληλα μηχανήματα κολλήθηκε.
Θα του πάρω και τον εγκέφαλο του DVL-919 μήπως και βρεθεί καμία χαλασμένη κόλληση.

Αυτά αγόρασα για αυτά έγραψα!

Έχω ακόμα 2 dvd players που δεν έχουν κλείσει ακόμα χρόνο μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα.

Αλλά συνήθως τα προβλήματα στην pioneer παρουσιάζονται μετά τη λήξη της εγγύησης.

Reaction score
50
Εγώ με τη SONY δεν τα πάω πολύ καλά. Έχω αγοράσει "φτηνά" μηχανήματα μέχρι στιγμής, πχ ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου, compact stereo για το δωμάτιό μου όπως επίσης και φίλοι μου κάποια αντίστοιχα και όλα έχουν παρουσιάσει σύντομα βλάβες. Επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν έχω κάνει κάποια αγορά της συγκεκριμένης εταιρίας, η εμπειρία μου δεν είναι πρόσφατη, άρα διατηρώ μια επιφύλαξη. Πάντως μου έχει μείνει η εντύπωση ότι είναι εταιρία "βιτρίνας", γιατί δίνει πολλά features σε χαμηλή κατηγορία τιμής (σε πολλές κατηγορίες προϊόντων) τα οποία μπορούν να ξεγελάσουν τον ανυποψίαστο καταναλωτή, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικά. Αυτά πάντα για χαμηλή κατηγορία τιμής... για υψηλή δε γνωρίζω.

Reaction score
0
Philips (κρίμα και είναι Ευρωπαϊκή εταιρία).. Το DVD 963SA κολλάει όποτε του καπνίσει, ενώ του φέρομαι ωραία (το χρησιμοποιώ μια-δυο φορές την βδομάδα μόνο!). Μόλις έκλεισε χρόνο και το βαλα στη γωνιά - το Sony Recorder RDR-HX1000 δίνει πολύ καλύτερη εικόνα progressive (πολύ πιο φωτεινή εικόνα και λιγότερο θαμπή)..
Όλες σχεδόν οι Κορεάτικες (LG, Samsung κλπ.) και οι φτηνιαδούρες τύπου Καρφούρ (Firstline, Bluesky)...

Αντιθέτως έχω σε εκτίμηση: Pioneer και Panasonic ενώ η Sony προς το παρόν είναι στο Καθαρτήριο (Purgatory), Μέχρι να αξιολογήσω οριστικά τις "αμαρτίες" της! :lol:

Reaction score
41
Αντώνη εντύπωση μου κάνει...........
Κι εγώ έχω το 963 (περίπου 2 χρόνια), βλέπω τουλάχιστον 3 με 4 ταινίες την εβδομάδα αλλά δεν μου κολλάει.
Το μόνο που με προβληματιζει είναι που ζεαταίνεται αρκετά και μετά από 2ωρη ταινία πχ αποκλείεται να παίξει κάποιο DVD-R!

Βέβαια, να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρησιμοποιώ αντιγραφής δισκάκια σε ποσοστό μικρότερο του 3% όλο αυτό τον καιρό! Ίσως να παίζει κι αυτό τον ρόλο του!
Από τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών η Philips με έχει ικανοποιήσει 100%

Reaction score
0
Κι εγώ έχω το 963 (περίπου 2 χρόνια), βλέπω τουλάχιστον 3 με 4 ταινίες την εβδομάδα αλλά δεν μου κολλάει.
Το μόνο που με προβληματιζει είναι που ζεαταίνεται αρκετά και μετά από 2ωρη ταινία πχ αποκλείεται να παίξει κάποιο DVD-R!

Βέβαια, να λέμε και του στραβού το δίκιο, χρησιμοποιώ αντιγραφής δισκάκια σε ποσοστό μικρότερο του 3% όλο αυτό τον καιρό! Ίσως να παίζει κι αυτό τον ρόλο του!
Εμένα Γιάννη μου κολλάει και κάνει lockup, δηλαδή για να ξεκολλήσει πρέπει να το βγάλω από την πρίζα!! Το παθαίνει συνήθως σε DVD-R, αλλά μου έχει τύχει και σε πρεσαριστά DVD, κυρίως στην αλλαγή των layers.... Να πω τέλος ότι τα DVD-R που χρησιμοποιώ είναι εξ ολοκλήρου TDK αυθεντικα. Το Firmware είναι το τελευταίο επίσιημο δηλαδή το 4.81.24 αν δεν μ' απατά η μνήμη μου. Έχω κάνει το Pal Progressive και το Region Free hack, αν παίζει κάποιο ρόλο. Επίσης γενικά είναι πιο "ευερέθιστο" στα βρώμικα ή γρατζουνισμένα DVD από τα video clubs, σε σημείο που αναγκάστηκα να κάνω rip τις ταινίες σε DVD-RW για να είμαι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί να σηκωθώ από το καναπέ μου. Τα ίδια προβληματικά DVD παίζουν χωρίς πρόβλημα στα Denon 1600 και Sony RDR-HX1000..

Reaction score
41
Τα μηχανάκια DVDr παίζουν πιο εύκολα τα γρατσουνισμένα γιατί μάλλον έχουν πιο ισχυρή δέσμη laser.....
Κι εγώ, αν προβληματιστώ με κάποιο δισκάκι αντιγραφής (αυτό το 3% που έλεγα) το βάζω σε ένα DVDr που έχω (των 300€ :shock: :shock: , BOSTON S85) και τα παίζει πάντα! Ίσως όμως να φταίει το γεγονός ότι είναι 2 χρόνια πιο καινούργιο (άρα λιγότερο κουρασμένο και με πιο σύγχρονο software)
Πάντως το DVDr ουσιαστικά το πήρα για να βλέπω τηλεόραση (χχμμμμμ.....αγώνες F1 μόνο :roll: ) στον βιντεοπροβολέα! Και σκέψου ότι με 300 ευρώ είναι ένα DVDr με έξοδο συνιστωσών+ progressive (το 963 ΔΕΝ το έχω κάνει progressive γιατί φοβάμαι για τέτοιου είδους προβλήματα.......). Και παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! :shock:

Reaction score
5

Που να δεις οτι κολλαει?
Αφου στο μισο της ταινιας σε παιρνει ο υπνος... :lol: :lol:

Reaction score
0
PHILIPS εχω δει να παρουσιαζουν σοβαρη βλάβη 3 προιοντα σε δύο μέρες
(ευτυχώς δεν ήταν δικά μου)
Καλή εταιρεία θεωρώ την PANASONIC και παλιότερα την TECHNICS ,SONY έχω πολλά προιόντα και λειτουργούν άψογα .

Reaction score
6
Philips. Ωραια κουτια αλλα μονο κουτια.
Sony ,Σκοτεινο παρελθον καθως οτι ειχα απο ηχοσυστηματα της εν λογο φιρμας τωρα απλως καθεται.
Το μονο που αντεξε καπως ηταν ενα playstation 1 που προλαβα πριν τα παιξει να το δωσω.
Απο την αλλη pioneer τα απολυτα σκυλια καθως εδω και τρια ισως και παραπανω χρονια δεν καταλαβαινει τιποτα.
Panasonic πολυ καλα οσον αφορα το video tape. Στα dvd ομως μακρια.
Το τελευταιο χρονο εχω γινει κατοχος προιοντων της Samsung.
Ειναι ακομη νωρις για να πω κατι αλλα μεχρι τωρα οι εντυπωσεις ειναι αριστες.
Αα και τα dvd player τις amoisonic.
Εδω και 5 χρονια συνεχίζει να παιζει ακομα και τα εγγραψιμα (και ας μην ειναι στις προδιαγραφες του)
Το κρατησα τρια χρονια και τα τελευταια δυο το χρησιμοποιεί ενας φιλος.

Reaction score
41

Που να δεις οτι κολλαει?
Αφου στο μισο της ταινιας σε παιρνει ο υπνος... :lol:  :lol:

Χχχχχχχχχρρρρρρρρρρρ..........σσσσσσσσσσσσσ............χχχρρρρρρρρρρ..................σσσσσσσσσσσσσσσσσσ (ροχαλιτό...)

[align=center]"Μην με ξυπνάς απ' τις 6
πριν ο ήλιος ακόμα να φέξει
ξυπνητήρι τρελό
με................"[/align]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ