Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής.

Status
Not open for further replies.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Re: Απάντηση: Re: Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής.

Η εμφάνιση είναι τριτεύων παράγοντας στon audiophile χώρο !

Με αυτή την λογική τα Lamm και τα audio research θα έπρεπε

να είναι αντικείμενο της audio.

Για τα state of the art υλικά κάνεις και εδώ λάθος!

Οι καλές diy κατασκευές χρησιμοποιούν κατά τεκμήριο υλικά

που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Αν για παράδειγμα το ηχείο του Μαρματσούρη έβγαινε από μια

γνωστή εταιρία θα έκανε πάνω από 35000 Eu.
Γιατί δε λες ότι καλές ιδιοκατασκευές έχουν απείρος καλύτερα υλικά από πανάκριβα μηχανήματα πολλών χιλιάδων ευρώ?

Είμαι υπό σκέψη να δώσω τιμές για μετασχηματιστές, γέφυρες, πυκνωτές, ποτενσιόμετρα και τελεστικούς.
Για να δω μετά ποιος θα ανοίξει το high-end μηχάνημα του να μας πει πόσο κάνει.

Και για να θέσω και ένα άλλο ερώτημα...

Αν εγώ πάρω ένα ταπεινό cd player των 400 ευρώ, του αφιερώσω 15 εργατώρες και 100 ευρώ σε υλικά... και πάρω ένα αποτέλεσμα που συγκρίνεται μόνο με players άνω των 10000 ευρώ τότε τι είναι αυτό που έφτιαξα?

high-end, low-end, hi-fi?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.441
Ευχαριστω με καλυψατε και συγγνωμη για την καταχρηση του θεματος.
Ούτε αυτό το post δεν έχει θέση εδώ. Και η συγνώμη δεν έχει ουσία όταν δε κρατάς το λόγο σου. Ξαναεμφανίζεσαι με την ίδια συμπεριφορά. Η διάθεσή σου για τσατ είναι εμφανής και δεν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι. Πάνε σε κανα τσατ ρουμ ρε παιδί μου....

Ακόμα κοι οι απαντήσεις του Β. Τσαντουλή, οι οποίες δείχνουν την ποιότητα, το ήθος και την ανοχή του ανθρώπου αυτού, που σε βλέπει σα παιδί του κι όχι σαν ενήλικα με τις ανάλογες ευθύνες και συνέπειες των πράξεών σου, δε σου αξίζουν, ιδίως σε άσχετο θρεντ, αυτή είναι η αλήθεια.

Όταν με το καλό καταλάβεις τι σημαίνει "Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής." μπορείς να γράψεις τις σκέψεις σου.

Το χιούμορ και το τσατ, η μένσα και τα εκουαλάιζερ δεν έχουν θέση εδώ, καπίτο?

Διότι δικαίως θα χαρακτηρίσω την προσφορά σου σκουπιδαριό.

This is Hi-End ντίαρ....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Ολοι δεν εχουμε αρνητικες εμπειριες απο γιατρους ,δικηγορους, αστυνομικους ,δημοσιους υπαλληλους κλπ ;;; Η νομιζετε οτι ολοι εσεις ειστε στο απυροβλητο ; Ολοι ειστε επαγγελματικα επαρκεις ; Δεν ενοχλει εναν απο εσας γιατρο η πεπεοιθηση που εχουν ολοι οι ελληνες οτι οι γιατροι τα παιρνουν ;;

Χωρις δημοσιοποιηση ονοματων αυτη η "καταγγελια" κακης αντιμετωπισης ειναι κενη νοηματος και υπευθυνη για την δημιουργια "κλιματος" . Κλιματος νοσηρου οπου επιχειρηται μια διαρκης δαιμονοποιηση των εμπορων (εν προκειμενω των Hi-End συσκευων) . Βεβαια κανεις δεν ασχολειται με τους αλλους "κακους" εμπορους που πουλανε το ελληνικο γαλα πιο ακριβα στην Ελλαδα απ οτι στη Γερμανια!!

Γιατι αφου ολοι μεμφεστε τους κακους εμπορους δεν γινεστε οι ιδιοι το φωτεινο παραδειγμα με το να αλλαξετε δουλεια και να πουλατε Hi-End συσκευες ;;;;

Αυτη η διαρκης μιρλα περι των εμπορων και κουραστικη ειναι και ανευ λογου ......
Με λίγα λόγια είσαι στη περίπτωση του Έλληνα που κλαίγεται στο

τροχονόμο που τον έγραψε για υπερβολική ταχύτητα λέγοντας

του ότι και οι άλλοι τρέχουν...

Αυτοί είναι η λογική?

Ναι έτσι είναι αλλά το κάνουν και άλλοι...

Στο κάτω κάτω αν ήταν forum για ιατρικά θέματα θα τα χώναμε

και στους γιατρούς...

Έλα όμως που είναι σχετικό με ήχο

Reaction score
10
Ούτε αυτό το post δεν έχει θέση εδώ. Και η συγνώμη δεν έχει ουσία όταν δε κρατάς το λόγο σου. Ξαναεμφανίζεσαι με την ίδια συμπεριφορά. Η διάθεσή σου για τσατ είναι εμφανής και δεν συνειδητοποιείς που βρίσκεσαι. Πάνε σε κανα τσατ ρουμ ρε παιδί μου....

Ακόμα κοι οι απαντήσεις του Β. Τσαντουλή, οι οποίες δείχνουν την ποιότητα, το ήθος και την ανοχή του ανθρώπου αυτού, που σε βλέπει σα παιδί του κι όχι σαν ενήλικα με τις ανάλογες ευθύνες και συνέπειες των πράξεών σου, δε σου αξίζουν, ιδίως σε άσχετο θρεντ, αυτή είναι η αλήθεια.

Όταν με το καλό καταλάβεις τι σημαίνει "Ποιοί προσφέρουν στο hi-end φόρουμ-η αξία της συμβουλής." μπορείς να γράψεις τις σκέψεις σου.

Το χιούμορ και το τσατ, η μένσα και τα εκουαλάιζερ δεν έχουν θέση εδώ, καπίτο?

Διότι δικαίως θα χαρακτηρίσω την προσφορά σου σκουπιδαριό.

This is Hi-End ντίαρ....
Eισαι τουλαχιστον γελοιος. Σου εχω ξαναπει. Μην εξαπτεσαι. Στην diy μπορει να εισαι υπερπολυτιμος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Στην τελικη βοηθειστε και εσεις εμας τους εμπορους να γινουμε καλυτεροι. Τι θα θελατε να προσφερουμε παραπανω συνολικα, και μεσω των φορουμ, οσοι τελοσπαντων γραφουμε σε αυτα?
Συσκευες? Εμπειρια? Γνωση οση διαθετουμε βεβαια? τι ακριβως θελετε ωστε να γινουμε καλυτεροι?
Προφανώς, προφανέστατα, δεν μπορείτε να προσφέρετε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη προσφέρετε, αλλιώς θα το είχατε κάνει –τι διάολο, για τη δουλειά σας πρόκειται. Ίσως, όμως, να μπορείτε, έστω και αργά, να βάλετε μέσα στο κεφάλι σας όσο περισσότερο χουρμουζιάδη μπορείτε, και να αποβάλλετε από αυτό δια παντός και την τελευταία ρανίδα νοοτροπίας τύπου musiclover. Εάν θεωρείτε πως αυτό είναι ανέφικτο, τουλάχιστον προσπαθήστε.

Και ένα κόλπο για να ξεκινήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση, να ξεκολλήσετε από τον πάτο: Όταν σας ρωτήσει κάποιος "ο ήχος του συστήματός μου είναι προβληματκός, τί να αλλάξω για να βελτιώσω την κατάσταση", αποφύγετε επιμελώς την αμιγώς γελοία διάγνωση "φταίνε τα καλώδια".

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Ξεκινώντας από αυτήν την αφετηρία, ίσως κάποτε κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε κάποια πράγματα, ανεξαρτήτως εάν αυτός που τα λέει ονομάζεται Κόγιας, Σταματάκος, Τσαρουχάς, ...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Να πούμε επίσης ότι ΠΑΡΑ πολλοί σημερινοί κατασκευαστές high-end μηχανημάτων ξεκίνησαν ως χομπίστες κατασκευάζοντας μηχανήματα για ιδία χρήση και για φίλους τους.:112:

Reaction score
0
..και να αποβάλλετε από αυτό δια παντός και την τελευταία ρανίδα νοοτροπίας τύπου musiclover.
Κ.Κ. Τα λογια σου μου δινουν ΚΟΥΡΑΓΙΟ να συνεχισω...δια της ατοπου απαγωγης.

Εως οτου αποδειξεις εμπρακτως (με ενα στημενο απο εσενα συστημα) οτι αξιζεις να γραφεις σε αυτη την κατηγορια, για μενα επαναλαμβανω εισαι ανυπαρκτος..

Κι οχι μονο εσυ..

Reaction score
0

Αν εγώ πάρω ένα ταπεινό cd player των 400 ευρώ, του αφιερώσω 15 εργατώρες και 100 ευρώ σε υλικά... και πάρω ένα αποτέλεσμα που συγκρίνεται μόνο με players άνω των 10000 ευρώ τότε τι είναι αυτό που έφτιαξα?

high-end, low-end, hi-fi?

Ε ΚΑΝΤΟ λοιπον να δουμε...

Οχι μονο λογια....

Απο ΠΑΡΑΜΥΘΑ χορτασαμε.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την diy αρκει να αποδεικνυεται η αξια της ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Reaction score
0
Να πούμε επίσης ότι ΠΑΡΑ πολλοί σημερινοί κατασκευαστές high-end μηχανημάτων ξεκίνησαν ως χομπίστες κατασκευάζοντας μηχανήματα για ιδία χρήση και για φίλους τους.:112:
Συμφωνω.

Με την διαφορα οτι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ παγκοσμιως ΞΕΧΩΡΙΣΑΝΕ.

Reaction score
0

Φίλε μου Ρένο δεν νομίζω ότι η μπάλα παίρνει όλους τους

εμπόρους και τους επαγγελματίες.

Όταν όμως κάποιος συστηματικά προκαλεί και επιτίθεται χωρίς

μέτρο κατά δικαίων και αδίκων καταχρώμενος την φιλοξενία του

χώρου τότε είναι λογικό να δημιουργηθούν σχόλια και

αντιδράσεις .

Κατά τα άλλα είναι άκρως επιθυμητή από όλους μας η συμμετοχή

επαγγελματιών που έχουν συναίσθηση του τι λένε όταν

ποστάρουν!

Είδες κανείς να τα βάλει με τον Ζαφειρόπουλο, τον Φουάση,

τον Σδραβόπουλο, τον Σπέρτο, τον Μυγιάκη, τον Χουρμουζιάδη

κ.λπ,κ.λ.π.;;;
Τσαντουλη Βασιλη επειδη το εχεις παρακανει κι εχεις καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εχω να σου πω το εξης:

O υποφαινομενος μιλαει αντρικα και φοραει παντελονια. Ετσι εχω μαθει στην ζωη μου. Οτι εχω να πω το λεω ευθεως και μπροστα σας εν αντιθεσει με ΣΕΝΑ.

Και ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι μιλαω!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432

Ε ΚΑΝΤΟ λοιπον να δουμε...

Οχι μονο λογια....

Απο ΠΑΡΑΜΥΘΑ χορτασαμε.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την diy αρκει να αποδεικνυεται η αξια της ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
Το έχω είδη κάνει κατ' επανάληψη. Δεν είναι λίγοι οι σοβαροί ακροατές με εμπειρία στο χώρο που ακούνε από αναβαθμισμένα από εμένα cd player.

Reaction score
0

Το έχω είδη κάνει κατ' επανάληψη. Δεν είναι λίγοι οι σοβαροί ακροατές με εμπειρία στο χώρο που ακούνε από αναβαθμισμένα από εμένα cd player.

Το εχεις κανει κοντρα με ενα emm Labs των 10000 ευρω??

Γιατι ΑΥΤΟ δηλωσες..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432

Το εχεις κανει κοντρα με ενα emm Labs των 10000 ευρω??

Γιατι ΑΥΤΟ δηλωσες..
Την απάντηση αν θέλουν ας τη δώσουν αυτοί που έχουν κάτι φτιαγμένο από εμένα σπίτι τους.

Reaction score
0
Εως οτου αποδειξεις εμπρακτως (με ενα στημενο απο εσενα συστημα) οτι αξιζεις να γραφεις σε αυτη την κατηγορια, για μενα επαναλαμβανω εισαι ανυπαρκτος..
Η απαντηση μου στον Κογια ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ κι εσενα Petermeni οπως και τον Ανεμελο κι ολους τους "ικανους" DIY..

Reaction score
0

Την απάντηση αν θέλουν ας τη δώσουν αυτοί που έχουν κάτι φτιαγμένο από εμένα σπίτι τους.
ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ...

Κανε μας την ΧΑΡΗ ρε φιλε Μεγαλοεπιστημονα...

Σε παρακαλω

Ποιον νομιζεις οτι θα πεισεις με τις ΦΑΝΦΑΡΕΣ σου??

Εισαι Σοβαρος diy τωρα εσυ?

Σε ποιον τα λες αυτα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432
Η απαντηση μου στον Κογια ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ κι εσενα Petermeni οπως και τον Ανεμελο κι ολους τους "ικανους" DIY..
Για να τελειώνουμε... συγκρίνω τα player που φτιάχνω σε οποιοδήποτε χώρο αντιπροσώπου με οποιοδήποτε πανάκριβο player εκτός από το δικό σου χώρο...

Reaction score
0
Ιχνος σοβαροτητας....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Αποχωρω με τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ των εντυπωσεων..

Γεια σας και καλες πασες μεταξυ 5 ατομων, τωρα που θα μεινετε ΠΑΛΙ μονοι σας

Reaction score
0
Για να τελειώνουμε... συγκρίνω τα player που φτιάχνω σε οποιοδήποτε χώρο αντιπροσώπου με οποιοδήποτε πανάκριβο player εκτός από το δικό σου χώρο...

Φιλε λες επιεικως καραγκιοζιλικια...

Και φυσικα ξερεις πολυ καλα γιατι δεν ερχεσαι στον δικο μου χωρο.

Λυπαμαι αυτους που σε εμπιστευονται...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.432

ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ...

Κανε μας την ΧΑΡΗ ρε φιλε Μεγαλοεπιστημονα...

Σε παρακαλω

Ποιον νομιζεις οτι θα πεισεις με τις ΦΑΝΦΑΡΕΣ σου??

Εισαι Σοβαρος diy τωρα εσυ?

Σε ποιον τα λες αυτα?
Το καλό με εμένα, σε αντίθεση με εσένα, είναι ότι δε χρειάζεται να πείσω κανέναν.
Είδες καμιά πρωτοσέλιδη δική μου διαφήμιση κάπου.
Άσε που τα βράδια κοιμάμαι μια χαρά...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas